BV ADA! BUN VENIT NECTARIE! Piersicute '12 (37)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Gandul asta ceza vs natural ma chinuieste si pe mine.eu am si miopie(cu recomandare pt cezariana), trombofilie, mica in bazin, mama+matusa nici ele nu au reusit natural. Asa ca eu vreau cezariana, dr imi zice sa vedem evolutia. Daca aflati ceva debanva publica de celule stem de la fundeni va rog sa ne anuntati. Si pe mine ma bate gandul sa le donez.

29+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, noi acum am venit de la lapte. Īnc#259; nu li s-au f#259;cut ecografiile. I-au schimbat caciulita si are tot mutra de pisoi. Acumcu Dumnezeu īnainte.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna fetele! Am intrat doar sa va salut si sa va pup
dar sa stiti ca pe Nectarel il pup mai mult
(stiu ca nu o sa va suparati)
Ioana ti-am dat PM

32+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza fetelor si un weekend placut! Aici ploua, dupa ce doua zile a fost cumplit de cald, nu ma plang, orice e mai bine decat caldura mare cand tre sa cari catamai burtoiul dupa tine...

Am schimbat in sfarsit semnatura, nu o mai schimbasem de 3 luni. Nici nu imi vine sa cred ce putin mai e, 6 saptamani si 5 zile pana la ceza. Asta daca nu se grabeste bebe, ceea ce sincer nu m-ar deranja prea tare, inca vreo doua saptamani si gata, poate sa vina oricand, e binevenit!

Tre sa ma apuc sa pregatesc hainutele, sincer nici nu stiu unde am sa le pun, ca nu mai am loc in nici un dulap, si cum oricum ne mutam in cateva luni, nu mai cumpar nimic. Poate niste rafturi de la Ikea sa le pun pe o servanta la noi in dormitor si ala sa fie dulapul lui bebe pana ne mutam...

Nu imi vine sa cred ca nu imi trebuie absolut nimic. Ba da,o cadita, ca pe a lui Jane am spart-o, a calcat Coleman pe ea. In rest, nimic nimic...

Ada -- da, e a 4-a cezariana, nu mi-a iesit sa nasc natural primele doua dati si a treia nu am mai incercat iar acum nu se mai poate. Dar nu-i bai, deja sunt experta, ultima data am stat in spital doar 48 de ore. Acum tot asa am de gand.

Referitor la discutia despre nasterea naturala vs cezariana, parerea mea, poate am mai spus-o, este ca cezariana la cerere ar trebui interzisa. Si ar trebui pedepsiti crunt doctorii care incear a sa le convinga pe mamici sa nasca prin cezariana folosind argumente complet lipsite de sens. Cea mai buna cale pentru copil de a veni pe lume este cea naturala, si numai in timpul travaliului se poate vedea daca aceasta cale este imposibila. Nu au de unde sti doctorii ca bebe e prea mare, ca bazinul mamei e prea mic, ca nu se va dilata, etc. Forcepsul nu se mai foloseste decat rar, in general se recurge la vacuum care este foarte ok, si dacamedicii ar avea rabdare nu ar fi nevoie nici de ala in majoritatea cazurilor. Nasterea naturala este o experienta minunata, nu trebuie sa fie dureroasa (exista epidurala, slava Domnului) si nu se compara cu cezariana, chiar atunci cand esti treaza si ti se da copilul imediat. Asta e parerea mea, care stiu ca supara pe multi.

Cu dormitul, eu dorm pe ambele parti, pe spate nu pot. Si nu ma intorc in somn, doar cand ma trezesc. La cate perne am intre picioare si in jurul meu, nici nu ma mir ca nu ma intorc in somn...

Va pup si ne citim mai tarziu.

Delia, 32+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, va dau cafeaua in diminea#539;a asta. La 8 trebuie sa m#259; duc la lapte . Doream sa va spun ca mi s/a g#259;sit cauza ruperii membranelor. Este un enterobacterus care ar fi putut fi depistat doar dac#259; f#259;ceam culturile de col de mai multe ori in sarcina. Oricum acum este tardiv. ASA a fost sa fie. Cred ca dac#259; da Dumnezeu sa fie bine o sa va prind in spital pe cele care nasc la Polizu.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Ada,multumim de cafea,uite,culmea,eu nu am facut nici macar o data culturi,nici acuma si nici in sarcina cu Timea.Nu stiu cum de dr mea nu crede ca e necesar .
Nu am prins daca ai zis,e hranit prin sonda,sau papa din bibe?Oricum ar fi,sa-i fie de bine,si sa creasca mare.Un pupic apasat pentru voi!

Eu sunt binisor,macar am scapat de durerile alea crunte de dinte,am terminat ditamai cura de antibiotice,sper sa nu urmeze alta bazaconie,ca m-am saturat!

Concediul e programat pe 5 iunie,dar sper sa-l mute pe 1,si daca reusesc,mai am exact 10 zile lucratoare .Asta deja e un AMR serios,palpabil,imbucurator de-a dreptul!Desi nu pot sa ma plang prea tare de mediu si conditiile de lucru,simt deja pe zi ce trece ca stau mai greu in picioare,ba ma doare talpa,ba coloana,ba soldurile ba toate deodata...deeeci,ar fi tare bine acasa.

Eu mai am destul de multe de cumparat,desi mi-au ramas de la Timi,dar le las pe cand vine mama la mine,imi place tare mult sa fac cumparaturi cu ea.

Eu dormeam aproape exclusiv pe burta,acuma dorm cel mai bine pe stanga,dar in ultima perioada nu ma lasa bebe,cum ma pun pe stanga,cum da cu picioarele de zici ca vrea sa si le scoata pe sub coaste

Sincer si eu sunt cam impotriva cezarienei,n-am crezut nici o clipa ca o sa ajung sa fac...acuma in schimb m-am resemnat,macar stiu exact ce ma asteapta.Sper sa inceapa travaliul inaite de ceza programata,asta mai e singura mea dorinta.Dr zice ca asteptam pana la 39 de saptamani daca toate merg bine.Sa vedem daca ne iese socoteala

Va pup,ma pregatesc de servici.Sa aveti un weekend frumos!

_

Mamica mandra 28+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi

ada multumim de cafea.nici eu nu am facut cultura de col.la 36 de saptamani a spus ca imi va face.dar se pare ca e esentiala si ar trebuii sa o facem mai des si mai repede in timpul sarcinii.

deci m am hotarat si cum voi naste.glumesc evident.cand citesc un mesaj care recomanda nasterea naturala zic gata voi face naturala apoi citesc altu in care se zice ca ar fi mai usor cezariana si zic gata fac totusi cezariana.si tot asa.sunt nebuna stiu.
freedelia nu are cum sa supere pe cineva mesajul tau(eventual pe dr).e bine sa aflam cat mai multe pareri.

32+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata burtici si o mamica avem ,

Ada daca mai stai pana pe 2/3 iulie este posibil sa te gasesc pe acolo , v-am mai spus ca eu pe timpul sarcinii am facut ft putine analize , dar culturile de col le-am facut in fiecare luna macar atat , m-am mai linistit .

Kimmy , ce bine ca pleci in concediu inainte , unde mergeti ?

Ned sper sa se faca alegerea cea mai buna in privinta nasterii .

Ce vreme urata fetelor , ce faceti in weekend pe ploile astea ? Dati-mi si mie idei , va rog

31+ Andrei
AMR 8 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli
aruba, porumbita: asa am zis si eu doctorului, ca as prefera sa se declanseze nasterea si atunci sa imi faca cezariana si el a fost de acord. mi-a mai zis insa si ca dupa sapt 38 apa se poate rupe oricand si ca exista o posibilitate sa nasc pana incepem cezariana, nu poate nimeni sti cat de usor/greu nasti si ca nu ma sfatuieste sa stau sa astept, pt ca nu e cazul sa risc; asa ca, daca bb e bine si dezvoltat ok, ramanem la sapt 37-38. fiecare stie ce e mai bine pt el, eu stiu ca vreau sa imi cresc eu copilul, nu sa stau cine stie cat in recuperare in primii ani de viata ai copilului.

scuze, nu imi e clar... ce riscam (cele cu cezariana la primul copil) dc stam sa facem 39-40 de sapt pt a face cezariana a 2?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

balanta-sa nu radeti de mine-eu dorm pe dreapta cu fata spre calorifer si ca sa nu ma mai trezesc pe spate m-am legat de caloriferam o bratara de plastic la care am atasat un siret si l-am legat de calorifer.bratara o pot da jos noaptea cand merg la pipialta idee mai buna n-am avut.dr mi-a zis ca exagerez...dar....

uau, chiar ca nu am mai auzit...

dar dc corpul tau e ok pe spate sau pe dreapta de ce va fortati voi sa dormiti doar pe stanga?

eu si tura trecuta si tura asta dorm cand pe o parte cand pe alta...
pe spate nu prea pot ca ma trezesc cu senzatia ca nu pot respira (dar nici negravida nu pot dormi pe spate)

Mergi la inceput