Bravo Virgi! Hai Tzuky,Titi,Ioana,Diana,Anxy (48)
Raspunsuri - Pagina 10
alina_gabi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea_Deeutza Va rog nu mai puneti motate multe pe acelasi rand. Mai bine 4-5, restul pe randul urmator. Pup entuziasmatele Deea 33+ cu fara nume |
Deea, se pot pune oricat de multe motate si ulterior putem seta din sagetica din partea dreapta jos a paginii optiunea "Fit to width" si revine pagina in format normal(sper ca se intelege ceva ca nici nu zici ca am lucrat pe relatii cu clientii 3 ani).
Alina cu bebelusa 37+
Deea_Deeutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina04and gata Deea m-am conformat . dupa ce ai zis tu am vazut si eu ca treb sa trag de pagina ca sa pot sa citesc tot. [33+] In curand mamica si am o minune in burtica Natalia Gabriela |
Deea 33+ cu fara nume
virgiL spune:
Gata fetelor,m-am linistit...!Si-a facut diazepamul efectul...Imi vine si somnul si nu mai tre sa stau cu ochii holbati in calculator pan la 1-2 de noapte...Va imbratisez cu drag si va multumesc pt vorbele si gandurile minunate care mi-au mers direct la suflet.Va pup si eu si va doresc numai bine cat lipsesc!
LA MULTI ANI,MEDEIRA!
TZUKY,TITI,eu scot de azi motatele pt voi si va urez evenimente placute in weekend!
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 1 zile....
titi143 spune:
Virgi sa ai o recuperare usoara si rapida. Sa nu fi stresata ca azi o sa fie totul bine si o sa te trezesti din nou mamica. Va pup si aveti grija de voi.
Eu cred ca azi ma voi culca mai repede ca nu mai pot de obosita. Adorm in picioare. A si nimic nou.
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 39+ Robert Aaron
AMR CATEVA ZILE
alma_alma spune:
Asa, Virgi, daca nu merge altfel, baga diaZENpam! Te asteptam cu mult drag inapoi, sa ne povestesti ce frumoasa a fost intalnirea cu Costica .
Diana, Anitta, si mie mi se pare superb numele Ana . Chiar e foarte sus pe lista de nume pentru gagicile noastre. Daca o tinem in ritmul asta, noi probabil o sa ne hotaram definitiv abia la majorat ce nume sa le dam .
Joana, multumesc, ti-am dat add pe facebook. Eu sunt aia cu poza verde .
Alma 32+ (de 3 ori femeie)
asteropipan spune:
HAI,VIRGIL!!!
HAI,LUCA CONSTANTIN!!!!!
IONELU superba fetita voastra...prima floricica a odiseei
ELLA ingrozitor prin ce ai trecut cu sarcina ant:((((..dar uite ca te-a binecuvantat Dumnezeu cu un alt baietel pe care in curand il vei avea la piept,bucurandu-te de el..pupici
fetelor,azi am zis ca nasc,ca mi se rupe apa...din cauza nervilor:(((
mi-a facut fii-mea azi o boroboatza de zile mari....o fractiune de secunda nu am vazut-o si a deschis usa la baie si a inceput sa se spele cu apa din wc...apoi si-a luat canuta ei de jucarie cu care ne jucam la baita si a inceput sa care pe hol, a pus pe pereti ,pe ea...era toata uda din cap pana in picioare...noroc ca pe fata nu era uda,nu cred sa isi fi dat pe fata sau sa fi baut...si nici in cap nu era uda...dar hainele pe ea erau ude pana la piele.
in baie era plin de apa din wc..asa ca am aruncat juma de sticla de clor,am bagat dusul ..asta asa in prima faza ,,apoi am luat atomelul mic si am bagat-o in cada la spalat...nu va zic ce mi-a tzatzait curu cu ea in brate in prosop, cu ditamai burtoiul la inaintare si ud fiind pe jos...ma gandeam ca asta mi-ar lipsi sa alunec cu tot cu ea in brate ...am luat-o tip-til desculta,am pus nebunica pe canapea si i-am adus hainute sa o imbrac..
apoi m-am apucat de smotru..bagat clor iar si dusul in baie, dat cu mop, apoi aceeasi treaba si pe hol...durerile de burta ma apucasera...se impietrise si burta si cand am terminat ..nu bine duc mopul la locul lui ..ca hop...pitica o ia la fuga pe holul tocmai spalat si ud..de mi-a stat inima in loc ,sa nu alunece si sa isi mai sparga si capul...o iau in brate, si ii zic sa stea pe canapea...intorc spatele sa pun spaghetele pe foc...tzusht iar fuge tot pe hol..iar aceeasi poveste, ii mai schimb si dresul ca desigur se udase, ea nimic frate a facut si a 3a oara...deja fierbeam, nu mai puteam,,,ma luase si durerea de cap de cat zbierasem la ea si asta nimic...asa ca a luat si vreo 2 la fund....
mai, da ma luasera niste dureri si mai eram si cu mancare pe foc si cu ochii pe ea de am zic ca acum clachez....si am facut-o ...am simtit ca nu mai pot...l-am chemat pe al meu urgent acasa ca nu mai puteam de dureri,nervi, etc
mai mult m-am enervat ,nu ca a facut boroboata cu apa din wc,ca aici am si eu o mica vina, ca na,trebuia sa fiu cu ochii pe ea, chiar daca nu se poate non-stop, dar totusi....insa ce m-a scos din pepeni a fost faptul ca nu a fost in stare sa inteleaga ca a facut o prostie si ca acum trebuie sa stea cumintica acolo unde o pune mami..ii dadusem si laptopul ei de jucarie sa se joace si ea nimic...si da-i si car-o de pe hol de 3 ori in brate+chinuiala si cat m-0am aplecat singura cu ea in cada sa o spal...de ma luasera durerile de burta .....
hai ca deja v-am scris un roman:))
va pupik
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/
ALINA 36+
Anitta_O spune:
Aoleu, mai Astero, ce furtuna a fost pe la voi!...Sper ca te-ai linistit si ca dormi acum, ca nu te mai doare burta.
Virgi, pup, sa fie o zi perfecta pentru voi!
Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+
Cuchilici spune:
Ellyshor felicitari si recuperare usoara!
Ionuelu sa-ti traiasca fetita, e o frumusete! Si multa sanatate!
Haide Virgi! Recuperare usoara si Costica mancacios si sanatos!
Noi am umblat ieri toata ziua, intai la Regina Maria la maternitate (intalnirea cu anestezistul si neonatologul), apoi la dr meu.
Anestezistul mi-a dat o veste foarte buna, confirmata apoi de medicul meu : epidurala se poate face in orice moment, independent de dilatatie. Deci varianta cu sa ai cel putin 4 si maxim 7 sau 8 sunt povesti Cum s-a confirmat ca va urma nasterea si am ajuns la spital, si bineinteles solicit epidurala pt ca am dureri, cum se pun pe treaba si fac epidurala. M-a linistit mult vestea asta.
As incerca si eu o nastere naturala desi am toleranta zero la durere, dar sa vedem cum iese cu virusul herpetic, de el imi e cel mai frica. Se pare ca RM are posibilitatea sa diferentieze virusul vaginal de cel bucal, ca sa stim o treaba sigura. La medicover imi faceau analiza fara sa le poata deosebi. Daca iese ca e vaginal, ma bag la cezariana si gata.
In afara de asta, clisma nu este in nici un caz o procedura standard
Corina 35+ cu Vlad Alexandru
Shoshonik spune:
Neatza dragelor.
Ionelu, ai o comoara draguta tare. Recuperare usoara si mult laptic iti doresc.
Hai Virgi
Suntem nerabdatori sa il vedem pe Lucas !!!
Eu sunt relativ binisor, e a3-a dimineata cand ma trezesc cu stari de greata, doua nopti nedormite si un bebe jucaus rau tare( devine cam dureros) insa mai rezist. Ieri parintii mei au facut cumparaturi si i-au luat pampersi la nepotel, sunt atat de incantati si nerabdatori...Imi sunt tare dragi.
Poate mai dorm putin, incepe deja si durerea de cap. Revin mai tarziu.
Pupici la mamici si viitoare mamici si...cateva motate pentru Titi, Tzuki si parca as pune si pentru Onutza( stiu ca vrei sa nasti odata).
Mihaela35+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!
BelissimaEva spune:
Buna Dimineata dragele mele,
Astazi dam noi si cate un strudel cu mere( home made .. delicioussss) pentru ca schimbam saptamana : 36+
Virgi , mult curaj, putere si recuperare super usoara iti urez!!
Incepand de astazi micutul Lucas Constantin iti va lumina viata , sufletul si te va implini pentru a doua oara ca mama minunata ce esti!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +
AMR 4 weeks +