Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!
Raspunsuri - Pagina 19
velvet spune:
daena
mi-am repetat azi TSH ul,dar nu la synevo,ca nu am aici,ci la bioclinica-1,93.deci e bun.pot relua femibionul.
DenyAnd spune:
Buna seara fetele
In primul rand, felicitari Roxy_ana
Sarcina la termen iti doresc, sanatate.
Si si multumesc din suflet pt raspunsuri legat de cistita, infectie urinara.
Azi ma simt f bine, nu am deloc usturimi, urina are culoarea obisnuita (galben spre incolor), beau mult apa si ceai. Ma simt bine de parca nici nu am avut hematuria de alaltaieri.
Blue_sea, durerea de ovulatie, pot sa explic cum e la mine, nu stiu cum e la alte fete. Eu o simt ca un fel de intepatura si nitel arde parca, dar e usoara, mai mult ca o caldura, la ovar staang sau drept. Uneori simti ca ambele ovare inteapa, pe rand. Simptomul asta dureaza cateva ore (3 ore) si dupa aia liniste. Intepatura aia mai tare o simt cand ma misc, te ia asa pe neprins de veste (asa patesc cand nu o mai monitorizez cu testele, dar cand o urmaream cu testele si aveam testul pozitiv, eram pregatita ca "acusi-acusi treb sa simt ceva la una din ovare, azi la noaptea sau maine" ).
A doua zi, imediat dupa ovulatie, caldura aia care o simteam la ovar, o simteam la uter(chiar in mijloc) si nitel balonata. Sanii usor sensibili, mai ales sfarcurile.
Ahhh, era sa uit, chiar in ajunul ovulatiei si in ziua ovulatiei, sunt dornica de .
Si pozitia cervixului la fel ma ajuta sami dau seama cand ovulez, la inceput si sfarsit de CM, el mai jos, dar in perioada fertila e sus-sus ( m-a chinuiam sa-l ating ca abia il ajungeam cu degetul). Cu toate ca citisem si stiam de asta de pe net si de la fetele de pe DC, eu abia luna asta si cea trecuta am observat pozitia cervixului.
Poate te ajuta cumva, dar vezi ca fiecare organism reactioneaza diferit(ma refer la intepaturile alea).
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
kmy_black spune:
neatza fetili!!!
haideti la o !!!!
deja zambesc, am vazut la meteo k la mine va fi cel mai cald din tara!!!
pe toate!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Mihaelafalt spune:
Neata.
Fetelor la mine a disparut spotingul cu totul, am controlat dimineata cu un betisor si e curat.
Ma duc sa fac papica si vorbim mai tarziu.
Kmy mi-ai facut pofta de cafea, vad ca in ultimul timp parca as bea cate o gurita, eu care imi era greata doar de mirosul ei.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Ana178081 spune:
Neata fetele.
Azi m-am trezit si eu dimineata.Mi-am schimbat si programul de somn de cand cu
Ma bag la somn devreme,pe la 22-23h,ma trezesc devreme>5-8h.Nu ca as vrea eu asa,dar mi se face somn
Fetele dragi eu azi dupa-amiaza merg la beta.Sa-mi tineti pumnii
Va spun mai pe seara rezultatul.Bine cel de duminica e mai decisiv,sa zic(k tb sa se dubleze).
Blue_sea merci de PM,o sa incerc sa vedem.
Va pup,merg sa-mi pregatesc niste cereale cu lapte
emilia.m spune:
Neata fetelor.
DenyAnd, imi explici te rog cum e cu cervixul (ce e, unde e, cum iti dai seama ca e sus sau jos...) ca sunt putin pe langa la capitolul asta. Cu asta si cu punctul G sunt pe dinafara in sensul ca nu stiu anatomic vorbind unde se afla daca ar fi sa le caut singura
Multumesc.
LATER EDIT: dupa o cautare pe google am aflat ca cervix = col uterin deci o buna parte din problema e rezolvata, s-a facut lumina in sat adica. Ce tot nu stiu e cum sa-l gasesc singura (cumva mi s-ar parea dificil sa-l gasesc cu degetul).
<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
DenyAnd spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emilia.m Neata fetelor. DenyAnd, imi explici te rog cum e cu cervixul (ce e, unde e, cum iti dai seama ca e sus sau jos...) ca sunt putin pe langa la capitolul asta. Cu asta si cu punctul G sunt pe dinafara in sensul ca nu stiu anatomic vorbind unde se afla daca ar fi sa le caut singura Multumesc. LATER EDIT: dupa o cautare pe google am aflat ca cervix = col uterin deci o buna parte din problema e rezolvata, s-a facut lumina in sat adica. Ce tot nu stiu e cum sa-l gasesc singura (cumva mi s-ar parea dificil sa-l gasesc cu degetul). <hr noshade size="1" /> Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai. PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto |
Buna dimineata tuturor
mi-e rusinica sa dau detalii, dar incerc totusi
Sper sa reusesc sa lamuresc cum il gasesti cu degetul, ca nici eu nu stiam cum, dar cu timpul incet-incet mi-am dat seama ca ala de fapt e cervixul (in decembrie cand imi puneam utrogestanul in vagin de 4 ori pe zi pt sustinerea sarcinii, il bagam adanc-adanc in vagin cu degetul si dadeam de o "biluta" parca, atunci nu stiam ce e aia, ziceam ca e bebe, acuma rad de mine cum am confundat cervixul cu bebe .)
Ca sa urmaresti pozitia cervixului cel mai bine sa-l "cauti" cu degetul in aceeasi pozitie si in aceeasi ora/sau aceeasi parte a zilei(dimineata sau seara).
Ca sa dau exemplu meu, il caut stand in pozitia ca si cum fac pipi, seara cand fac baita de seara la "veve"(cum zice Daena). Imi spal bine mainele, sau poti sa folosesti manusti sterile.
La inceputul si sfarsitul CM-ului, intrarea in vagin este nitel uscata(atunci cand cervixul e jos) si mai greusor se introduce degetul, dar in perioada fertila vaginul e mai umed si e sus, si e mai usor cu introducerea degetului in vagin.
edit: (eu stiu doar cu degetul si mi se pare destul de usor, altfel nu stiu cum, decat cu sotul poate, cand faceti sa-l intrebi: "biluta" aia unde e, mai jos sau mai sus)
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
Mihaelafalt spune:
Ana sa vii cu o beta grasa, grasa, poate asa ca pentru gemeni, ca daca tot ne chinuim.
Eu mai tarziu ma duc la biserica si o sa duc si listuta iar pentru 40 de zile cea de pe prima pagina.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.