Alaptand la 4 ani - pe coperta

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Asa-i Nelia, uneori se folosesc cuvinte foarte urate intr-o confruntare verbala. Pana la urma poti judeca si vorbind frumos
Mie mi se apre in regula sa nu fii de acord(chiar si cu majoritatea) dar evident ca nu mi se pare in regula sa jignesti si sa vorbesti urat.

Iar tu esti un monument de rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mesajele alea cu bleah si scirbos,au fost adresate imaginilor de pe coperta revistei si a videoclipurilor puse aici!

Nu am vazut pe nimeni sa spuna NOMINAL,vai e bleah si scirbos ce face userul X!De fapt niciuna dintre voi cele care sustzin ca e ceva normal,nu v-atzi alaptat copii pina la 4 ani sau dupa!Asa ca stau si ma cam intreb...despre ce e vorba la subiect!

Eu am sa ma repet la ce am scris in primul mesaj,tocami datorita unor asemenea campanii agresive,sunt asemenea reactzii vis a vis de alaptatul in public si alaptatul in general!

Of topic ca vad ca s-au impartzit verzaturipe aici de asta voiam neaparat sa-l rog public pe Rufus,sa nu ma dezamageasca!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mesajul care contine cuvintul scabros nu a fost spus despre nici o poza. Era vorba despre ideea de a alapta un copil intre trei si patru ani. Hai, sa nu incercam sa spalam acum, ce a fost spus, a fost spus, si de o parte si de alta.

Cornelia

Ce n'est pas en regardant la lumière qu'on devient lumineux, mais en plongeant dans son obscurité. Mais ce travail est souvent désagréable, donc impopulaire. (Carl Gustav Jung)

Me comprends-tu, au moins en ce moment toi? Non, tu me juges fou; tu m’examines; tu te gardes de moi. Mais si tu parviens à saisir un jour ma souffrance, viens me le dire et je serai heureux une seconde, peut-être. (Maupassant, Solitude).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Andacos, eu tzin dejtele incrucisate ca sa nu ajung sa alaptez pana la 4 ani sau dupafac demersuri in acest sens, dar nu zic hop! ca treaba e bilaterala, tre consens si tzin dejtele incrucisate nupt ca e cah, si bleax, ci pt ca nu mai poc eu...vreau si eu independenta,LOL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Mesajul care contine cuvintul scabros nu a fost spus despre nici o poza. Era vorba despre ideea de a alapta un copil intre trei si patru ani. Hai, sa nu incercam sa spalam acum, ce a fost spus, a fost spus, si de o parte si de alta.

s-a zis, s-a zis.

andacos, nu te disculpa, tu ai zis bleah la ideea de bitty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Of topic ca vad ca s-au impartzit verzaturipe aici de asta voiam neaparat sa-l rog public pe Rufus,sa nu ma dezamageasca!

Dana

Pe tine?
Niciodata!

(E inca primavara, verdeata e proaspata...din pacate vine caldura, harta se ingalbeneste, se inroseste chiar la canicula... L'as ca trece ea si canicula, atunci suntem in concedii)

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, sint de acord cu campaniile agresive. Numai ca vezi, putin sint cei neutri, fiecare le vede din partea care-i vine mai bine. Eu spun ca nu ar fi nevoie de nimic, nu ar fi existat coperta Time daca s-ar accepta ca unele mame dau biberon pina la patru sau cinci ani in public, iar altele aleg sa ramina cu sinul si cu laptele de inceput al copilului. Daca ambele alegeri ar fi acceptate si virsta pina la care s-ar face ar fi lasata la latitudinea mamei, totul ar fi foarte bine si frumos. Dar sintem departe, foarte departe de acest lucru.

Edit: spun al mamei pentru ca unul din impedimentele serioase este independenta mamei, care trebuie si ea respectata.

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Neliaeu n-am nici timpul si nici rabdarea ta ,sa stau sa-tzi dau citate unde si cum au fost folosite cuvinteole respective!

Repet, nimeni n-a folosit jigniri la adresa memebrilor pro alaptat peste 3-4 -5 ani!(cih,bleah etc)

Este o reactzie la o imagine/video expus!Si cine se expune,n-are de ce sa comenteze in definitiv,reactziile altora nu pot fi controlate!

Acum filosofind,daca e sa facem o statistica la subiect majoritatea covirsitoare este pentru- alpatatul este nefiresc pentru copii peste 3 ani!Oare asta nu spune nimic?

Ca sunt si exceptzii si fiecare face cum doreste cu copilul lui,atita timp cit nu derajneaza pe altzii,iar copilul nu are de suferit(demosntrat,palpabil),nu prea ar avea de ce sa ne intereseze!

Insa atita timp cit este ostentaiv si public mai ales,fiecare isi poate expune parerile personale!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Deci biberonul la 3 ani si 5 luni e la fel de nelalocul lui ca sanul la 4 ani?

Nu ma refer la aparitii in afara casei proprii.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cred ca Nelia a explicat corect de ce Time a ales poza si titlul. Pana la urma, mai ales la Romanica e nevoie de discutii, ca uite asa incep sa fie tot mai multi copii alaptati natural, incepe sa incline balanta in favoarea lor, fatza de anii cand noi eram de partea cealalta, in scutece la bunici/crese...si papam ceai, LP sau lapte de vaca, din ala de tzara, gras=buuun! apai si de la alaptatul asta s-a mai derogat termenul de inceput al diversificarii, nu ca acum nu incep unii de la 4 luni, dar fie si ei o iau mai light ase...

Mergi la inceput