sa mai cred in el?
Raspunsuri - Pagina 6
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucialu Lupul cel rau nu este ea.... inde "and the song became love and love became the egg" (Happy Feet) my little sunshine |
vezi...asta este un punct de plecare gresit!
Daca e lupul cel rau...de ce-si doreste viitorul alaturi de el?de ce a facut doi copii cu el?si sunt multe alte de ce-uri!
La restul bineintzeles ca nu trebuie sa fii de acord cu mine,nici nu ai cum...doar ca asta este o mentalitate gresita,invechita(nu vreau sa spun tipic romaneasca pentru ca socrii mei...aia de ma invita la masa,alaturi de actuala,sunt romani,dar fara rautate este mentalitatea multora dintre compatriortzii nostri),care d efoarte multe ori este in defavoare copilului/copiilor!
editez sa spun ca eu personal ,nu consider pe niciunul dintre ei "lupul rau"sunt doar un cuplu care nu a stiut sa-si gestioneze situatzia de criza aparuta la un moment dat!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
lucialu spune:
Pai ti-ai dat singura raspunsul. Insa e un ceva mai mult, in plus dc oamenii nu ar mai gresi, dc oamenii nu ar mai iubi...de ce sunt atat de multe femei/oameni nefericiti? si totusi fac compromisuri impotriva a tot ce au fost sau sunt ei ca fel, valori etc...
Sa stii ca incerc sa nu fac afirmatii fara acoperire, asa ca m-ai facut sa zambesc cand am citit "absolut deloc" a se vedea doo pajini mai nainte.
lupul cel rau a facut neste chestiute care sunt certitudini nu imaginatii...
pot sa te contrazic din nou ca nu este tipic romanesc ci convenienta internationala ce ti-am spus legat de familie si ex-i, ex-e? permite-mi sa nu vin cu exemplificari, imi place sa fiu discreta dar chiar ar fi si absurd sa o fac, chiar e convenienta, nu prejudecata. Incearca sa accepti ca macar ceea ce descrii tu din viata ta personala e la nivel de exceptie, nu regula, chiar si in Deutshland, altfel rostul divortului era zero sau inspre acolo.
andacos spune:
Pai si familia lui,mama/tata...tot exceptzia aia de care spui tu este?
itzi spun eu ca nu e exceptzie,e o chestie destul de normala,care tzine de respect!
Divortzul nu presupune aruncatul cu pietre in celalalt si nici ,stersul cu buretele a unei perioade din viatza!
Dana
lucialu spune:
Andacos, asa putem sa o tinem pana maine. Parintii lui se poarta tipic romanesteaaa tu zici de exemplul personal, pai eu la relatie ma refeream, relatia voastra e exceptie, cu siguranta nu unicata, dar tot exceptie e.
Nu am spus ca divortul tre sa se lase cu boate si furci,nup. Am spus ceva legat de familie.
andacos spune:
Eu nu prea intzeleg ce vrei tu sa spui(sincer),ce intzeleg(acum referitor la prezentza fostei la masa,eu cel putzin la momentul asta ma refer )este ca tu consideri ilogic asa ceva,socrii au (ca si sotzul de altfel)intentzii ascunse,altfel nu ar invita-o!
Asta este ce pricep eu din postarile tale,si sincer,asa au gindit si restul din imediata apropiere a Oanei,de asta a ajuns atit de nesigura!
Oricum nu intentzionez sa ma contrazic cu tine,asa cum am spus anterior e dreptul tau sa ai o alta parere!
Dana
lucialu spune:
Nu au intentii ascunse,ma rog, inca nu stim asa ceva. Sunt pur si simplu neconventiali? dp tau dv cu respect si bun simt, dp meu dv ..eh! raman la neconventionali, ca azi sunt zena si n-am chef de cuvinte tari.
Oana este tratata conventional romaneste, fiind unica nora oficiala "beneficiaza" din plin de calcaturi pe cap si punere la colt...
lucialu spune:
aa si unul dintre modurile de operare ale socrilor e sa se foloseasca de acea tipesa...pe mine m-ar durea la 14 m in spate reactiile sotului sunt cele care conteaza si vis-a-vis de Oana, tipesa si parinti.
Oana, tu singura tre sa iti dai seama dc exista sanse ca el sa se schimbe, dc tu poti sa iesi din carcasa ta si sa te faci auzita...
eumada spune:
Lucico,la ultimul post iti dau dreptate.Datul satisfactiei la dusmani nu e o afacere,nici macar una buna,cu atat mai mult in situatia aia.....
Dana,o fi o exceptie ceea ce povestesti tu despre tine,dar regula e alta.
nikol24 spune:
Eu atunci cand a povestit ca a stat la aceeasi masa cu fosta iubita a sotului ,cea care i a daruit un copil mi s a facut piele dea gaina
Eu nu as putea sa accept asa ceva,aa da accept ca au un copil impreuna si ca pastreaza relatiile noarmale pentru acel copil dar acum de ce nu o aduce sa doarma in pat cu mine si cu el ca doar formam o familie fericita
IMi pare rau daca am fost dura,eu sunt extrem de geloasa din fire si asa ceva nu as fi acceptat niciodata!!
IMi pare rau Oana ca a trebuit sa treci prin asa ceva
oana_pdv spune:
Andacos, vad ca au iesit controverse intre voi pe forum. Am observat undeva ca ai niste eztari. Ei bine vreau sa lamuresc unele aspecte neintelese corect fatza de tine:
1. Jigniri verbale gen injuraturi nu au fost dar au fost in sensul : daca plangea copilul ( Andrei si incercam sa il linistesc ma dadea la o parte urland ca nu-s buna de nimnic desi si la el in brate plangea la fel de tare si tot eu trebuia sa il calmez si dupa tipetele lui iar acesta e un exemplu banal ce imi vine in minte, mai sunt si altele dar nu astea erau "tragice"
2. Al doilea copil si el l-a vrut. Cel putin pana in mai ( eu am ramas gravida in iunie) fiindca de fiecare data cand imi intarzia un pic imi pupa burtica si se bucura ca un copil iar cand testul iesea negativ spunea ca " se pare ca se lasa greu". Tot in luna mai insa a dat in judecata si pe mama fetitzei sa o poata vedea si fara prezenta ei iar de atuncii socrii m-au considerat " fara suflet" desi eu stiam ca acest proces abia peste 1 an 2 se va finaliza si uite ca deja a trecut un an si inca se judeca iar fetitza face in curand 4 ani. Repet eu am aflat de copilul sau DUPA casatorie, cand eram gravi in 6 luni cu Andrei
3. Atunci cand m-a bruscat chiar in ziua cand am iesit din spital s-a intamplat adica la 5 zile de la nastere mai exact.
Acum vizavi de cei care au inteles ca pensia alimentara e dubla , ma refer la faptul ca in instanta calculul facut spunea 1,7 mil cand nu se nascuse Andrei, iar el a decis sa fie 3 mil si eu am fost de acord.
Tot 3 e si acum si asa va si ramane fiindca nu e nici ceva extraordinar la timpurile de azi pt un copil. In plus am zis ca daca acum avem un venit si din chiria pe ap LUI e ok sa ramana asa