Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!
Raspunsuri - Pagina 7
dana0000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralucaneagu imi e frica sa fac test , poate voi face dimineata , as fi ziua 27. sunt f ametita acum , parca nici nu vad bine , nu stiu de la ce poate fi . Poate sunt doar semne dupa convalescenta si eu ma gandesc la altceva. Testul de ieri a fost clar negativ , deci nu cred ca ar avea cum sa se pozitiveze in 2-3 zile. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Ralu eu in Z25 am avut test negativ dimineata,abia pe 28 dim am avut test pozitiv desi ecografic am ovulat in z14.
Asa ca nu iti pierde speranta,te-as trimite la beta dar a inchis la synevo.Maine dim te astept cu test pozitiv.
Daena vroiam sa te rog sa iei utrogestan pe gura,vaginal eu il eliminam si aveam sangerari.Abia dupa ce l-am luat pe gura sangerarile s-au oprit,burta nu ma doare si cred eu ca sunt bine.
Draguta pare perfecta spermograma,nu am mai vazut 100% morfologie normala dar poate exista si asa ceva.Hai ca incet incet te apropii de adevar si dupa 10ani e posibil sa apara bebita si la voi in casa
MeAlex e normal prin sapt 6-7 sa nu mai doara sanii asa ca la inceput? In afara de somnul care ma dispera si greata de dimineata nu prea mai am simptomele de la inceput (sanii f durerosi si dureri de burtica).
We insorit va doresc si maine scoatem motatele pt Ralu!
draguta spune:
Racuca nu e o regula cu testul, depinde cand a fost implantarea sa inceapa sa se produca HGC, eu zic sa astepti sa treaca 3 zile de la intreruperea duphastonului si daca nu vine atunci sigur iese pe test daca e
ralucaneagu spune:
dana , multumesc
te imbratisez cu drag , pe tine si minunea ta
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
draguta spune:
inca ceva Raluca, ia tempeatura maine dimineata imediat dupa trezire, spune multe, daca e 36,8 sau peste sunt sanse mari
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui daena Fetelor, aseara am inceput sa am crampe la burta, ca la menstra, dar suportabile. Am paharelul, apoi la si somnic. Doar ca pe la 2 m-am trezit de durere, eram super balonata si ovarele parca imi ardeau, si niste crampe groaznice. M-am dus la baie sa caut ceva de durere dar numai Aulin am, si m-am razgandit, nu am luat. Am stat vreo jumate de ora facand ture baie-bucatarie si dupa aia m-am pus iar in pat si am adormit pana la 5. Cand m-am dus iar la baie am observat cateva pete roz, nu stiu daca de la ovulatie sau de la . Dureri am avut cam pana la amiaza, si senzatia de balonare, dar nu asa de intense ca azi noapte. Am facut iar un test de ov, 2 lini la fel de intense. Pun si pozica. Voi ce parere aveti, am ovulat sau nu, ca temperatura nu zice nimic . Oricum, luni merg iar la eco, m-am programat azi. Credeti ca e tarziu luni sa vad daca am ovulat? https://picasaweb.google.com/112933781119993765198/TesteOvulatieDaenaAprilie#5733486459542963202 Va pup pe toate si va doresc un weekend frumos si linistit! Suntem cate putin din tot ce iubim. www.fertilityfriend.com/home/3b06ed" target="_blank">http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
Daena, eu cred ca ai ovulat. Ce descrii tu sunt simptomele ca ai avut ovulatie dureroasa, petele roz sunt de la ovulatie.
Senzatia de balonare e semn ca ovulatia s-a produs(asta am observat-o si la mine cand monitorizam ovulatia cu testele de ovulatie), imi ziceam ca e de la progesteron ca creste imediat dupa ce s-a produs ovulatia. (sper sa nu gresesc)
Luni la eco nu este tarziu, este f bine, o sa vezi daca ai ovulat sau nu. Se va vedea corpul galben daca ai ovulat.
TB o sa creasca cam dupa 2-3 zile de la ovulatie, depinde. La unele creste a doua zi dupa ov, la altele peste 3-5zile. Depinde de organism.
P.s. am vazut si pozele, parerea mea e ca z17 la tine e ziua cand ai ovulat (noaptea cand ai avut acele dureri mari+petele rozove).
Te si DD ajuta sa fie cu ochisori si peste 2 saptamani sa pleci la odisee!
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui Ana178081 Eu cred k am ovulat z15-16(caci glera am avut in z14),oricum prestarea a fost,z13/14-z19.cam asa.acum nici eu nu stiu ce-o fii.poate soriceii din vis n-au aparut ei degeaba |
eu cred ca e la tine
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui daena Am o intrebare, daca ma puteti ajuta. Eu cred ca ieri am ovulat si azi ar fi deci ziua 1 DPO. Sa incep sa iau Duphaston? Daca e bebe il ajuta si daca nu e ma asigur ca imi vine si luna viitoare. Din cauza senzatiei de greata de la duphaston eu as prefera celalalt, utrogestan, ce se pune vaginal, dar nu stiu cum pot sa il procur. Voi luati numai cu reteta sau se poate cumpara si la liber, din farmacie? As ruga-o pe sora mea sa imi cumpere daca se da fara reteta si sa imi trimita. pe toate Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
Daena, utrogestan se ia fara reteta. 30 roni 30 caps 100mg. Doza minima recomandata 300-400mg/zi. Maximul am vazut la gravidutze(cu probleme) 800mg/zi chiar si 1200md/zi.
Cel mai bine sa-l administrezi vaginal.
Sfat meu e sa nu iei progesteronul imediat dupa ovulatie. Lasa sa treaca 3 zile de la ovulatie si apoi incepi sa iei progesteronul(utrogestan sau duphaston, etc).
DenyAnd spune:
citat din mesajul lui ralucaneagu eu am simt f bine de la dupahston , nu resimt reactiile adverse. eu azi sunt z26 si am sanii foarte grei si ma ard , imi e frica sa fac iar test , pentru ca cel de ieri a fost negativ.Credeti ca daca in z 25 a fost negativ , ar fi sanse in 3 zile sa se pozitiveze? O sa astept pana luni cand ar trebui sa vina cm . Tu cand ar trebui sa te testezi? --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
Se poate pozitiva peste 3 zile, eu zic sa repeti testul ca ce zici acolo miroase a
Ce frumos amandoua odata de manuta sa plecati la odisee: Ana si tu
P.S. m-a ingrozit ce ai povestit de accident. Slava Domnului ca esti bine! Insanatosire grabnica la manutza si.... II la test de sarcina