Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Freedelia, doctora mea a zis ca nu se baga ca e sarcina cu trombofilie si nu a mai experimentat asa ceva si nu vrea sa ma incurce. Ma gandesc acu daca sa merg la cluj la mama sau sa stau aici sa vorbesc cu Dr Luminita Dima si sa nasc la Polizu.

Lori- welcome- te asteptam :-)

Fetelor - Lorena face parte din gashca mamelor eroine. O sa va povesteasca ea mai multe cand vine vremea, dar e WAW

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

michele1981 MI_A PLACUT ARTICOLUL LA NEBUNIE!!!! Chiar m-a delectat...multumiri!!!Am ras cu lacrimi in ochi,pe bune!

Fetelor,multumesc tare tare mult pentru complimente si ganduri bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Buna fetelor,

Va pup si multumesc ca va amintiti de mine cu atatea cate aveti pe cap. eu (adica noi ) suntem bine, Mirunica este activa maxim, dar MAXIM. evident ca este pe fusul orar al dragei Fleurdelisedar asta este. toata ziulica este cuminte foc, pe la 11 seara cand ma intind in pat...razboi. ca nu si nu, ea nu vrea sa doarma, si incepe sa dea din picioare, din manute sau din ce o da ea pe acolo, ca imi ....da cate una....de nu pot sa o duc. intr-un final, pe la 1 ii spun: ammico, sunt rupta, hai sa dormim ca niste fetite cumintele ce suntem (accentuez pe cumintele) si la un momenta dat, adorm. DAR.... nu se termina asa simplu povestea, pt ca ma trezesc la 2, la 3, la 4, la 5 si la 6 o ia somnul cel dulce si dormim (probabil ambele rupte de oboseala) pana la 11. IN FIECARE ZI!!!!
de vreo 2 saptamani nu mai merg la serviciu pt ca m-au suparat tare. unul din sefi (ca deh....avem o tara plina de sefi) a tipat la mine intr-o zi si m-am suparat si mi-am luat medical. acum sunt in concediu de odihna, apoi inca un medical si apoi bag direct prenatalul si ne mai vedem in 2013 in iunie. nu am nici macar un motiva sa accept lipsa de respect. asta e!

eu va citesc regulat, sunt la zi cu tot ce se intampla, dar nu prea apucam sa scriu. dar acum ca am vazut ca ati intrebat de mine...am si iesit la apel.

in alta ordine de idei, avem 29 saptamani, urmatoarea morfo de trim. 3 este pe 10 mai. la echo de pe 5 aprilie Mirunica avea 1008 grame

Buna venit fetelor noi, sarcina usoara in continuare si nasteri LA TERMEN
daca am fost haotica, imi cer scuze!

28+ Ana Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Delia, pup fata, mi place sa te vad vesela si optimista.

Muraturica nu e nimica rau sa ai si doar un copil, nu vreau sa reiasa asta din ce scriu . strict din punct de vedere efort insa, mie mi s-a parut ca munca se simplifica si nu se dubleaza. vedem acum cu trei , desi piticii mei deja se cearta care o sa aibe grija de bebe, o sa am ajutoare...
apropo de nedreptatit, pai nu e asa mare bai e bine sa te mai simti si asa din cind in cind, zic eu. e bine cind realizeaza fiecare ca nu-s centrul universului si ca tre sa fie parte dintr-o echipa, ajuta mult la o dezvoltare sanatoasa.

Ioana vroiam sa-ti zic dar am uitat, sper din toata inima sa nasti cum iti doresti, sigur tre' sa fie un medic destupat si pe acolo. nu exista absolut nici o contraindicatie din cauza de FIV sau clexane. si contrar ce se crede vad pe aici, nu exista alt mod mai sigur si mai safe pt mama si copil de nastere decit cel natural.

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Poftiti la cafea!

Lore bine ai venit. Si eu tot in 22 de saptamani sunt si DPN la sfarsitul lui august.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Va dau cafea....azi am o zi foarte, foarte importanta. Sper sa fie bine. Vsa rog sa-mi tineti pumnii.

Ada

Mergi la inceput

Zizou am scris in acelasi timp. Eu beau si doua cafele azi.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Bafta, Ada. Tinem pumnii stransi!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Beau si eu 2 cafele fetelor.
Sunt zombie, abia astept sa imi vina sotul acasa sa pot dormi cum trebuie. Din fericire sunt libera 4 zile de 1 mai, asa ca recuperez.
Am mai renuntat la o parte din munca pentru ca nu mai faceam fata. De fapt presupunea sa stau prea mult timp pe scaunul de birou si aveam dureri de spate mari. Am mai mult timp, dar la birou inca vin. Oricum, macar dupa mesele sunt libera si pot sa ma plimb, sa ma relaxez, sa ma uit la filme. Decat sa intepenesc in fata laptopului la treaba.... Sucita cum sunt dupa ce am luat decizia de a imi mai elibera programul m-am gandit la banii in plus pe care nu ii mai castig si m-am cam indoit de decizie.
V-am zapacit de dimineata.
Carmina, ma bucur sa aud lucruri bune de la tine. Am o mica tiza nocturna, ca si mine.
Biribu, ai si tu dreptate. Un pic de nedreptate poate fi educativa. Nici eu nu vreau sa se inteleaga ca nu apreciez sau nu inteleg familiile cu multi copii. Din contra...
Bantui pe aici de pe la birou, asa ca o sa va mai zapacesc cu mesaje.
Va pup.

21+

Mergi la inceput

Va dau cafea....azi am o zi foarte, foarte importanta. Sper sa fie bine. Vsa rog sa-mi tineti pumnii.

Ada

Mergi la inceput