Era soare la Paris?
Raspunsuri - Pagina 3
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk 8 martie sau 1 aprilie..tot una e:) |
Pai nu-i. Ca una-i ziua pacalelilor
Bee spune:
Mie mi-a placut. Chiar mult. Si decat pe intelectualul Puric o sa-l prefer intotdeauna pe CTP asa cum e el de histrionic, acid, misogin, mai ales cu SF-urile lui.
Si cred ca are dreptate. Cu singura observatie ca majoritatea barbatilor isi opresc argumentatia la "Am uitat de ce"/ "Am uitat cand, cum, unde, cu cine". Io am acasa un exemplu uimitor de senin si convingator. De fiecare data sunt ingrozita de propria mea credulitate. Uita omul meu, ce nu mi-e clar? Paranoia asta a mea nejustificata imi creeaza atatea probleme cand totul e atat de simplu. Cont pe internet cu cateva prietene? "PAi stiu eu cand si cum a aparut? Si de unde sa stiu eu cine-s alea? Conspiratie!" "Vorbeam eu cu cineva? Am uitat"
alinuk spune:
Rall
ziceam ca-i totuna ... din perspectiva faptului ca si de 8 martie femeile pot fi 'mintite frumos'... sau pacalite
..sau iubite
si de fapt cred ca cel mai mult conteaza cum se simt si mai putin ceea ce primesc
iar asta chiar tine de ele
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
am dat azi peste o imagine
...care m-a dus cu gandul la topicul de fata
o paradigma..
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
extragerea premiilor
Nimic nu-i intamplator!
giulia81 spune:
citat din mesajul lui buflea Mai direct, sunt lucruri care trebuie cenzurate, adevarul, oricat ar fi el de nobil, poate sa distruga mai mult decat sa innobileze. O relatie lunga si solida nu face fata extremelor de genul "nu ma minti niciodata", "spune-mi tot ce gandesti", "tot ce simti", "de ce nu mai simti" ...bla, bla, bla. Ideal ar fi sa nu gresim niciodata, nici macar cu gandul, dar suntem oameni, vii, si cursul vietii poate fi "challenging" asa ca, a pretinde perfectiunea in noi, in partener, in relatia noastra este o lupta mai mare, mai chinuitoare si mai plina de suferinta decat a o lasa sa curga in a se redresa singura. Doi oameni rezista timpului impreuna atunci cand se ocrotesc unul pe altul si nu cand incearca sa traiasca dupa niste idealuri. Iar "adevarul complet si permanent" va fi mereu un ideal. |
superb ai scris...
Caught between the devil and the deep blue sea...
NoUserName spune:
citat din mesajul lui simplyana_m Poate ca nu as vrea, ca femeie, sa stiu toate faptele (detaliile, da, ca m-ar ajuta sa inteleg ce e dincolo de ele), ele ranesc, dar intotdeauna as vrea sa stiu adevarul .... De fapt, e adevarat ce spune, ca nici eu n-as vrea sa stiu adevarul despre asemenea barbat. |
Pana la urma ai vrea sau nu? (Stai, gandeste-te, analizeaza si apoi raspunde. Nu-i musai sa-mi raspunzi, dar n-am stiut ce concluzie sa trag din cele scrise de tine).
Eu unul nu vreau sa stiu si de aceea nici nu caut motive care sa-mi dea de gandit. Desi am tot continutul telefonului sotiei salvat in calculator, niciodata nu m-am uitat pe cine are in agenda. Sau, desi gasesc pagina de mail deschisa, nu cotrobai prin inbox ci pur si simplu ii dau logout. Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma duc sa verific daca pe 8 Martie a fost in club cu fetele pana la ora 4 dimineata sau in alta parte, sau macar daca masina e parcata prin apropierea clubului. In cazul in care as afla despre o astfel de aventura nu mi-ar pica bine si nimic din ceea ce a fost n-ar mai fi la fel. Nici pentru mine, nici pentru consoarta. Daca nu aflu, eu nu ma supar iar ea se bucura ca nu stiu nimic. Un simplu telefon de genul "Auzi draga, ai luat tu paine sau trec eu pe la complex sa iau? Ca in vreo 10 minute ajung si eu acasa!" poate salva pe termen lung mult mai multe lucruri decat venitul acasa intr-o noapte in care sotia stia ca sunt plecat din localitate. Per ansamblu, mi se pare corect ce scrie CTP in articol, cu singura diferenta ca partea de final "...s#259; nu-i spui niciodat#259; adev#259;rul. S-o min#355;i pān#259; la cap#259;t, s#259; te juri #355;ig#259;ne#351;te pe orice..." as inlocui-o cu "sa nu-i spui niciodata adevarul daca nu esti intrebat". E mai simpla evitarea problemelor decat rezolvarea lor...
simplyana_m spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NoUserName
Pana la urma ai vrea sau nu? (Stai, gandeste-te, analizeaza si apoi raspunde. Nu-i musai sa-mi raspunzi, dar n-am stiut ce concluzie sa trag din cele scrise de tine). Eu unul nu vreau sa stiu si de aceea nici nu caut motive care sa-mi dea de gandit. Desi am tot continutul telefonului sotiei salvat in calculator, niciodata nu m-am uitat pe cine are in agenda. Sau, desi gasesc pagina de mail deschisa, nu cotrobai prin inbox ci pur si simplu ii dau logout. Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa ma duc sa verific daca pe 8 Martie a fost in club cu fetele pana la ora 4 dimineata sau in alta parte, sau macar daca masina e parcata prin apropierea clubului. In cazul in care as afla despre o astfel de aventura nu mi-ar pica bine si nimic din ceea ce a fost n-ar mai fi la fel. Nici pentru mine, nici pentru consoarta. Daca nu aflu, eu nu ma supar iar ea se bucura ca nu stiu nimic. Un simplu telefon de genul "Auzi draga, ai luat tu paine sau trec eu pe la complex sa iau? Ca in vreo 10 minute ajung si eu acasa!" poate salva pe termen lung mult mai multe lucruri decat venitul acasa intr-o noapte in care sotia stia ca sunt plecat din localitate. Per ansamblu, mi se pare corect ce scrie CTP in articol, cu singura diferenta ca partea de final "...s#259; nu-i spui niciodat#259; adev#259;rul. S-o min#355;i pān#259; la cap#259;t, s#259; te juri #355;ig#259;ne#351;te pe orice..." as inlocui-o cu "sa nu-i spui niciodata adevarul daca nu esti intrebat". E mai simpla evitarea problemelor decat rezolvarea lor... |
Pai, prin silogism, daca
1) as vrea sa stiu adevarul despre barbatul de langa mine.
2) nu as vrea sa stiu adevarul despre asemenea barbat.
ar iesi
3) nu as vrea asemenea barbat langa mine.
http://www.lucamic.blogspot.com/
Fleurdelise spune:
citat din mesajul lui NoUserName [brDesi am tot continutul telefonului sotiei salvat in calculator, niciodata nu m-am uitat pe cine are in agenda. (...) E mai simpla evitarea problemelor decat rezolvarea lor... |
De ce? ca back-up? (la continutul telefonului ma refer).
Cat priveste ultima propozitie, ai dreptate. Din pacate, problemele nu dispar daca le evitam, mai ales cele de cuplu, si au tendinta sa rabufneasca in cele mai nepotrivite momente, cand deja nu mai pot fi ignorate, dar au devenit mult mai complicat de rezolvat...
Oricum, interesanta perspectiva. Multi se lauda cu atitudinea lui nousername, putini o pun in practica. Curiozitatea si suspiciunea nu sunt doar apanajul femeilor.
Dupa cum vad eu, nici nu ar trebui, de comun acord bineinteles, sa ne provocam astfel "natura umana". Adica ori nu avem nici un fel de secret, impartasim totul, continutul telefoanelor, agendelor, pC-ul la comun etc, ori precizam de la inceput ca totul e separat si tine de intimitatea fiecaruia (mie mi se pare mai civilizat asa). Daca avem un singur calculator, cream doua conturi de utilizator separate, parolate si intram fiecare pe sesiunea proprie. Un gest de civilitate este si sa nu iti uiti sesiunea deschisa cand pleci de la calculator.
Dar astea sunt amanunte tehnice de acum, fiecare isi gereaza in stilul propriu accesul (sau nu) la "secretele" celuilalt. Politica strutului ramane totusi in top...
32 + Eric Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
AB_AC spune:
Wow ce misoginism si masochism...
Stiam ca CTP schimbase ceva sotii, dar nu-mi imaginam ca a ramas traumatizat de ele:)
Mai curand mi-era mila de ele ca si de alte sotii de celebritati adulate pana-n pat.
Altfel doua fiinte independente n-au nevoie sa traga la "jug" obligate. Daca nu-ti place consoarta si Bucurestiul si preferi amanta si Parisul... calea ti-e deschisa. Daca nu preferi nici o femeie in mod special, sigur exista si femei care nu prefera nici un barbat in mod special si va puteti bucura impreuna.
Da, doare sa afli ca nu esti centrul Universului cuiva. Dar, daca pui stop poti gasi ceva mai potrivit tie.
Singura problema poate aparea cand ai vrea ca celalt sa-ti fie dedicat trup si suflet, dar tu sa nu ai nici o obligatie morala. Dar cu o doza fair play, indiferent ce optiuni de viata ai...in mod cert nu esti sigurul care le are si gasesti si pe la sexul opus preferinte similare...