Asp.optimiste > 20 (786) Felicitari Ana178081 !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

multumesc velvet, voi face tot ce pot sa obtin rezultatul adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

daca mai ai intrebari/nelamuriri ,eu sunt aici.din pacate viata a vrut sa fiu informata.si spermograma a fost doar inceputul...

Mergi la inceput

velvet stiu ca aici gasesc si adevarul tuturor raspunsurilor si alinarea sufletului de care toate avem nevoie, nu doresc nimanui sa ajunga in postura noastra, stiu ca in spatele postarilor exista persoane greu incercare, cu suflete mari, sensibile, cu credinta, care ne dorim doar sanatate si sa putem da nastere unui prunc sanatos

Mergi la inceput

draguta om vedea ce va fi si pt noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns , ca simt ca o iau razna.
temperatura vaginala trebuie luata doar la prima ora ?
eu am uitat sa fac asta de dimineata , am luat-o acum si este.... 37 ,4.
credeti ca are vreo relevanta la ora asta?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

raluca, nu are nicio relevanta, eu la trezire aveam astazi 36,8 si acum tot 37,4 si parca simt ca am febra

Mergi la inceput

nu,raluca,acum nu mai are nici o relevanta.temperatura trebuie luata la aceeasi ora in f dimineata.fara sa te misti inainte si dupa 3 ore de somn continuu.

Mergi la inceput

multumesc mult fetelor ,o luasem deja razna

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Raluca oricum nu ai avut-o sub 36,8, daca ara mai mica dimineata era si acum mai mica, eu asa am observat, sa ma corecteze cineva daca gresesc

Mergi la inceput

imi e frica sa fac test , poate voi face dimineata , as fi ziua 27.
sunt f ametita acum , parca nici nu vad bine , nu stiu de la ce poate fi . Poate sunt doar semne dupa convalescenta si eu ma gandesc la altceva.
Testul de ieri a fost clar negativ , deci nu cred ca ar avea cum sa se pozitiveze in 2-3 zile.

Mergi la inceput