Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Ionelu felicitari inca o data si ma bucur enorm ca sunteti bine. Printesica ta e o frumoasa, foarte bine proportionata (cred ca de asta pare mai maire in poze). Sa iti fie mincacioasa si necolicoasa! Esti tare, ce repede te-ai ridicat din pat dupa op., imi dai sperante...Toate cele bune amindurora!

Virgi, iti tin si eu pumnii pentru maine, sorry ca te-ai stresat asa chiar acum in ultima zi de gravida. Bine ca s-a rezolvat cu bine, nici nu ma asteptam la altceva de la o scorkiuta serioasa ca tine. Abia asteptam poze cu Constantin si sa ne povestesti si tu cit de repede esti pe picioarele tale Un ficior sanatos, mincacios si zimbacios! Te asteptam cit de repede inapoi, tu fiind sarea si piperul aici in forum

Dana, 38+ cu Stefan
Doamne ajuta!

AMR 4 ZILE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Virgi iubitooooooooooooooooooo, maine va fi una dintre cele mai minunate zile din viata ta...vei fi mamica din nou! Maine vei deveni cea mai importanta persoana pentru inca un sufletel..si vei mai face loc in inima ta pentru inca o iubire neconditionata!
Hai ca va fi totul bine si cu operatia, va trece rapid si ceea ce va ramane va sterge orice nemultumire si neplacere si ingrijorare dinainte!

Te imbratisez cu muult muult drag si ma gandesc la tine!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Cori, ce frumos e mesajul tau, pfff azi ma tin numai de plans se pare.

Elena 33+ cu Bebster AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Sa vedeti ce bocit o sa ma apuce si pe mine daca-mi face generala si nu rahi, cum vreau eu!
Virgi, draga mea, m-am gandit toata ziua la tine azi, maine vei fi in centrul atentiei. Sa iti fie ziua cat mai usoara, sa mearga totul asa cum iti imaginezi si nici o umbra sa nu deranjeze frumusetea zilei de maine!!! Iti doresc mult echilibru, iar Costica sa vada lumina zilei intr-o zi norocoasa pentru toata viata lui! Te imbratisez din toata inima, mi-ai fost draga de la inceput si sunt onorata ca ne-am cunoscut si fata-n fata si ca ne simtim atat de bine una pe cealalta!
Ioana merge maine la scoala, nu? Ce zi mare pentru voi! Astept cu nerabdare vesti frumoase de la tine sa le dau fetelor mai departe. (asta daca nu reusesti sa fii si tu la fel de viteaza ca Ionelu).
Ionelule, esti grozava cu energia pe care o afisezi! Nu ma asteptam ca la cateva ore de la operatie tu sa zburzi pe aici. O sa intru si eu imediat pe picasa sa-ti admir printesa.
Joana, eu nu inteleg de ce vrei sa nasti mai repede decat e cazul. Ti-e teama de ceva?
Felicity, multumesc pentru link, un carucior chiar foarte accesibil.
Miha, eu cunosc o tipa care era insarcinata si care n-a mai apucat sa ajunga la spital sa nasca pentru ca totul a decurs prea repede. A nascut cu sotul ei, bebele avea circulara de cordon. Iti dai seama ce risc si cu toate astea, copilul n-a patit absolut nimic. Am scris asta in speranta ca te va ajuta sa iti scoti macar putin din minte scenarii dubioase, negative.

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

Fetelor astazi mai avem o sarbatorita – MEDEIRA – LA MULTI ANI !!!!! multa sanatate, implinirea tuturor dorintelor si nastere usoara.

Virginia maine e o zi mare iar noi toate fetele suntem alaturi de tine. Te pupam si te imbratisam.

ai aici si niste motate ca sa vezi ca iti suntem alaturi in ziua cea mare

[33+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Virgi, luptatoarea mea (constiinta mea), maine o sa primesti de undeva de sus un curaj si o putere de nu ai sa poti duce. Defapt, cred ca iti aduci aminte de cand ai nascut-o pe Ioana.
Pai bebe Costik simte toate emotiile astea. Vrei sa faca pipi pe el de emotie cand o sa te vada? Stii ca se transmite tot

Ia dovedeste-ne tu inca odata ca esti cea mai curajoasa ca sa ne aducem aminte si noi ca asa trebuie sa fim

Sa ai o nastere asa cum iti doresti, refacere rapida, laptic mult, iar Costik sa fie sanatos, mancacios si fara colici.

Astept vesti cu mare nerabdare si emotie.

Ia uite cum fac nebunele astea ptr tine si Costica!!!

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Va rog nu mai puneti motate multe pe acelasi rand. Mai bine 4-5, restul pe randul urmator.
Pup entuziasmatele

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

VIRGINIA nastere usoara si recuperare rapida!Bebe Constantin sa fie sanatos ,mancacios si necolicios
Ma duc la somn ca sunt tare obosita si nervoasa!

Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput

Ella de ce esti nervoasa? Ce-ai patit?

Deea 33+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina04and spune:

gata Deea m-am conformat . dupa ce ai zis tu am vazut si eu ca treb sa trag de pagina ca sa pot sa citesc tot.

[33+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela

Mergi la inceput