Calendarul gradinarului vesel (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Gata vacanta, sunt inapoi acasa! A fost tare frumos, dar e obositor cu copiii, atunci cand mergi cu un grup mare...la noi a fost prima oara cand am plecat cu un grup mai mare (am fost 17 adulti cu 12 copii...) - pentru copiii a fost foarte bine ca au avut cu cine sa se joace, dar noi...in fine, una peste alta tot a fost foarte frumos!

Vad ca ati fost harnice la scris - am apucat sa vad si pozele cu gradinile - arata foarte frumos!!!!

La mine arsita a afectat din nou gazonul - trebuie sa gasesc pe cineva sa-mi regleze sistemul de aspersoare ca e jale...gardul viu (ala minune) a crescut imens, trebuie sa chem pe cineva sa-l tunda ca nu se mai poate, e ca o padure! Crinii s-au trecut (mai putin hemerocallis, astia sunt harnici cam toata vara), am avut de curatat la greu la trandafiri care oricum sunt plini de flori, gladiolele sunt pe trecute, am mai smuls din buruieni (dar ca intotdeauna asta e o batalie pierduta...)...iar jalea asta de familie de cartite a muncit in astea 2 saptamani ceva de groaza - efectiv nu mai stiu ce sa mai fac sa scap de ele!!!...

Nu ma mai intind - va invit la noul capitol:
CAPITOLUL 27

Mergi la inceput