Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

velvet, te cred ca esti satula si poate o pauza e binevenita, dar nu prea lunga ca timpul trece si nu in favoarea ta.
roxy, multumesc pentru urari si hai, capul sus, spatele drept, pieptul inainte si speranta in suflet si in gand ca data viitoare totul va fi bine. Stiu ca e greu, inteleg ce simti si imi pare fff rau ca s-a intamplat asa.
Si eu peste tot unde ma uit vad gravide si copilasi draguti si stiu ca daca nu mi-as dori copil sigur nu as remarca asta dar acum ca imi doresc sunt mult mai sensibila la vederea lor.
Speranta ca voi fi si eu graviduta si voi avea si eu copilul meu e acolo in suflet si tin de ea ca daca cad in butoiul deprimarii pe mine nimeni nu ma mai scoate decat cand ma pun sa ma imbarbatez tot singura. Am tot felul de temeri... daca cumva nu o sa mai ovulez cu pastile de exemplu... si o sa trec la injectii... si poate nici alea nu o sa mearga si sunt scumpe si ce ma fac... tot felul de ganduri negre... dar trebuie sa gasesc puterea sa le indepartes ca deh... asta e situatia.. mergem inainte cu pasi mai mari sau mai mici si chir daca trebuie sa ne ajustam planurile pe parcurs scopul ramane acelasi.
Pe mine in ultima vreme ma streseaza / enerveaza / macina cel mai tare oamenii care au copii si se plang din ale afara de mult ca le e greu sa-i creasca, sa-i pazeasca, sa-i ingrijeasca, sa-i invete... Cred ca nici una din noi aspirantele care ne chinuim cu tratamente peste tratamente nu ne-am plange de lucrurile astea atat cat o fac mamici care n-au urmat in viata lor un tratament de fertilitate.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor!
Sunt bucuroasa. Sora mea vine maine acasa, a fost laparoscopica operatia. Dar dr ei zice ca 5-6 luni sa faca pauza la bebe. Oare de ce asa mult? Eu stiam ca esti mai fertila dupa o pierdere/avort.
Nu stiu voi dar eu abia astept weekendul , am programat plimbari luuungi cu < bebele> meu mare.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui velvet

emilia,e ff importanta echipa cu care faci FIV.momentan m-am saturat de dr,programari,consultatii,analize.

Velvet, si eu subscriu la parerea Emiliei, de multe ori tine si de norocul tau. Oricum, o discutie nu cred ca costa f mult, macar poti sa vezi cum abordeaza ei problema. si iti doresc numai bine, sigur se va rezolva cumva si atunci toate lucrurile astea mai putin frumoase le vei uita.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

emilia,stiu ca timpul e in defavoarea mea,dar nu pot face FIV doar asa ca sa fac.bani de al 2 lea FIV nu o sa am ,asa ca imi pun speranta si astept sa gasesc medicii potriviti.eu de 2 ani lupt.acum simt ca nu pot merge mai departe oricum.nu vreau sa lupt pe bajbaite.

daena ma bucur ca sora ta e bine.multa sanatate!

multumesc,daenaacum nu pot alege nici un medic.si,da,cand imi voi strange copilul in brate,nici o durere ,nici o lacrima nu-mi va umbri fericirea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_ana spune:

Fete dragi, nu stiu de ce e viata asa...
Velvet, e bine ca ai speranta, e bine ca poti. Peste cativa ani, si eu sper in FIV. Gandeste-te ca din putinul pe care il avem merita sa rupem tot pentru un puiut...Curaj...cu vointa, banutii ii strangem.

Inima nu imi mai bate de cand tu ai plecat... 1 sarcina pierduta.... 28.04.2012

Mergi la inceput

buna dimineata fete

roxyda,mi-a mai ramas FIV ul.de-asta vreau sa astept sa il fac cu medicii cu care sa simt ca vreau sa il fac.si intretimp sper natural.ce as mai putea sa fac?desi stiu ca sansele sunt ff mici.cu Dumnezeu inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata, fete dragi si optimiste!

Roxi, nu am cum sa merg mai devreme de joi. Oricum sunt in 4 sapt acum deci oricum mare lucru nu se vede. Am vb cu dr, iau utrogestan (si eu am un avort la activ) si am facut 2 beta (la a 2-a am rezultatele astazi).

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!

Velvet stiu prin ce treci, nu esti singura, toate avem momente ca acestea, ai nevoie de o pauza dar nu prea lunga , eu daca as avea bani as face fiv-ul la Istanbul, nu este mare diferenta fata de o clinica mai buna la noi , dar asa cum e si la tine nu sunt bani suficienti pentru a merge acolo. Nu ne ramane decat sa speram ca va fi bine pana la urma

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Alex La multi ani inca odata , sa fi sanatoasa si o mare mare imbratisare.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

miky neata.pauza voi face pana voi simti ca am gasit medicul potrivit si voi avea bani.succes in continuare!

la multi ani,alex!multa sanatate!

Mergi la inceput