Aspirante optimiste>20ani (790)!
Raspunsuri - Pagina 2
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Xdidi, toata lumea imi zice asta, dar nu cred ca e chiar asa. sunt cazuri izolate, cele mai multe femei nu mai fac copii dupa 35, hai dupa 40 nici daca nu se protejeaza...apoi, nu ma coafeaza faptul ca o sa raman la 40, cand stiu ce riscuri sunt...cum stai cu inima cat un purice daca are sindroame si malformatii...sunt cazuri in care dublu test si triplu test au fost cu risc mic si totusi, bebe a avut probleme mari. Mi se mai spune ca riscuri sunt oricand in sarcina...nu, nu sunt, cu inaintarea in varsta sunt tot mai mari, trebuie monitorizare riguroasa. Nu vreau sa va descurajez, doar aduc o nota de realism. Miky, multumesc mult! Iti tin pumnii sa depui dosarul luna asta! Maine nu prea petrec pentru ca sotul lucreaza, asa ca, doar pe seara sa serbam cumva sau ramane pe we...oricum, nu am idei, ce sa fac, ce sa gatesc, daca mergem undeva... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Alex capul sus!
Nu te primesc in butoi!
Deocamdata sunt eu aici si stau de paza la usa sa nu mai intre nimeni
si oricum nu mai are nimeni loc ca-s grasa
draga mea si eu fac 35 ani dar in decembrie adevarat...
insa mai am in fata vreo 4 luni de pauza totala si de lipsa de speranta deci sunt tot pe acolo.....
stiu cum e
insa chear up si fruntea sus
La multi ani pentru maine daca nu intru
incearca sa te simti bine....ca viata e scurta
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
de Luciana mai stie cineva ceva?
stiu ca ramasese gravi'
a mai intrat pe aici?
v-a mai tinut la curent?
sper ca e bine
Aspenter (75 mg) 1/zi
Blue_sea spune:
De asta imi place de voi: cand e una jos, sunt zeci de brate care o ridica! Moni esti tare!
4+
MeAlex spune:
Xdidi, Moni, multumesc! Nu ne suparam Xdidi, ca toate suntem cam in aceeasi situatie, difera putin problemele doar.
Moni, poate vin la tine si te iau pe sus din butoiul ala, tu ce crezi, ca-s asa mica? Is fortoasa.
Ma gandesc si eu la endo si la adenomioza (asta afecteaza muschiul uterului, miometrul) si vreau sa vorbesc cu dr. Albu despre asta. Cel mai bun tratament: menopauza indusa...Incerc sa nu ma gandesc ca le am pe toate, dar tot aflu chestiuni din astea...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Blue_sea De asta imi place de voi: cand e una jos, sunt zeci de brate care o ridica! Moni esti tare! 4+ |
Aspenter (75 mg) 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui MeAlex Xdidi, Moni, multumesc! Nu ne suparam Xdidi, ca toate suntem cam in aceeasi situatie, difera putin problemele doar. Moni, poate vin la tine si te iau pe sus din butoiul ala, tu ce crezi, ca-s asa mica? Is fortoasa. Ma gandesc si eu la endo si la adenomioza (asta afecteaza muschiul uterului, miometrul) si vreau sa vorbesc cu dr. Albu despre asta. Cel mai bun tratament: menopauza indusa...Incerc sa nu ma gandesc ca le am pe toate, dar tot aflu chestiuni din astea... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot 3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane) |
Alex...n-ai cum sa nu te gandesti
si daca reusesti sa nu te gandesti te mai bantuie un gand - ca pare a abandon si nu e bine
si nu te lasi ca aia e.... situatia
ehhhh...cate am ajuns sa fac si eu... nici nu ma gandeam....
si cati bani.... cred ca peste 100 milioane in 2 ani...and still counting
deci....
Aspenter (75 mg) 1/zi
velvet spune:
emilia,nu fac FIV la promed,ca nu stiu nimic de ei.vreau sa simt ca acei medici cu care fac FIV chiar ma vor ajuta.ca FIV 2 nu cred ca il voi face prea curand.nu am bani.
blue,cam greu cu optimismul...
emilia.m spune:
mergi macar la un consult/o discutie. Poate iti vor inspira incredere. Sincer vorbind medicul poate fi painea lui D-zeu si Fiv-ul sa nu reuseasca si la fel se poate sa ai un medic mai detasat emotional de problema dar care sa faca Fiv-uri reusite pe banda rulanta. Mai important e medicul cu care nasti si care iti urmareste sarcina. Acum tu faci cum crezi dar macar sa-i vezi pt o discutie eu zic ca merita.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
velvet spune:
emilia,e ff importanta echipa cu care faci FIV.momentan m-am saturat de dr,programari,consultatii,analize.
roxy_ana spune:
Ce mai fac fetele? Blue_sea, felicitari! sa fie cu noroc bebe, si te rog din suflet, nu astepta programarea, mergi la medic, e imposibil sa nu te primeasca. Eu sunt cel mai rau exemlplu... cine stie, daca mergeam atunci cand ar fi trebuit, nu mai ramaneam doar cu "urme de sarcina"... si acum anuntam 7 saptamani.
Ce e mai greu (din punct de vedere fizic) cica ar fi trecut... dar psihic ce ma fac? Nu pot trece peste, nu mai suport sa vad gravide, si plang cand vad copii... si mai dau si peste inconstiente care la 7 luni de sarcina spun ca durerile si starea de rau in tot corpul sunt ceva normal si mai poate astepta vizita la medic.
Fetelor care isi serbeaza ziua de nastere, sau care au serbat-o, LA MULTI ANI! Ma bucur sa vad cate tauroaice ambitioase sunt aici. Eu raman in cateoria taurasilor fara strop de vointa si de dorinta, cu sufletul facut vraiste.
Va tzuc dulce pe toate. Sa nu va pierdeti puterea.
Miracles are not yet to come, because i am waiting too hard.