Calendarul gradinarului vesel (26)
Raspunsuri - Pagina 21
georgipuia spune:
Da... trandafirasul meu pare ok la tulpina si i-a si dat o frunzulita in varf...Doamne ajuta!
Am renuntat la la gandul ca se vor prinde niste trandafirasi care se pare ca au fost sufocati de gazon... aveau frunzulite mici care s-au uscat pana sa ma prind eu ce nu le convine... am jumulit si noi iarba destula, sapat pe langa flori, sapat si pus araci la rosii, au luat elan si busuiocul si ardeii, si castravetii... prunele dau sa se coaca, am primit de prin vecini corcoduse si caise... am facut compoturi de iarna si de zi... si acum tot urmaresc gladiolele ca dau sa-mi infloreasca ...
Cam atat de pe la noi... tinand cont de oboseala acumulata si agitatia de la job, ma mir ca mai reusesc sa fac ceva seara cand ne adunam pe acasa...
Carmi spune:
Buna, fetelor !
Iaca a mai inflorit si pe la mine cate ceva, daca vreti sa vedeti poze:
http://www.dropshots.com/Carmi#albums/GRADINA%202012
valentinag spune:
Mada,dar nu am atat de multa incat sa renunt la dulceata! la toamna am de gand sa-mi plantez mai multa, am eu un loc unde nu-mi ajunge furtunul sa ud si pun acolo fasole, porumb de fiert, d'astea, p'ala il umplu de zmeura!
Georgi, din pacate gradina se tine frumoasa cu munca multa, asta e...
Carmi, ma duc sa-ti admir florile!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
georgipuia spune:
Valentina... nu ai inteles... imi place munca in gradina mult de tot, dar nu-mi ajunge timpul... vreau concediu tocmai ca sa ma satur de gradina si de dormit..
Nimic nou de pe la noi... aseara chiar nu am fost in stare de nimic...
georgipuia spune:
Carmi superbe flori ai... crinii aceia par a fi pitici cumva? exista variante pitice, sau sper eu aiurea? si la petuniile curgatoare voi puteti fertilizant? Daca da, cat de des?
simina_kin spune:
Carmi cum se numesc floarile din cosuletul www.dropshots.com/Carmi#albums/GRADINA%202012/2012-05-06/15:46:14" target="_blank">asta.
Si inca ceva......ai in poza de la avatar 2 flori.Cum se numesc? Cea careia i se vad doar frunzele pare f interesanta......te rog , dc poti sa o pozezi
fericita de ranjita Maya Andreea[/b] ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
zuzi.simona spune:
in sfarsit si la noi caldura, parca deodata prea multa
muscatelor le merge cel mai bine, dar le udam macar la 2 zile, capsunile sunt pe final, fragii inca mai au multe flori...
georgipuia eu am doar un trandafir prins din lastari, si am pus destui, dar e drept ca nu i-am protejat cu nimic, inca nu a inflorit...erau in primavara mai multi dati dar au pierit din diverse motive...daca i-a dat frunza noua e ok
noi am facut si murata acum 2 ani parca sunt o gramada de mure pe campuri, numai sa le culegi...anul acesta am facut capsunata din productia proprie dar inca nu am gustat-o
5 hortensii mi s-au uscat, tot ce luasem micute dar pline de flori...de acuma stiu sa nu mai iau decat mai mari
au iesit o multime de fire de maci, gura leului, panselute si lavanda, doar cele de lavanda le-am scos si le-am pus in ghivece sa le plantez tufa mai tarziu in alte locatii
din gramada de seminte puse au rasarit carciumarese (unele deja is mancate si am semanat iar), maci, gura leului si 4 petunii! si am pus multe sorturi...nu mai iau seminte la metru, e lesne de umblat cu ele dar vad ca degeaba...
mi-au inflorit si freziile, preferatele mele si toata ziua le fac poze si parca vad ceva si la un crin de vara, astia is tare micuti...acum ma tot uit pe site-uri dupa ei, cate varietati pot exista, care mai de care mai frumosi, am vazut unul la 125 € firul!!!! eu vanez doar ofertele plus ce gasesc ofilit prin magazine nu ma lasa inima si le salvez, fiica-mea zice ca-s bolnava cu florile si nu suporta paralela: ea - haine
ieri am fost prin vii si am cules prune, f. putine anul asta si aici fructele, a pus mama la borcane pt. acrit ciorba de legume, a cules primele pastai de fasole, castraveti si salata recoltam folosim din gradina, leusteanul s-a inmultit...
spor la treaba!
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
zuzi.simona spune:
am vrut sa modific foto la semnatura si reusesc, de aceea scriu iar...poate iese
gradina
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
georgipuia spune:
Zuziii... florile tale sunt si ele superbe.. cred ca de vazut gradini am nevoie azi... DOAR DE VAZUT GRADINI socul mare a fost la ultima poza... facusi tarte? hmmm.. da si mie macar una...
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zuzi.simona am vrut sa modific foto la semnatura si reusesc, de aceea scriu iar...poate iese gradina Simona, mama Antoniei (27.06.1998) |
AHHHHH..........VREAU SI EU IN GERMANIA........Am zis eu , acum ceva timp ca-mi place gradina lui Carmi , da se pare ca-i o regula generala, in Germani sunt gradini fantasticeeeeee
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!