Incepem gradinita....oare ce va fi?
Raspunsuri - Pagina 2
alex_andra spune:
Madalina, esti puternica. Eva este un copil minunat si impreuna cu tine va trece peste acel moment nefericit.
Am suferit atunci alaturi de voi si am citit cu lacrimi in ochi postul tau de acum. Ti-am simtit groaza din suflet, am retrait durerea.
Nu stiu ce sa-ti zic.
Doar
eumada spune:
Multumesc Alex_Andra...e greu,e foarte greu,macar mi-am schimbat mult optica insa acum mie imi e cel mai greu....fac eforturi,discut si eu cu psihologul insa ma tem ca si pentru vreo vanataie(sa vezi ce uita ca e usa inchisa si vrea sa iasa din camera...) o sa fac urat rau de tot..si asta nu mi-ar face bine nici mie ,la imagine, nici Evei.Destul ca erau stresate fetele alea ca vine fetita oparita la ele...au recunoscut ca asta presupune o atentie suplimentara si se tem ca nu cumva,cum sunt multi si obraznici sa se loveasca Eva..si sa le acuz urat....
Eu nu cred ca voi face asta insa sunt temperamentala si ...lupt si cu partea asta.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
viviana spune:
Eumada, da, trebuie sa lupti cu tine insati.
Vorbeste in avans cu educatoarele, din suflet, povestindu-le ce ai simtit si ce simti. Apoi roaga-le sa te traga de maneca daca vei exegera vreodata cu ceva.
Trebuie sa creezi in primul rand o relatie relaxata intre tine si gradinita.
Altfel nu se poate.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
monicabo spune:
Mult curaj!
Cand incepeti, acum, sau in toamna in septembrie? Ca daca este vorba de septembrie, mai aveti ceva timp pt pregatit terenul, mai sunt sedintele cu psihologul, care va mai vorbi cu Eva
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
anya spune:
Din tot ce-ai povestit am senzatia ca tir iti este mult mai frica decat Evei. Ea e in faza de acceptare (dupa cum ai zis tu/psihologul), dar tu? Gandeste-te ca tot ce sinti tu, taoat frica ta, se transmite. Usor de zis si greu de facut, dar incearca sa fii optimista! Asa cum ai luptat pana acum pt puiul tau, lupta in continuare incercand sa gandesti ca va fi bine! Ea simte.