Bobocei de sept-oct 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Azi am fost sa recoltez pentru ureaplasma, mycoplasma si clamydia si i-am cerut dr de la clinica privata trimitere pentru mai multe analize, printre care si coagulograma si hipercoagulabilitatea. Cand am ajus acasa si m-am uitat pe fisa de investigatii nu am regasit cele doua analize mentionate ca atare nicaieri, dar am regasit vreo 2 analize care au legatura cu coagularea sangelui, pe care le-am mai facut de altfel pana acum si nu-mi dau seama daca acestea or fi facand parte din coagulograma sau din hipercoagulabilitate.
Voi aveti idee in ce constau coagulograma si hipercoagulabilitatea? Asa analize legate de coagularea sangelui am mai facut, dar nu sub denumirea asta. Sper sa stie asistentele ce si cum cand o sa merg maine la recoltat de sange.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Ma simt mai bine, am facut gargara non-stop cu solutia indicata de Tzuki, bioparox si acum sunt ok. Copilu e mai bine, mai are crize de tuse insa, maine merg la medic si vedem ce zice.

Anne merci c-ai intrebat de mine, cu scurgerile tot asa, inca n-am curajul sa iau pe gura arefamul, am luat ieri una si m-a ametit cu totul, si de la nospa am tens f mica si ma simt rau, o fi si de la caldura... vezi ca unele analize sunt modificate si nerelevante in sarcina, am patit eu la prima sarcina si m-am speriat degeaba.

Eu stiam ca nu e buna prea multa vit D sau calciu pt ca se grabeste intarirea sistemului osos la bb, scuze exprimarea, alta inspiratie nu am acum.

Lalu colega mea de birou a patit ceva asemanator, din cauza anesteziei nu a mai simtit cand sa impinga si nu a putut colabora cu medicii, fetita ei are probleme, a avut hipoxie si creierasul a ramas neoxigenat destul de mult, a avut intarzieri in dezvoltare, probleme cu ochii si de mobilitate, si acum la 4 ani face kinetoterapie si nu e recuperata total. Eu m-am cam speriat de chestia asta. Cred ca durerea de la nastere te ajuta sa impingi si simti altfel, n-am nascut natural si nu stiu dar asa spunea ea.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Irene sapt trecuta am fost la control si la urmatorul ma duc abia peste vreo luna, dr mi-a spus sa continui cu arefamul, sarcina trecuta am luat pana la 7-8 luni, nu mai stiu exact saptamana. Stiu ca de la deficitul de progesteron uterul se mareste greu si ai contractii, fiind si cazul meu. Habar n-am de analizele alea.

Anida daca vrei sa mai treaca timpul cat stai la pat, trage pc-ul langa pat (asta daca nu ai laptop) , eu asa am facut la prima sarcina, stand toate 9 luni la pat. Sanatate multa si ai grija de tine.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Salutare,
Am reveinit si noi de la tara...am plecat vineri seara si ne-am intors azi...a fost o minivacanta superba...

Mirabelac, multa sanatate! sa intrebi la dr tau de singulare. este un medicament pe care noua ni l-a dat pediatra pentru ca Andrei a avut mai multe reprize de raceala si tuse...dupa 7 luni de tratement nu mai avem probleme (tusea mai ales cand face efort)

mlhaela, poti sa mergi sa vezi cum te simti la soare...dupa ultimele zile, eu am ajuns la conculzia ca mie una soarele nu imi prieste :)

anidaz, lasa ca recuperezi tu ce se scrie pe aici! important este sa stai linistita si sa fii bine! imi place moto-ul tau!

vineri o sa primesc si eu rezultatul la cvs - cariotipul...am sunat azi si mi-au zis ca din cauza sarbatorilor care au fost...bla bla...vineri sigur e gata...

va pup
bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

neatza fetelor.

Adinaz imi pare rau :( Sper sa te simti bine intr-uun timp f scurt.

Mirabela, eu ieri am fost la medicul de familie si mi-a dat pe langa elevit si Calciu sandoz in conditiile in cae mi-a iesit calciu in parametrii normali. Mie mi se pare cam mult asa ca am sa iau eventual calciu o zi da, una nu. Dar calciu, feir si proteine sunt cele mai impotante in trimestru 2....bineinteles ca orice este mult strica, fie el si calciu. Pe langa asta mi-a zis miscare cat mai multa. Cat mai multa? Tanti eu am gemeni nu pot miscare cat mai multa. Dar in fine!

Voi cum va descurcati cu caldura? Ieri la noi au fost 34 de grade iar aseara abia abia am reusit s aadorm. Doar dupa ce m-am dezbracat de tot am reusit sa inchid ochii.

+ 16 Tudor si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici !
Sunt asa zapacita de la mini-vacanta ca am ratat sa fac poza de joi. Azi am facut 21 sapt
Si tot astazi s-a intamplat minunea. DOI!!! barbati mi-au oferit locul in metrou (schimb metroul la Victoriei). M-am simtit atat de emotionata, de parca cine stie ce grozavie se intamplase.

De cateva zile simt nevoia sa beau lapte rece. Si acum am pe birou o cutie de zuzu.

Adina, multa sanatate !!

Bebe dragonel Andrei sau dragonita Mia la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata fetelor
anidaz, imi pare rau pt tine sper sa te recuperezi cat mai repede
Fetelor azi mergem la 4D si tot azi o sa-l vada si sotul meu pt prima data pe bb...abia astept

lalu85 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salutare tuturor burticilor
Noi suntem bine,puiutzul se misca si loveste de zor,ceea ce ne bucura maxim

pe mine a inceput sa ma cam doara spatele,nu stiu cum sa stau
voi experimentati dureri de spate?
poate ca a mai zis cineva inainte dar nu ma tine memoria deloc

pe toate si va doresc o zii faina

Paulafericita 19+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Anidaz, bine macar ca reactioneaz sarcina la odihna si ca totul e OK.
Mirabela, si eu cred ca voi lua utrogestan pana la 7-8 luni, nu imi place dar asta e, nici eu nu il iau pe gura ca nu sunt in stare de nimic jumatate de zi (nu ca ar fi varianta a 2 a mai placuta ). In afara de utorgestan, mai iau ceva fier, elevit si nospa la cerere.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Mirabelac: Esti o luptatoare, am citit povestea lui David si m-a impresionat teribil. Nu stiu cum ai puterea sa te inhami din nou la asa ceva, in mod sigur 99,99% din femeile care treceau prin ce ai trecut tu ar fi renuntat sa mai aiba alti copii. Iar tu ai reusit sa uiti tot greul si ai trecut la bebe 2. Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste toate durerile, senzatiile si neplacerile care vor veni.

Annemary: Stiind ca esti cu gemenasi si ca am discutat despre carucioare, am intrebat-o pe o tipa super faina de la odiseea cealalta despre carucioarele ei, ca a trecut si ea prin mai multe si iata ce mi-a spus, poate te ajuta. O poti intreba despre orice altceva, e trecuta prin multe! Iata ce mi-a spus:

"Cat despre carut de gemeni
- primu a fost bertoni twin side by side. Era dintr-o bucata, mare de 15kg parca, acu s-a cam destramat la maner. Nu l-as mai lua daca as avea mintea si experienta de acu.
- Al doilea unu de pe okazii ca trenu, era modular, solid asa. Nu stiu marca.
- Al treilea si finalul se cheama Kids River Tandem, (lanoi e unu Bambino World Tandem sau Cossato duet lite). E pt bebei peste 6 luni sau pt copii cu varste apropiate. E si ca trenu, si umbrela. Scaunu din spate se da complet la orizontala cel din fata doar putin. Sunt mega happy cu el, incap peste tot, Pufica din spate vede tot ca e scaunu mai sus, pufica din fata iar vede bine, se face mic mic, e usor..ce mai VIS!

Colegei de odisee ii recomand:
- sa caute un carut usor din start 10-13kg
- de ex unu side by side umbrela, cel de la Maclaren am auzit de ff bine dar mai sunt multe de genu asta si la bani mai putini
- sa tina cont de faptu ca va trebui sa il urce/coboare si daca are sau nu ajutor permanent.
- cele ca trenu sunt modulare, sunt f bune, dar pierd in general la capitolu greutate. Marci sunt Jane, ABC zoom, inglesina.
- poa sa ia cu incredere unu SH, mai ales cel de inceput pt ca nu il va folosi mult si in general sunt ok.

Ii poti spune sa imi scrie aici (nickname: sugubina) sau pe mail (sugubina yahoo) daca are intrebari mai specifice, sunt trecuta prin carucioreala maxima si o ajut cu placere cu 'consiliere'."

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

16 +

Mergi la inceput