Catre Sorin Oprescu !!!!
Raspunsuri - Pagina 3
MACARIE spune:
aka, asta l-am intrebat si eu pe Oprescu , daca sta cu fetita mea maine ?!
loryi1974, la ce ora are loc meciul ? chiar nu stiu dar banuiesc ca este seara , oricum ei incep sa se bata in timpul meciului sau dupa , dar totusi sunt straini si sunt convinsa ca sunt mai civilizati ca noi , repet si nu sunt singura , hotararea asta a fost luata doar sa arate ei ca vai uite ca suntem si noi in stare sa gazduim un meci de mare amploare , si ce daca am dat peste cap tot orasu si copii nu se mai duc la scolii si cheltuim o caruta de bani PUBLICI ....ce daca ?! doar suntem tari ca putem sa o facem ....NU?!
------------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
alinuk spune:
mai eu am o banuiala
ca ne citeste careva de la Primarie
si a vazut ca circula un zvon .... ca le punem plozii la poarta
si au revenit asupra deciziei
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Androix spune:
Sa vedem ce ne-o spune si noua desi pana azi dimineata ne-a anuntat ca e inchis. S-or fi sesizat parintii cu reclamatii sau e tactica de zapacire: cine nu mai apuca sa afle nimic azi stie ca e inchis. Doamne, ca ce idioti mai sunt astia de i-am ales sa ne conduca!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
loryi1974 spune:
Maine pe Otopeni intre 7 si 9 dimineata aterizeaza un avion cu suporteri la fiecare 2(doua )minute, suporteri care in principiu trebuie sa nu se intalneasca si trebuie carati in Bucuresti in centru si de acolo in Vatra Luminoasa. Unii sunt madrileni, altii basci, iata o mica problema.
Banuiesc ca sunt luate si masuri exceptionale de securitate.
Banii astia de acum sunt cheltuiti cu folos pentru ca acesti straini se cazeaza undeva, mananca undeva, beau, cumpara din orasul asta, poate se mai intorc daca le-a placut.
aka spune:
revenirea asupra deciziei initiale mi se pare din categoria "incredibil dar adevarat" .
ce treaba aveau prescolarii care termina programul la 17-18.30 cu inceperea meciului la 21.45 .
Ericmic spune:
Macarie, chiar ti-ai lasa copilul pe seama lui nenea Oprescu? Eu una prefer sa ma dea afara de la serviciu, ca cine stie ce-i mai bubuie mintea (ca sa te citez) si il mai invata pe copil sa dea ceva dispozitii si prin casa. Ca oricum suntem oarecum guvernati de doritntele celor mici, ce ne-ar mai trebui si o bona ca Oprescu. Am cam deviat de la subiect, dar, revenind - cate sute de mii de suporteri sunt ca sa inchida circulatia sau sa fie deviate? National Arena are 55.000 de locuri (sursa http://nationalarenabucuresti.ro/despre-arena-nationala/) si ei inchid drumurile a 4 milioane de oameni pt 55.000???
irinabobe spune:
please dati-mi si mie un link ceva unde zice ca sunt inchis, nu de alta dar eu trec zilnic prin zona cu pricina, gradinita e pe langa stadion si habar nu aveam de asa ceva . de fapt nici nu stiam cand naiba e meciul asta.
alinuk spune:
eu nu cred ca scire pe undeva oficial...ca sunt inchise gradinitele
fiecare trebuie sa se intereseze in cazul propriu
sunati oameni buni la educatoarea copilului - aflati direct de la sursa
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
Nimic nu-i intamplator!
Rufus spune:
Dincolo de neplacerile cauzate unora de restrictiile astea, poate incercati sa vedeti putin mai departe. Vor fi 50 mii de oameni pe stadion, dintre care in jur de 30 mii din afara Bucurestiului (cel putin 20 mii spanioli). Astia nu dorm pana la ora meciului, ci vin de la aeroport, gara, cu autocare sau masini proprii in special de miercuri dimineata si misuna toata ziua prin oras. Masurile sunt exceptionale nu ca le vrea Oprescu, ci pentru ca exista niste protocoale puse in miscare de Jandarmerie, Politie si chiar Armata. Dispozitivele sunt in alerta in special la amenintari teroriste, ca la toate mega-adunarile de acest fel. Adica foarte mediatizate. Asta-i motivul pentru care strazile din jur s-au golit, elicoptere survoleaza destul de des (iar miercuri nonstop), patrule cu caini, cu cai sau civili cu microfoane-n bot sunt peste tot. Bataile intre suporteri sunt cele mai neinsemnate probleme, nici macar nu-s doua echipe rivale, poate o cafteala-doua, mai mult nu cred.
Incepand de la pranz nu cred ca se mai sufla prea comod in centru si sector 2.
Astazi am auzit la stiri ca in Londra s-a iscat scandal mare pentru ca un ziarist deghizat in muncitor a plasat o bomba falsa in zona unui obiectiv olimpic (nu retin care). Edilii au multumit ziarului si au promis restrictii sporite in Londra, in anumite zone.
Si mai e ceva timp pana la competitie...
Hai, ca e numai o zi...si scolaritele mele sunt foarte fericite ca nu se duc la scoala...
Rufus, Tora si iadele