Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Eu sunt cam trista de cateva zile. O ducem pe SN la tara pentru doua saptamani. O sa-mi fie un dor imens de ea.

In alta ordine de idei, noi tot mucosi suntem. Bine ca a venit vara si caldura. Poate se usuca si mucii nostri
Si SN incepe sa repete toate cuvintele dupa noi. Ieri m-a dat pe spate... eram in living, iar SN in camera ei. La un moment dat se lasa liniste si eu o intreb 'ce faci acolo?' si ea imi raspunde 'ma joc'.
Avem si noi probleme cu olita. In afara de dimineata, nu mai vrea sa se aseze pe olita. Cu multe rugaminti se aseaza la pranz si seara. Inaite a avut zile cand s-a cerut si pentru pipi...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Is obosita, copilul asta tare rau doarme- nu mai sta treaz noaptea, dar se culca ultimul si se trezeste primul. Abia adoarme la 10 seara si la 6 e fresh. Iar peste zi o ora, doua. Io nu stiu cum rezista, ca peste zi e pepsi.

Azi vine sora-mea.

O zi faina, fetele! Va pup pe toate.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

strumf a inceput sa sa puna in patru labute pe jos,pe strada, se utia la noi,rade si spune "au",apoi musai se cere pupat.

pregateam mancarea, vine, ia un cateld e usturoi, ia apratutl acela de strivit usturoiul, pune catelul inautru si ils triveste.se uita la mine sa vada daca ii spun bravo,evident ca l-am albit cu pupaturi.

tata spune ca ma striga toata ziua.
nu pot rupe corodnul ombilical si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Neata!

Rodyka, multumesc de raspuns, din pacate in momentul in care am facut asigurarea nu detineam suficiente informatii si utie asa acum ca m-am enervat si am facut rascumpararile (avea si mama si tata) am constatat ca am luat inapoi ceva mai mult de jumatate din cat am depus!!!!!!!!!!

Acum am o alta dilema, NU VREAU DEPOZIT!!!!!! vreau ceva pe termen mediu si lung si sa fie pe crestere, mi-a vorbit cineva de programe de economisire si investitie in metale pretioase!

Asa imi pare o idee buna, si daca ma uit pe cifre aurul este si a fost pe trend crescator(dar pe termen mediu si lung) ma gandeam ca in 10 ani ar fi o idee!
Nu stiu sunt in ceata!

Daca aveti ceva informatii si credeti ca sunt utile poate ma ajuta sa iau o decizie!!!!!!!!

pup

Mergi la inceput

eu nu as investi in metale pretioase.pretul lor este fluctuant.nimeni nu iti garanteaza ca peste 20 de ani va fi la fel sau va avea un trend ascendent.
nimeni.

depozitul e de departe cel mai sigur,dar si cuc astig minim fata de suma depusa.
iti poti alege o dobanda ok si o banca sigura.
e de preferat mai multe depozite , la banci diferite, intrucat daca da faliment o banca sa poti recuperea suma maxima garantata de stat,adica 50 000 de euro(cincizeci de mii).orice ai peste suma asta , se pierde, in cazul falimentului bancii la care ai depozitul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

eu nu as investi in metale pretioase.pretul lor este fluctuant.nimeni nu iti garanteaza ca peste 20 de ani va fi la fel sau va avea un trend ascendent.
nimeni.

depozitul e de departe cel mai sigur,dar si cuc astig minim fata de suma depusa.
iti poti alege o dobanda ok si o banca sigura.
e de preferat mai multe depozite , la banci diferite, intrucat daca da faliment o banca sa poti recuperea suma maxima garantata de stat,adica 50 000 de euro(cincizeci de mii).orice ai peste suma asta , se pierde, in cazul falimentului bancii la care ai depozitul.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Multumesc mult de raspuns!

lucrez in banca, crede-ma nimic nu mai e sigur in sistemul bancar!!!!!

M-am uitat pe pretul aurului pe ultimii 12 ani in 2000 uncia era evaluata undeva la 200E, iar acum e undeva la 1600E mi se pare o investitie ok cu randamentu acesta!

Oricum e de studiat si de cerut pareri!

Mergi la inceput

si eu la finante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Anca, noi ne gandim la investitii imobiliare pe termen lung. Deocamdata vrem sa facem depozit la banca.
Mamici, din experienta voastra, ce banci prezinta cea mai mare incredere (in sensul de stabilitate, siguranta)
Intradevar pretul aurului a crescut foarte mult mai ales in ultima perioada. Ma gandesc sa nu pice la un moment dat, ca parca prea repede creste...

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

in genere, investitiile imobiliare sunt cele mai rentabile.
e adevarat ca pretul caselor si al terenurilor a scazut fata de 2008, insa este o investitie certa.
evident, bancile elvetiene.
apoi vin bancile germane sunt safe,la fel cele austriece.
insa, trebuie respectata acea regula a depozitelor sub 50000 de euro, ca sa iti poti recupera banii..........

Mergi la inceput

toate confera un risc pe care ti-l asumi!
imobiliarele, ce sa zic, avand in vedere ca acum 4 ani un apartament ca al nostru in zona noastra era undeva la 140000-160000 euro si acum nu cred ca depaseste 80000!

eu ma gandeam sa minimalizez cat se poate riscul!

Am gasit acest site!
http://www.arteus-international.com/ro/hirek.php

Mergi la inceput