Piersicute de iulie august (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor, va multumesc ca va ganditi la mine. Daconst, asa e, incerc sa ma mentin ocupata. Iuli, si eu zici ca sunt bocitoare mai nou. Sper sa imi revin dupa sarcina ca nu imi place de mine asa emotiva si irationala.Pacat ca e doar teoria de mine si cand vine vorba de practica....
Ramona, Lorena, bine ati venit.
Freedelia, urat ce ai patit. Eu nu cred ca puteam. Pentru mine oricum mamele cu multi copii sunt eroine. Eu cred ca nici cu doi deodata nu m-as descurca. Presupun ca are legatura si cu faptul ca am fost singura la parinti, la fel si sotul, la fel toti prietenii apropiati.
Ada, ma bucur ca acum esti bine. Nectarel sigur sta in culcus linistit.
Ceva secretii la sani am observat si eu, dar fara sa strang sau ceva. Am vazut niste pete mici si umede pe tricou si cand m-am uitat, pe san nu se mai vedea nimic. Oricum, nu la ambii deodata. De strans sau masat, nu am avut curaj.
Fleur, cursul aquagym e doar pt gravide, dar desi mie imi place apa mult mi-e frica acum in sarcina de vreo infectie ceva.
Nu mai stiu daca vroiam sa mai zic ceva. Mai revin.
Va pup.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorenaflore

Buna burticilor,

vreau si eu sa ma alatur voua, daca ma primiti. Eu am 22 de saptamani, o sa am o fetita care ar trebui sa se nasca la sfarsitul lui august 2012. Este o sarcina obtinuta prin FIV si am avut oare care probleme, insa m-am decis ca ar fi timpul sa ma alatur viitoarelor mamici.

LORI

Bine ai venit Lorena !!! tu o sa ai o fetita CARE SE VA NASTE LA SFARSITUL LUI AUGUST 2012 , trebuie sa fi foarte pozitiva si sa-i transmiti bebelusei numai ganduri bune si sa o simta pe mami linistita .
Te si iti doresc o sarcina usoara in continuare !

28+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

buna gagici, ce bine ca s-a inviorat odiseea, am si eu ce citi

Bun venit fetelor noi, sarcini usoare in continuare!

Dana nici eu nu am prejudecati in legatura cu alaptatul sau suplimentul, important e sa fie bebe satul si multumit in fond. dar stresul se vede, la Tony am avut lapte girla ca n-a fost nevoie de supliment.

Freedelia - haha cica angajatul ideal apai stii cum e, daca-i musai.. cu placere. si eu asa visez macar la o ora din aia secsuala ca-n bancu' cu iepurasul, sa nu fac nimica...

revin

Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Apropo de ce spunea Muraturica de "mame eroine", vreau sa deschid un subiect de discutie si sper sa nu stranesc polemici, ci sa avem toate de invatat.
Mi-ar place sa aflu de la mamicile cu mai mult de 2 copii ce le-a determinat sa ii aiba (pe al 3 lea si eventual al 4 lea), a fost o planificare/decizie comuna a cuplului, a lor personal, asa s-a intamplat, etc? Chiar ma intereseaza, pt. ca si eu sunt singura la parinti, si al meu copil foarte probabil va fi (daca nu adopt sau se intampla a 2 a minune), si regret mult...eu asa am simtit lipsa fratilor in momentele grele dar si in cele fericite, ale vietii. Si ma gandeam asa, daca ai un singur frate/sora, e posibil sa nu te intelegi cu el/ea( sotul meu si frate-su isi vorbesc poate o data pe an, si sunt amandoi aici in acelasi oras) daca ai cel putin 2 frati macar cu unul te intelegi. Asa imi plac familiile numeroase...
Am un var primar care are 3 copii, locuiesc in State. Imi povestea matusa-mea- maica-sa- ca l-a intrebat de ce au facut 3 copii. Pai, mama, am vazut pe strada familii cu cate 3 copii si asa mi-au placut. Ei, copii astia sunt crescuti de la nastere de bunici, vin acolo cu schimbul (ii au pe toti 4), basca mai vin cand si cand si matusa (sora lui)si unchiu (fratele ei). Plus o bona live-in. Verile ii parasuteaza pe kinderi la bunici in Iasi. Ca ma intreb, ei, parintii, ce mai fac? Nu stiu, asta mi se pare o forma crasa de egoism, ma revolt cand aud. Bunicii sunt fericiti de nepoti, dar epuizati.
Voi mamici dragi de 3+, cum va descurcati, cum va organizati?
Astept sa ne povestiti, cand aveti timp si va lasa cei mici...

30 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Sper si eu ca intrebarea lui Fleur sa nu starneasca polemici. Si eu sunt curioasa cum e cu multi copii. Eu nu ma vad in stare si am toata aprecierea pentru mamele care pot.
Mi-ar placea sa stiu ce simt femeile cu mai multi copii, dar si cele care au tarit mereu in familii mari. Eu am fost singura si recunosc ca nu am suspinat niciodata dupa un frate sau sora. Mi se pare imposibil ca doi sau mai multi frati sa fie tratati identic (nu o spun neaparat in sensul rau). Oricum, doar imi dau cu parerea pe aici ca daca nu am fost niciodata in situatie.....nu prea stiu ce vb.
Oare in alte tari statul sustine mamele sa faca mai multi copii?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, acum am ajuns. bine ai venit Lorena. Vad ca nu mai am nimic . N-am ajuns la doctor. Vad ce-o mai fi pana mâine. Mi-e cam rusine sa-l sun. O sa zica ca am luat-o razna. M-a v#259;zut ieri si acum vreau din nou. Vad ca asta mic mi#537;ca r#259;u. Nu are stare. Cred ca-l sun pe anestezist care-i prieten cu el. Biribu tu ce zici?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Azi imi dau voie sa respir mai usurata oleaca;un hop il trecui ieri,cel de maine e usurel,am intrebarile,am si raspunsurile trebuie doar sa le...memorez binisor...
Eu ma laud de vreo 3-4 zile cu un yeast infection...exact ce imi lipsea....De emotiva....si supersensibila..sint in general...incerc doar sa-mi amintesc des sa respir adanc....si sa-mi amintesc ca sunt tare multi oameni care au si mai multe de dus decat mine.

Fleur.....zici de mame eroine,am eu una vecina,nu stiu daca am mai scris de ea....dar....ma simt asa furnicuta daca as indrazni sa ma compar cu ea...La 44 de ani,Kelly nu are doar 9 copii cu varste intre 19 si 7 ani,din care 2 fete si 7 baieti,(mezinul e doar cu un an mai mare decat fiu-miu....si are copilul ala o maturitate si un vocabular de zici ca e cu 10 mai mare decat varsta lui reala)....asa...si fatuca asta are si 2 doctorate,unul in chimie si altul in informatica;a fost 10 ani profa la college si de 4 ani de cand are al 2-lea doctorat ....lucreaza de acasa pt dif scoli din toate colturile lumii,face acele programe pt cei care vor sa ia cursurile pe nternet;e angajata de collegiuri din Australia,Thailanda,Germania,california,etc;isi face propriul orar de munca,are doar data limita,de ex in 2 saptamani trebuie sa predea un anumit curs;ok...e singura la parinti,ei au locuit multi ani cu ea,doar de 2 ani s-au mutat in alta casa,ea recunoaste ca fara ajutorul lor nu ar fi fost in stare sa faca si cariera si doctorate...si 9 copii.parintii ei au avut-o tarziu,la 42 mama si 44 tata,au emigrat din Polonia si au fost ambii universitari.acum ei arata sincel cel putin cu 10 ani mai tineri,se tin bine...locuiesc la o ora de mers cu masina de noi sunt aici la Kelly cam de 2 ori pe luna...conduc masina si nu sunt deloc,dar deloc garboviti.ea zice ca a facut copii.....pentru ca a fost singura la parinti si a urat lucrul asta,nu s-a protejat....si nu crede in avort;sunt jewish,ea si parintii...nu si sotul....care e om de casa,toti cei 9 copii i au impreuna,e un om tare cald,gateste,matura,face de toate....teme cu copiii...doar 9carcotasa din mine....deh)....spune sus si tare ca omul nu e la nivelul ei,adica el e mecanic auto...dar faptul ca e gospodar si dedicat cu tot sufletul casei,copiilor,ei,...asta face mult;se simte armonia dintre ei dupa toti anii astia,ei se tin de mana cand stau in casa....Rudy al meu e acolo la ei zilnic...dupa ce-si face temele e bai mare daca nu-l las macar jumate de ora seara sa se joace la ei in casa la calculator cu mezinul,pe care il cheama Chance;am intrebat-o de ce l-a numit asa si mi-a zis....ca dupa 2 ani de conceptionale...o luna nu le-a luat....si ups...au "riscat".....si au ramas din nou insarcinati;nu au gemeni intre cei 9;pentru mine,sincer ea este SUPER_ULTRA_WOMAN....ah si sa mai spun ca e genul care gateste si csa e luna si ordinea e de...muzeu la ei in casa cu 9 copii....sau faptul ca acolo ....nu zice vreunul o vorba intoarsa?daca ea spune Alex,du acuum gunoiul in secunda aia copilul ala aia face,nu intreaba de ce,sau daca se poate face aia mai tarziu...si ea nu pare genul care sa tune si sa trasneasca...Imi plac la nebunie copiii....dar cu 9 nu m-as vedea face mental fata....M-am intins.....dar efectiv cand ma gandesc la ea....ma minunez...

Mergi la inceput

LORENA,BUN VENIT printre noi si FELICITARI pentru bebelusha!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

bun venit ramona si lorena!
fleur - ms de raspuns! vad k numai tu m-ai bagat in seama
carmen - si eu am colostru de vreo luna si ceva...prima data l-am observat in timp ce ma masam (am citit un articol despre pregatirea sanilor/sfarcurilor pt alaptat si incerc sa aplic sfaturile cat mai des ). apoi m-am trezit intr-o dimineata cu pijamaua uda pe dreapta. nu curge tot timpul la fel din ambii sani si apar picaturi doar la masaj.
ada - ai terminat cu hartogaraia? tai panglica gata?
zizou - si eu m-am panicat maxim k de ieri dimi n-o mai simtisem pe pitica si ea de obicei seara e f activa (mai ales cd vb cu voi pe forum ). abia azi spre pranz a inceput din nou sa se manifeste, dar cred k si-a schimbat locul k o simt mai altfel decat pana acum. cred k bobolicii nostri mai iau si ei cate o pauza din cd in cd asa k sa ne sperie
delia - pune burta pe carte si ai grija ce faci cu infectia.
freedelia - aiurea experienta...cam neserioasa firma respectiva :(
mai fetelor, de carmina mai stiti ceva? n-a mai dat nici un semn...

Roxy
26+

Mergi la inceput

Ruxypui,mai citesc,mai gospodaresc....veni unul la noi ieri seara sa repare chiuveta....aveam un pic de scurgere de cateva zile....si o repara pe o parte si strica pe alta asa ca....toata noaptea am pandit si licgheanul care se umplea cam la o ora jumate....,asa deci daca inainte aveam acolo...destula apa cat sa aluneci...acum ne inundam....veni si azi si sa speram ca va fi bine...si nu mai ma fac antrenamente de trezit de 7-8 ori pe noapte...inainte de vreme....Si mai am una:2 ore am stat azi pe telefon....sa aflu cat ma va costa testul de non-stres care se face aici saptamanal din saptamana 34....ca sa vedem cat de stresati sau nestresati or fi puiutii pe atunci....si dupa ce ma pusera in hold si facut legatura la vreo 5 tanti diferite,tot nu aflai ci...doar imi zisera ca in termen de o saptaman primesc acasa estimarea costului...deci e si aici birocratie de...nu-mi vine a crede.Gata fug la cetit....caci mai am doar 3 ore pana aduc copilul de la afterschool

Mergi la inceput