Bobocei de sept-oct 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
danielabejan spune:
asa lulutza, optimismul e maxim
noi hotaram nu medicii
nu stiu daca te-am felicitat pt bebita, dar daca da o mai fac o data si va urez multa sanatate si fericire, sa va bucurati la maxim de bucuria de a avea fetita, sanatoasa si frumoasa
eu pana acum tot am zis ca vreau un baietel, bineinteles daca se va dovedi ca este fetita nu ma deranjeaza, ceea ce imi doresc cu adevarat este sa fie bebelul sanatos si sa vina o data clipa aia in care o sa il tin si eu in brate, nu in burtica caci incepe sa ma cuprinda nerabdarea de pe acum.
oricum multumesc amandorura pr info, ane-marie e bine de stiut si informatia ta, caci nu am aprofundat asa mult cititul eu citesc doar 2 carti, una primita de la medic care se da la toate femeile care is la prima sarcina si una cumparata de mine a unei dr de pe aici Lesley Regan, care are si ea gemenei si intr-adevar povesteste ceea ce tine de sistemul si gandirea de aici, dar mi-a fost de ajutor knd m-am trezit k is insarcinata si nu ne asteptam sub nici o forma.
17+
danielabejan spune:
tzuki ti-am scris la un moment dat numele in mesajul meu unde nu trebuia caci dupa ce am citit mes postat am realizat ca de fapt rainbow era cea care mi-a dat sfatul legat de infectie si m-a incurajat, dar cred ca din cauza ca am citit atatea informatii din partea ta si esti prima din lista a carei nume l-am retinut
sa ma ierti
apropo k tot am vb stella si rainbow ceva noutati despre infectia uterina? sunteti ok?
17+
lulutza_1980 spune:
anne`mary glumesti , de ce ar trebui sa ma supar !!! de asta suntem aici , sa ne exprimam sa ne spunem pareri , sa ne dam sfaturi !!!
imi este asa de drag sotul cand ma vede ca va citesc si imi spune : IARASI ESTI IN CLUBUL TAU DE INSARCINATELE ???
eu nu zic ca e perfect daca dorm pe spate , ci doar ca acum , in stadiul asta al sarcinii ,, unde copilul are loc de inotat ,nu prezinta probleme ...poate pe parcurs se schimba , nu stiu ; ce stiu e ca daca va trebui sa stiu ceva , voi sti la momentul potrivit .
Daniela ma bucur ca am reusit sa te molipsesc !!!
acum tre sa fug la munca !
va pupppppp !!!
19 +
roxy_s spune:
paula am intrat special sa te felicit pentru caruciorul albastru sa creasca mare si sanatos in burtica si sa scoata nasucul la termen
fetelor, va doresc si voua sarcini usoare, fara griji si la termen.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
PaulaFrida spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s paula am intrat special sa te felicit pentru caruciorul albastru sa creasca mare si sanatos in burtica si sa scoata nasucul la termen fetelor, va doresc si voua sarcini usoare, fara griji si la termen. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy draga multumesc mult pt gandurile bune
I-am gasit si nume prichindelului dupa cum se vede la semnatura
De vreo sapt si un pic ii simt si miscarile si loviturile care sunt tot mai dese si mai puternice,numai cand pune si tati mana pe burtica nu mai vrea Roli sa loveasca,se linisteste pe loc
si pe tine si pe printesica ta frumoasa
sa ai o zii faina
Paulafericita 17+ cu Roland
danielabejan spune:
fetelor voi ce mai mancati sanatos k eu is in pana de idei, nu mai poftesc la nimic
ultima pofta a fost ciorba de burta si mi-am facut ieri k nu am mai rezistat, dar ma tot gandesc la mancaruri sanatoase si nu imi vine nimic in minte
17+
Tzuki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danielabejan fetelor voi ce mai mancati sanatos k eu is in pana de idei, nu mai poftesc la nimic ultima pofta a fost ciorba de burta si mi-am facut ieri k nu am mai rezistat, dar ma tot gandesc la mancaruri sanatoase si nu imi vine nimic in minte 17+ |
peste la cuptor cu broccoli, ceapa si putin suc de rosii. asta am avut eu in meniu azi.
pt maine, varza calita cu usturoi, yamiii....
si salate peste salate, ridichi, ceapa verde, castraveti, branza, iaurturi...
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
danielabejan spune:
cum faci varza calita cu usturoi, folosesti varza dulce sau murata, eu nu am facut niciodata cu usturoi si is curioasa acum
17+
anne`mary spune:
ieri am mancat si noi peste cu putini cartofi naturi si multaaa lamaie; sambata am mancat pui la gratar cu o salata de verdeturi delicioasa (legumele incep sa prinda gust in perioada asta); spaghete cu mazare
Eu nu am pace si caut detalii despre saptama a 15-a de sarcina. Si uite asa dau cu ochii peste un amanunt: greutatea bbilor este 50-70 de grame in sapt 15. Am cautat alte si alte site-uri dar ce am citit confirma greutatea 50-70 g. Ai mei au 107 respectic 110 g. Nu e cam mare diferenta? sa ma ingrijorez? Voi ce credeti? Cat au bbii vostri?
+ 15 Tudor si Stefan
Tzuki spune:
daniela, eu fac cu varza cruda. tai o ceapa, o calesc putin, toc varza, o pun in cratita, pun sare, amestec si acopar. daca e nevoie, pun putina apa, dar de regula se lasa apa din varza. adaug suc de rosii si cativa catei de usturoi (mai spre final), putin marar si ...aia e, pofta buna.
mie imi place si simpla, dar daca vrei, poti sa-i pui si ceva afumatura, carnati sau alta carne afumata. iese mai bun, dar nu garantez ca e mancarea prea sanatoasa in conditiile astea .
anne marie, eu habar n-am cat are bebelusul meu, dar banuiesc ca e in parametri. apoi, cine sa-mi zica?
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3