Catre Sorin Oprescu !!!!
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Da ce ziceti voi ca noi avem gradinita la doi pasi de stadion si inca de ieri dupa amiaza au pus garduri si benzi ca sa nu mai poti parca pe vatra luminoasa si pierre de coubertain. Mai erau 48 de ore pana la meci si politia locala era foarte ocupata cu parcarea in zona. Nu mai zic ca au dat un aspect de rahat strazii, zici ca e in lucru sau ceva.
Zici ca vine sfarsitul lumii asa s-a oprit bucurestiul in loc pentru maretul meci de fotbal
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
histamina spune:
oameni buni, masuri de genul acesta se iau in caz de:
calamitati naturale
epidemii/pandemii
cod rosu meteo vara/iarna.
manifestatii violente.
evident ca e un semn de mare obedienta, de mare frustrare.uite domnle ,va facem finala la noi si nici macar copii nu mai merg la scoala.
primarul propune, ministerul dispune si nu avea nici macar un motiv sa o faca.legea spune clar.
MACARIE spune:
loryi1974, te rog sa ma crezi ca nu este normal sa se procedeze asa, sau in cel mai rau caz trebuia ca in zona respectiva sa nu se duca copii la scolii si la gradi
sunt zone ale bucurestiului care nu au nici cea mai mica legatura cu zona centrala ......si daca este mai aglomerat ce?! aglomerat este in fiecare zi in centru , si oricum meciul este seara deci ........
( nu ne suparam pe tine )
-----------------------------------------------------------------
Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658
loryi1974 spune:
Plus ca poate doamna invatatoare trebuie sa treaca prin centru in drum spre scoala.
Plus :) ca peste 20000 de oameni se trambaleaza prin oras, unii dinspre Otopeni, apoi spre Otopeni .
Plus politistii si echipajele de salvare care in mod normal ar trebui sa fie in numar mare.
Plus ca autobuzele spre Otopeni circula la sapte minute.
Plus ca nu ai cum sa stii daca si unde incep sa se bata.
aka spune:
eu am aflat de dimineata. ce as putea face cu copilul daca nu am rude cu care sa il pot lasa si nici liber nu pot sa imi iau? sa il duc d-lui Oprescu la birou . ar fi chiar simpatic cu cateva zeci de copii in holul primariei.
Lala_D spune:
Gradinitele de stat vor functiona cu program normal, azi la pranz ne-au anuntat ca se va veni la gradi desi dimineata era anunt cu zi libera.
Nu stiu daca in toate dar in gradinita piciului ( sector 3, aproape de zona de "foc" va fi program normal).
Pentru gimnaziu si liceu decizia, personal, mi se pare ok, ar fi fost dificil pentru elevii/profesorii ce strabat Bucurestiul maine, mai ales in zonele inchise.
Pentru invatamantul primar se putea face ca la gradinite, sa fie zi normala cu exceptia zonelor inchise.
alinuk spune:
in caz ca va ganditi sa puneti in practica...
www.pmb.ro/contact/pmb/pmb_contact.php" target="_blank">adresa primaria capitalei
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
si la gradi la noi se vine..
sector 6... gradi 197
acum am dat un tel si mi s-a spus ca cine doreste si poate...sa vina!
gradi nu e inchisa!
ft logic si frumos!
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
Nimic nu-i intamplator!
Eseea spune:
deci e posibil ca pana la urma gradinitele sa fie deschise maine??? bine ar fi.
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...