Buna fetelor! Am mare nevoie de un sfat!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_stefi spune:

Si eu cred ca mai devreme sau mai tarziu o sa te caute... Tocmai pentru ca e orgolios si nu o sa accepte asa usor ca tu sa ii dai "papucii".
Si mai cred ca tocmai acest pas al lui o sa te faca sa ii mai acorzi a mia sansa,deoarece,el cum niciodata nu a facut pasul asta,o sa ti se para ca de data asta o sa se schimbe,ca daca si-a calcat el pe mandrie ca sa te caute sa iti ceara sa va impacati sigur e pe calea cea buna.
Dar,poate ca nu va fi asa,asta e doar parerea mea,cunoscand si eu n astfel de cazuri...
Succes si mult noroc orice decizie ai lua! Multa dragoste si afectiune iti doresc! Sa gasesti(sau regasesti) persoana care sa te faca fericita,sa te iubeasca pana la Dumnezeu si inapoi, sa iti indulceasca viata,sa te sprijine si sa te inteleaga! :)

Sa fii om e lucru mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Happiness_ spune:

Chiar daca m-ar cauta, nu m-as intoarce la el. Numai gandul ca as putea avea din nou incredere in el si m-as amagi pentru a nu stiu cata oara, ar fi prea dureros. Nu mai vreau sa risc. Nu mai vreau sa trec din nou prin toate starile care m-au incercat zilele astea. A fost cumplit. Abia incep sa-mi revin si sa vad realitatea asa cum e ea, fara sa mai visez. Nu-mi garanteaza nimeni ca el se va schimba...Deci asa e cel mai bine!

Va imbratisez cu drag si va doresc liniste si muuuulta dragoste!

O sa va tin la curent! O zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu n-am sa pricep si pace nici la subiectul asta,nici la alele cu aceasi tema,cum dumnezeu de fete tinere,frumoase,sanatoase fizic si psihic,cu tot viatza inainte,fara piedici,"libere ca pasarea cerului"...accepta sa traiasca asa ceva!

Imi pare rau...dar nu pot pricepe si gata!
In general au ajuns sa ma indispuna rau,sa ma enerveze as spune,asemenea gen de subiecte!

Mey fetelor,trezitzi-va!
Daca venitzi si deschidetzi subiecte pe forum,e clar ca instinctul vostru e bun!

Ascultazi-va instinctul!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Andacos, crezi ca degeaba se spune "as vrea iar anii tineretii cu mintea de acum?"
E normal ca fetele tinere sa fie idealiste, sa creada ca oamenii se pot schimba mai ales cand iubesc.
De-aia e bine sa ne invatam copii sa recunoasca un abuz si sa inteleaga ca dragostea nu inseamna suferinta.

Te-am prins
De ce e asta abuz si la subiectul celalalt femeia e de vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Eu n-am sa pricep si pace nici la subiectul asta,nici la alele cu aceasi tema,cum dumnezeu de fete tinere,frumoase,sanatoase fizic si psihic,cu tot viatza inainte,fara piedici,"libere ca pasarea cerului"...accepta sa traiasca asa ceva!

Imi pare rau...dar nu pot pricepe si gata!
In general au ajuns sa ma indispuna rau,sa ma enerveze as spune,asemenea gen de subiecte!

Mey fetelor,trezitzi-va!
Daca venitzi si deschidetzi subiecte pe forum,e clar ca instinctul vostru e bun!

Ascultazi-va instinctul!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Andacos, crezi ca degeaba se spune "as vrea iar anii tineretii cu mintea de acum?"
E normal ca fetele tinere sa fie idealiste, sa creada ca oamenii se pot schimba mai ales cand iubesc.
De-aia e bine sa ne invatam copii sa recunoasca un abuz si sa inteleaga ca dragostea nu inseamna suferinta.

Te-am prins
De ce e asta abuz si la subiectul celalalt femeia e de vina?

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Felicitari, te premiezi singura pentru vigilenta?

Daca ai citi si altceva decat ce-ti convine la subiectul celalalt ai gasi singura raspunsul. Asa cum ti-am spus si acolo sunt convinsa ca poti mai mult decat sa te blochezi pe o intrebare la care nu exista decat un raspuns doar ca sa poti spune triumfatoare "taaaa-naaaaa, lume, lume - EU AM DREPTATE".
Nu ca m-ar interesa prea tare cati sunt in tabara mea dar la subietul celalalt esti singura care sustine inca, cu vehementa ideea ca femeia aia e exclusiv victima sotului, ca s-a depasit demult faza abuz-neabuz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Ma gandesc din nou la subiectul deschis de Mickey care ne intreba de ce sarim sa sfatuim pe lumea sa se desparta, sa caute altul...Pai, ce se poate spune aici?!

Happiness, inteleg ca ai 23 de ani si un iubit care te jigneste constant, te urmareste (adica iti citeste corespondenta), nu este de acord sa-ti ajuti bunica...De cate ori va certati te lasa pe tine sa faci primul pas spre impacare...Si asta de doi ani.

Ce as putea sa spun? "Du-l, fata mamei, la psihoterapie"? "Stai cu el ca e baiat bun, poate ii trece."? Ei, bine nu pot da asemenea sfaturi. Mi se par absurde.

Du-te, pleaca, lasa-l. Gasesti nu unul ci o suta mai buni. Il iubesti, o sa suferi, dar o sa-ti treaca imediat cand vei gasi un barbat normal care te apreciaza pentru ceea ce esti, care stie sa vorbeasca (si sa se certe civilizat), care te admira fiindca iti ajuti bunica, ba chiar incearca sa te sprijine, care nu te urmareste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Intrebare: El te intretine material?

Intreb asta ca nu inteleg cum iti permiti sa stai 3 luni acolo si o luna in Romania.

Poate si asta este un motiv care ii da siguranta ca te vei intorce la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ramiris, nu conteaza motivul pt. care ea asta, eu am sustinut ca A FOST ABUZATA FIZIC de sot. De altfel femeia si-a scos si certificat medico-legal.
Stiu ca am dreptate, ma distreaza si frapeaza doar ipocrizia.
Aici e abuz ca ii spune sa se duca de unde a venit, iar acolo ca o bate nu e abuz.
In ochii tai, evident.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

iar acolo ca o bate nu e abuz.
In ochii tai, evident.

Ai mei si ai majoritatii celor care si-au dat cu parerea acolo, nu c-ar conta.
Altfel te-as ruga doar sa incerci sa pastrezi un limbaj decent si sa incerci sa-ti gasesti un alt interlocutor pe care sa te fixezi, deja erai obositoare cu hartuirea la topicul celalat unde am ales sa nu-ti mai raspund (tocmai pentru ca am inteles ca e o polemica inutila, o risipa de energie fara nici o finalitate) dar vad ca acum ma urmaresti si ma ataci pe alte topicuri unde postez.
Dupa mine si ASTA ar putea fi categorisit cu usurinta ca abuz.
Si promit ca este ultima oara cand mai am un schimb de opinii cu tine pe aceasta tema, indiferent cat vei mai incerca sa ma provoci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Ne mai dai vreo veste Happiness. Nu te cunosc,dar cu siguranta nici tu si nici o alta femeie nu merita sa fie tratata asa. Gandeste-te cat de frumos e sa ai langa tine o pers care sa te respecte,sa te inteleaga,sa-ti demonstreze iubirea care ti-o poarta prin fapte...Eu zic ca ar fi bine sa te opresti aici,mai ales ca aai apucat sa te desparti de el si sa iti refaci viata,inima si sufletul care banuiesc ca e ranit. Multa bafta! Daca isi schimba comportamentul,poti sa-i mai dai o sansa,dar dak nu...iti place sa duci o viata nefericita langa el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Happiness_ spune:

Buna!
Eu ma simt din ce in ce mai bine, nici gand sa ma mai impac cu el. Am momente cand ma simt debusolata, dar cred ca inca e normal. Incerc sa ies cat mai mult din casa, sa-mi ocup timpul. Nu e usor, dar nici imposibil. Daca unele dintre voi ati trait o situatie similara, cred ca ma intelegeti. Tare mult as vrea sa stiu cum ati depasit situatia. Vreau sa cred ca pot iubi din nou.

Nu, acolo nu ma intretinea el. Locuiam cu ai mei, de aceea imi si permiteam sa vin o data la 3 luni, pentru ca in ultimul an nu am lucrat(am facut niste cursuri) si am putut veni mai des. Dar lui nu i se parea ceva normal, adica plecarile mele ne-au distrus relatia.

Mergi la inceput