Nou stil de viata (306) - Sa redevenim silfide !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Buna buna!

La mine duminica seara la 9 se termina saptamana de lucru, dar nu-i bai...
Raportez:

Dimineata pe stomacul gol: un pahar mare de apa plata.
MD: doua felii de paine (din aia gen biscuite, subtire, cu multe seminte, luata de la Lidl) cu pasta de avocado, plus o cafea cu lapte, fara zahar.
Acum am ajuns la lucru si incep sa beau apa.
Pentru pranz inca nu am nicio idee, nu mi-am luat pachetel. Daca imi vine vreo pofta de ceva interzis, scriu repede pe forum, ca sa ma opriti!!!

O zi cat mai racoroasa va doresc, la noi la Arad e o zapuseala......

Mama Marei si a Dorei

Monica70 are nevoie de noi

www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamnelor, n-am mai scris de ceva timp.

Mihaser, stabilire usoara acolo, sa fie ce va doriti!

Maria_rubi, bine ai venit si spor la treaba!

Mik, sa-ti fie de bine concediul!

Nu prea pot scrie ce mananc pentru ca e cam haotic programul meu. In ultimul timp am redus carnea ff mult (din cauza caldurii, vara nu o prea suport), ma axez pe ciorbe si fructe (mult pepene). Dar mai scap si la biscuiti si alte prostii, deci nu e prea bine pe total.

Va pup pe toate.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Maria, am citit de Monica si m-a impresionat foarte tare. Cind se intoarce mama in Ro o sa-i trimit ceva prin banca ei.
Nu, sa nu scapi la prostii inapuza de masa. Daca nu ti-ai luat nimic, cauta un iaurt si niste fructe. Daca ti-e foarte foame, cauta un sandvich facut in fata ta la brutarie (asta nu stiu daca se gaseste in Ro).

Daniela, am citit dimineata si am facut repede o supa cu dovlecei din gradina, am o multime pina va cadea bruma.

Meniul de azi :
- cafea neagra si o gauffre cu nimic
- supa de dolvecei, un cotlet mic de miel, dovlecei la cuptor (reteta Sandei Marin cu putin smintina). o piersica
- salata verde cu somon afumat. un iaurt

Si la noi sunt niste calduri ucigatoare, mai ales in oras, in afara orasului e nitel mai racoare si mai bate un fir de vint.

Mey, mi-am luat complicatii pe cap, una din gainuse a cazut closca (sttaea de 2 zile pe ouale de plastic care sunt in cuibar) si i-am pus 6 oua adevarate sa vedem ce face cu ele. Grija mea e ca cam intr-o luna la mine va incepe sa cada bruma si nu stiu cum ma voi descurca. Va tin la curent. E vorba de o gainusa maro, tare blinda.

Va pup, fetele !

Mergi la inceput

Era sa scap iar, ca am poftit la o inghetata, dar mi-am sunat sotul si o prietena si le-am marturisit de ganduri dubioase imi vin. Ei m-au incurajat sa rezist. Asa ca acum, pentru masa de seara, mi-am luat doar 200g de urda dulce. :) Si apa, apaaaaa.

Mama Marei si a Dorei

www.facebook.com/media/set/?set=a.108185485984290.8158.100003785175018&type=3" target="_blank"> TUTU-uri Handmade

Edit, ca am scris fara sa gandesc. :D

Mergi la inceput

Multumim, Mik, orice banut e binevenit!

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

Auzi, Maria, bine ai facut de inghetata ! Mai ales ca daca e din cea cumparata de la chiosc cu ciocolata pe ea si cu alune lipite.
Inghetata maninci acasa, luata o portie mica din cutia de 1 litru si savurata cu incetinitorul. Da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Cu o intarziere de o zi: Draga Sabina, La multi ani ! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ai tai!

Mik, supa de dovlecei e cea mai tare. Are putine calorii, e satioasa, mie imi place tare si la gust.

Maria_rubi, pe post de inghetata de casa poti pune la congelator iaurt in care pui tu afine sau zmeura sau alte fructe. Fara zahar. Scoti si amesteci din cand in cand in caserola cu o furculita pentru a nu face ace. Foarte bun!

Eu sunt intr-un mini concediu, de-aia nu scriu ce mananc.

Va pup pe toate,

Daniela

Mergi la inceput

Salutare!

Ieri m-am abtinut eroic de la o inghetata care imi tot facea cu ochiul si, ca sa nu cad prada ispitei, am inceput sa-mi sun sotul si o prietena sa ma infraneze.

Meniul de azi:
-dimineata un pahar de apa pe stomacul gol
MD: doi biscuti cu seminte si pasta de avocado si doua rosii
Gustare: doua piersici.
Pranz: salata de rosii cu urda dulce si felii de dovlecei si vinete la gratar.
Gustare: iaurt slab cu afine.
Cina: inca nu stiu.
Am o sticla de 2 litri de apa ce ma asteapta sa o termin azi.

Mama Marei si a Dorei

Mergi la inceput

La multi ani, Sabina !
Sa fii tot timpul vesela ,feicita si sanatoasa !

Daniela, vacanta placuta ! Poate apuci sa te odihnesti, chiar daca e mica.
Maria, tu maminci foarte rezonabil.

Meniul de azi :
- cafea neagra si o gauffre (de altaltaieri )
- creveti fierti cu sos de usturoi. dovleci la cuptor, cotmet de miel. o inghetata mica de capsuni
- salate verde cu o tarta cu ton. iaurt

Sa fiti atente cu voi, dragutelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Sabina, multa sanatate si spor la slabit!

Mik poate imi recomanzi si mie ceva din specialitatile mexicane :))...ma uit ca bou la ele in supermaket...habar nu am ce ar fi ok...

Daniela sa-ti priasca minivacanta! Eu nu scriu ce mananc ptr ca mananc si prostii :(

Maria ca sa papi si inghetata si putine calorii poti lua inghetate din acelea din suc de fructe lolipop...alea au max 60 de calorii una, de obicei

Azi au fost copkii la local farm sa culeaga afine...Au venit cu o punga mare pe care au dat 3 $...Sotul a fost mai ghinionist ca l-a intepat ceva...noroc ca nu e alergic :)

Va pup!

Mergi la inceput