Violenta intre elevi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miriluta

Henrik are 5 ani si de vreo 2 ani o mai ia din cand in cand de la un baietel care e cu un an mai mare. Nu e vorba de bataie ca in filme ci de lovit cu lopetica in cap, impins, palma peste fata, pumn in burta..Am vorbit cu educatoarele si le-am explicat ca eu nu accept asa ceva. O perioada s-a linistit "batausul" pana a inceput din nou. Atunci am scris un biletel parintilor si iarasi a fost ok o perioada. De curand insa a recidivat asa ca am pus mana pe telefon si am sunat la parinti. Am dat de tatal copilului care mi-a taiat-o scurt si mi-a spus arogant ca ar trebui sa intreb la gradinita ca el a intrebat si educatoarele i-au spsu ca nu e adevarat ca fie-su il loveste pe al meu si ca Henrik minte. Am avut noroc ca era la telefon si nu in fata mea ca altfel eram azi in inchisoare. L-am anuntat sec ca daca fie-su il mai loveste pe al meu, o sa fac plangere oficiala la Managerul gradinitei si voi anunta Protectia Copilului. Nu mai spu ca in noaptea respectiva i-am batut crunt si pe el si pe fie-su (in vis ce-i drept).
Deocamdata s-a linistit insa nu cred ca se va schimba ceva in atitudinea copilului cu un asemenea imbecil de tata.

Mami de Miruna (19.12.2002) si Henrik (30.08.2007)

si cand te gandesti ca vorbim despre violenta intre elevi!
ce sa zic despre violenta dintre parinti? ( noroc ca s-a inventat telefonul si ca exista vise ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fi`mea si prietena ei, stand in banca si vorbind (ele au 5 randuri x 1 banca single :-) au fost lovite peste maini, cu piciorul, de catre un ocleg mai efervescent.
El alerga si facea scheme de karate. L-au parat imediat, doamna i-a explicat a nshpea mia oara de ce nu alergam prin clasa dand din maini si din picioare.
Am intrebat-o pe fie`mea ce au facut ele. Cica i-au spus clar si raspicat ca le-a durut si sa nu mai alerge pe langa ele.
I-am spus ca daca ea considera, eu vorbesc cu baietelul si parintii lui. Stiu ca parintii sunt usor depasiti de situatie :(
Fi`mea a spus ca deocamdata nu e cazul ca se descurca ele cu doamna.
Cred ca e foarte important sa te poti baza pe cel care te supravegheaza la scoala.
Iar daca nu, exista director al institutiei si pentru asta exista si politia, la o adica. Pentru liniste si siguranta.

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Sa nu uitam ca si Inspectoratul Scolar are un cuvant de spus, inainte de politie.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Asa e, am uitat

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

In cunostinta de cauza pot sa va spun ca sunt varza si inspectoratul scolar si politia.

Mergi la inceput

Poate ca la nivelul unor copii de gradinita, dar la nivel de elevi, nu cred.

allinta

Mergi la inceput

Noi avem un recalcitrant in clasa, care in permanenta deranjeaza orele si bate copiii. Este si el batut de altii, dar el incepe primul.
Deja am discutat cu unele mamici, voi mai discuta si cu altele despre masurile pe care le vom lua pt ca acest copil sa fie indepartat. Locul lui este la o scoala speciala sau cel putin sa primeasca ajutorul constant al unui psiholog; si el si mama lui.
Intai, vom face reclamatie scrisa catre directie, apoi la Inspectorat si daca nu se va rezolva nimic, la politie.
Noi am mai avut un recalcitrant, de care am reusit sa scapam, tot prin reclamatii scrise la directia scolii si amenintare cu dat in judecata pt violentele fiului.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Indiferent ce varsta are copilul trebuie protejat cand e intr-o forma de invatamant.Sau cei de gradinita pot fi bagati in spital si batuti in liniste?

Mergi la inceput