CE E DE FACUT?(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Xio,unde ai scris ca eu n-am vazut?

Bineintzeles ca as lua atitudine,as incerca sa discut si cu unul si cu altul(am mai scris asta anterior intr-un mesaj)insa ,solutzia ramine la ei!

NU vreau sa scormonesc si sa fac tot felul de supozitzii,dar uite ca ea spune ca "pe copii nu-i intereseaza"(din memorie)!

Te intreb eu acum,ce relatzie trebuie sa fie intre mama si copii,ca sa nu te intereseze soarta mamei?

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Rufus,te intreb si pe tine ca si pe Xio,tu cum vezi rezolvarea in cazul de fatza?

Dana, rezolvarea e numai una si o stiti cu totii. Ce traiesc oamenii aia nu e casnicie, nici amicitie, nici parteneriat...nu e nimic. Isi fac rau unul celuilalt si este extrem de irelevant de ce s-a ajuns aici, din moment ce s-a ajuns deja.
In schimb, am sustinut ca violenta trebuie stopata chiar cu interventia copiilor. In afara de discutii cu ambii, nu vad ce ar face in privinta infidelitatii. Dar, mai ales ca barbat, m-as fi folosit de forta sa-l opresc pe tata s-o altoiasca pe mama (Doamne, bine ca n-a fost cazul!), iar daca n-as fi fost de fata, as fi apelat la autoritati. Copiii sunt adulti, de varsta voastra, puteti spune ce vreti dar nu va vad stand degeaba lasandu-va parintii sa se cotonogeasca. Doar pentru ca este problema lor. Asta inseamna ca atunci cand familia ta are probleme, tu te retragi si lasi lucrurile sa si le rezolve fiecare. Nu, eu nu vad asa.
Desigur, e doar o parere.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Rufus,eu nu vad nicio diferentza intre ce am spus eu si ce spui tu!
Nici in privintza parintzilor si nici referitor la solutzia iesirii din..."casnicie"!(doar ca tu ai dat mai multe detalii despre interventzia in viatza parintzilor,eu nu...cred ca depinde si de foarte multe alte componente.Eu itzi spun cu sigurantza ca la un moment dat "m-as plictisi" sa discut cu ei aceleasi si aceleasi lucruri))

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Rufus, parerea mea e ca, probabil, copiii au intervenit, dar nu in sensul dorit de mama lor. Probabil ei i-au propus sa divorteze, dar ea nu asta vrea, ea vrea ca ei sa-l traga de urechi pe tata si sa-l aduca pe drumul cel bun, acasa, la ciorba de loboda.

E foarte clar, cel putin pentru mine, ca asta cu "munca de-o viata" e doar un pretext, doamna nu vrea sa divorteze. Nu conteaza motivele, nu vrea, ca daca ar vrea ar vedea ce bine e sa ai totusi juma de casa si bunuri cand pleci in viata.

SI inca ceva, Rufus. Sa zicem ca tata ii trage maica-mii un pumn, cam ce crezi tu ca pot face?
Il bat? Il omor? - nu pot, si e ilegal
Chem politia? Ma faci sa rad, ce crezi ca se intampla daca fac asta? Ii dau o amenda si-l lasa in casa, eventual mai furios decat inainte.
Ca pe mama nu o poti lua cu forta, nu o poti divorta cu forta etc, daca ea NU VREA.
Adica faci - fix - nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui J G

Rufus, parerea mea e ca, probabil, copiii au intervenit, dar nu in sensul dorit de mama lor. Probabil ei i-au propus sa divorteze, dar ea nu asta vrea, ea vrea ca ei sa-l traga de urechi pe tata si sa-l aduca pe drumul cel bun, acasa, la ciorba de loboda.

E foarte probabil sa fie asa.
In schimb, subestimezi puterea si cuvantul pe care cei doi copii le pot avea in "afacerile" familiei. Sunt oameni maturi, chiar daca sunt copiii...si, daca nu pot sa-si convinga mama sa divorteze si nici trage tatal de urechi sa lase amnta, pot cu siguranta sa opreasca violenta.
In fine, nu prea mai am ce sa adaug pe tema asta.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Rufus, desigur difera de la caz la caz; totusi eu n-am cunoscut niciodata vreun caz in care interventia copiilor sa aiba vreun efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

E cumplit ca dupa zeci de ani de munca sa ramai fara nimic....nu cred ca e usor sa plece pur si simplu.

de el vorbesti, nu? pai spune-i asta doamnei cand isi mai exprima infocata dorinta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Mda....eu nu-s un fan al sindromului Stockholm dar acum intreb si eu ca si Xio: de ce in acest caz NU e vorba de sindromul Stockholm?

cand a fost doamna tinuta cu forta, impotriva vointei ei, ca sa ajunga sa se ataseze de cel ce-i face rau?

in plus, parca in sindromul Stockholm ordinea sentimentelor era invers, de la ura la atasament, pe cand aici a inceput cu iubire (sau ma rog, care-or fi fost motivele pentru care s-au luat acum 3 decenii, dar presupun ca in fata opiniei publice institutionalizate se pretindea macar iubirea) si s-a ajuns la "vreau sa-l las in posteriorul gol".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Xio, scuze, dar eu nu am inteles ca in aceasta casnicie a fost vorba de violenta fizica, pumni, palme... Am inteles ca au fost doar probleme de infidelitate, si pe urma gesturi umilitoare, ei 2 afisandu-se peste tot (barbatul+amanta), propuneri sa isi aduca amanta in casa...
Iar astea ar fi probleme in care mama tb sa ia o hotarare, daca ea stie situatia si o accepta.... de aia zic, ce sa faca copiii (care tot n-am inteles ce varsta au, sunt minori sau nu - conteaza, intr-un fel poate judeca in adult, si in alt fel un adolescent). Si in general, ce sa faca copiii cand parintii au neintelegeri?? De asta am zis de arbitraj... sa spuna cine are dreptate?

Dar daca e vorba de violente fizice, batai repetate.... atunci sotia, mama, are nevoie de toata sustinerea celor din jurul ei, dar doar EA poate lua hotararea finala. Dar daca pt ea e mai importanta averea si gura lumii, nu stiu ce sa mai zic...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicabo
ce sa faca copiii (care tot n-am inteles ce varsta au, sunt minori sau nu - conteaza, intr-un fel poate judeca in adult, si in alt fel un adolescent).

sincer, uneori ma intreb ce topic cititi - sau daca cititi ceva sau doar raspundeti (ca nu e primul semn de intrebare asupra varstei copiilor, chit ca apare fix in primul post):

Citat:
citat din mesajul lui eumada
ea are 54 de ani,doi copii..cam de varsta mea....30 si 29 de ani...si un sot de 55 de ani....

Mergi la inceput