Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

Mihaelafalt, ia vezi tu poate spottingul a fost de implantarea , eu de la duphaston nu am avut niciodata sangerare de privatie, chiar daca ai avut chistul acela, poate ai avut foliculi pe celalat ovar si ai ovulat

Emilia a explicat bine Deny , la fel si mie mi-a luat ceva timp pana am inteles cum sa depistez, in aceeasi poxitie verific si eu, mi se pare cea mai potrivita sa inteleg, la mine colul cand nu ovulez se schimba dupa o zi pe alta, coboara adica, daca ovulez din ce in ce se ridica in cateva zile maxim

mi-am luat rezultatul de la analizele recomandate de endocrinolog

calciu seric total 10,023mg/dl (8,6-10,3) acum 9 luni era 10,52
colesterol total 207,32mg/dl <200 236
magneziemie 1,9894 (1,7-2,4)
sideremie 97,733microg/dl (50-170) 58
FT4 1,2nanog/dl (0,8-2,0)
TSH 3,1mUI?l (0,3-4,0)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Ana te aspteptam cu o beta frumoasa

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
am revenit ...am avut o infectie cu streptococ ce nici acum nu mi-a trecut pe deplin...si m-a prins fix in perioada inca ar fi trebuit sa avulez, nu mai stiu din ianuarie cand ovulez, cand trebuie sa-mi vina, sunt total pe langa...am fost si fff ocupata si acum si cu raceala asta a fost groaznic, febra mare, si senzatie de infectie urinara in primele zile de boala...cu usturimi si culoare aramie, am facut urocultura si a iesit curata...dupa aia m-a bagat pe antibiotic plus restu de homeopate, naturiste si antinflamatoare...aveti grija ca e urat tare streptococul asta , am acuzit la multa lume...incepe cu o mica enterocolita si apoi infectie mare in gat si febra, eu m-am trezit cu 38,5 grade direct...
am cumparat pre-seed si e foarte ok, mai ales ca eu am prb cu secretiile din cauza dereglarilor hormonale, mi-am luat si pap testu si secretiile de la gine co si am candida si gram negativi foarte rari in lanturi scurte....dupa ce ma pun pe picioare ma duc si la gineco, insa pana atunci vreau sa incep de azi, tratament cu ovule canesten pt candida ca am terminat cu atibioticele si sa nu ma umplu, voi ce ziceti?
va puuuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Xdidi, baga Canesten cat de repede si ia si Biotics ca ajuta.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

merci alex , in perioada asta m-am dat cu unguent cu clotrimazol si pt stomacel am luat linex forte de la sandoz, insa nu asa cum scrie la carte adik cu 2 ore inaintea antibioticului ci am luat 1 pe zi, ma duc la farmacie si mai bag si complexu de b-uri ca ajuta si ma gandeam ca dupa canesten sa bag si 7 ziel de cervucid...asa de igienizare dar pana atunci sper sa ajung la dr...poate are alte ovule in maneca, sincer eu pana acum cred ca am bagat saci de ovule insa astea cervucid mi s-au parut cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna fetelor!!!
Sorry de absenta!!!
Felicitari Ana,sarcina usoara si un bebelus pe masura

Cit despre mine....mmmmm....Am "LOTS of egg with" test de ovulatie aproape pozitiv si dureri de ovare,prestam peste o zi in pozitia care trebuie .Sper sa se prinda
Va doresc un weekend superb.

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
trying to conceive
http://www.fertilityfriend.com/home/32b890

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

DenyAnd, daena multumesc
xdidi, eu nu prea tolerez canesten dar mie in caz de candidoza nimic nu imi face bine in afara de Gynofort (crema cu aplicator, doza unica).

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor am fost la biserica si listuta a ajuns la preot in mana, sunteti acoperite pana pe 29 iunie.
draguta as vrea eu sa sper la sangerare de nidatie dar nu stiu ce sa zic.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Xdidi baga canesten nu sta asa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras2007 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput