S-a maritat si Nicoleta Luciu

S-a maritat si Nicoleta Luciu | Autor: Marina

Link direct la acest mesaj

Ca s-a maritat nu-i problema, sa fie sanatoasa si fericita!
Dar....
Cum naiba poate sa arate asa de bine la 6 luni dupa ce a nascut tripleti? Care e secretul taliei? Stiu ca si-a pus silicoane dar nu cred ca a trecut prin cine stie ce modelare totala. Zau ca mor de invidie a nascut tripleti pentru numele lui Dumnezeu !!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu chiar nu cred ca nu a facut remodelare corporala absolut peste tot pe unde a putut :-)

_

Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
-----------------------------------------------------------
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=iarna 2012&page=56" target="_blank">Concurs Iarna 2012 : pagina 57 - Z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

M-ai facut tu sa ma uit in cancan? m-ai facut!

In primul rand, mie mi se pare ca nu mai seamana cu ea la fata. Cred ca si-a facut ceva... nu-mi dau seama ce. Oricum, e mult mai slaba decat atunci cand era mai tanara.

Insa.. daca la 2 saptamani de la nastere a intrat intr-un program de genul 3 ore sala, electrostimulare, impachetari, masaj si dieta ZILNIC, e posibil sa arate asa.

Deci, Marina, asta trebuie sa faci. Te bagi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Toata lumea e mirata si o admira pentru faptul ca a slabit atat de repede si de mult.
Eu ma mir de altceva: daca ea mananca sanatos (facea apologia alimentatiei sanatoase la o emisiune zilelel trecute la antena 3) si duce o viata sportiva atunci cum de s-a ingrasat atat de mult in sarcini? Ce s-a intamplat in acea perioada cu stilul de viata sanatos?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Buna intrebare, Ioana!
Eu o dau de exemplu pe Heidi Kulm (fosta lui Seal). Nu s-a ingrasat exagerat in nici una din cele patru sarcini si mereu a reusit sa revina la forma de dinainte.
Nicoleta Luciu s-a ingrasat mai mult si a slabit intr-un timp record cu dieta drastica, sport si tot felul de tratamente corporale. O fi avut vreun motiv de s-a grabit asa. In fine, totul e bine cand se termina cu bine.

ps. Silicoanele mi se par uriase, or fi existand si mai mari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Eu nu cred ca cineva care isi face interventii de chirurgie plastica slabeste uniform, inclusiv la fata asa cum a facut Luciu.
E clar ca a folosit si metode de remaodelare insa nu exista nimic care sa te poata face sa slabesti 40 de kg in 7 luni fara dieta extrem de drastica cumulata cu miscare la greu.
Mie ea nu mi-e simpatica deloc insa n-am nici un dubiu clar ca a facut eforturi enorme sa ajunga la forma fizica de acum. Ca sa fiu putin rea, nici n-avea de ales ca doar ea traieste de pe urma fizicului ca altfel pare saracuta cu duhul.
Silicoanele alea mi se par imense, inteleg ca a vrut sa compenseze efectul gravitatiei si alaptarii fara sa fie nevoita sa scoata prea multa piele dar prea arata a Pamela Anderson de Romania, zau asa.
Unde mai pui ca cu cat sunt mai mari cu atat gravitatia va lucra mai abitir si de-acum inainte.
Stiu c-am fost poate rea dar sunt iritata maxim de "breaking newsurile" ultimelor 2 zile: nunta lui Pepe si nunta lui Luciu. Nu poti sa schimbi canalul ca sigur unul dintre cele 2 evenimente troneaza pe ecran.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

e schimbata la fata pt ca si-a pus ceva in buze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel__ spune:

Lista cu interventiile:

http://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-aranjat-luciu-corpul-nascut_0_1325867514.html

Preturile mi se par umflate, nu cred sa coste chiar asa mult. Pe site-ul doctorului respectiv sunt interviuri cu ea, a pornit de la 90 in talie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

e schimbata la fata pt ca si-a pus ceva in buze.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916



E foarte slaba la fata, nu arata a grasa careia i s-a extras sunca din locurile esentiale. Si arata ca si cum ar avea un super tonus muscular, p-asta nu-l faci din bisturiu si canule.
Fata stie exact ca are un singur atuu: fizicul si lupta sa-l maximizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystall spune:

Eu am alta intrebare: cum de Nicoleta a avut unda verde de la medic, si a putut merge la sala si sa lucreze zdravan acolo, dupa operatia de cezariana?
Eu stiu ca abia dupa 3-6 luni permite recomandarea medicului...




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui brotacel

Lista cu interventiile:

http://www.click.ro/vedete/romanesti/uite-aranjat-luciu-corpul-nascut_0_1325867514.html

Preturile mi se par umflate, nu cred sa coste chiar asa mult. Pe site-ul doctorului respectiv sunt interviuri cu ea, a pornit de la 90 in talie.


Majoritatea sunt dermatologice (depigmentare, scapat de pistrui, vergeturi, masca de sarcina etc) , nu de remodelare corporala.

Oricum cred ca multa lume chiar vrea sa creada ca exista asa minuni pe lumea asta care sa te transforme din balena in balerina in cateva luni fara efort fizic intens si fara dieta draconica. E mai usor sa crezi ca banul rezolva orice si sa visezi ca daca iei jackpotul la loto te faci Heidi Klum din bisturiu. Sigur ca banul face multe lucrui mai usor de rezolvat insa femeia asta n-a ajuns intr-asa o forma atat de repede fara sa puna osul la munca si fara sa se infometeze serios. Ca a avut pe langa ea o armata de oameni platiti sa-i faciliteze procesul e una insa asta nu elimina efortul personal.

Ca pana la urma nu Iq-ul ei de Einstein la castigat pe ginerica :).

A prins fata gaina care face oua de aur acum trebuie sa-si pastreze nurii functionali ca sa-l pastreze. Si munceste pentru asta.

Mergi la inceput