INSEMINARE 88
Raspunsuri - Pagina 22
olimp spune:
e super ok , aici totul e pe bani ..., sa DD sa ne indeplinim cat mai repede dorintele !
tu ai facut pana acum doar inseminari ? si eu , de fapt plecasem initial in Ungraria pentru FIV si mi-au spus ca pana nu-mi scot fibromul nu imi fac caci sansele nu prea sunt datorita lui, asa ca l-am scos, acum astept sa vad , ma rog la DD sa reusesc natural daca nu plecam inapoi in Ungaria pt FIV .
MariaBcf spune:
La ora 11 ma duc sa mi le vada Dr Surcel ,iar saptamana viitoare la alt medic sa vad si alta parere
MariaBcf spune:
Olimp mi-am facut toate analizele de care spuneai tu ( chiar mai multe din uzuale) toate sunt in limite normale ,calciu ionic un pic mic .
olimp spune:
maria m-am uitat mai bine pe fisele de la analize am facut in ziua 3 - FSH , LH , TSH , estradiol si prolactina . Scuze progesteronul mi-i la-u facut in Ungaria in perioada postovulatorie , era bine . din pacate nu am rezultatul a ramas la ei , nu mai stiu cat era scris d-au au spus ca e buna valoarea.
Succes la dr Surcel , sa ne spui si noua ce impresia ti-a lasat.
olimp spune:
Ma bucur ca iti sunt bune analizele , si ale mele sunt toate bune doar ca nu reusesc sa raman insarcinata....e frustranat ma simt asa de aiurea caci nu stiu de unde sa o apuc.
Ca - se rezolva , si eu iau mg si ca caci imi erau cam mititele . Sper sa dam de capat o data si sa facem bebei cat mai curand
olimp spune:
maria sti ce analize nu mi-am facut si cred ca va trebui sa le fac
toxoplasmoza - stiu ca daca esti puratoare nu poti ramane insarcinata pana cand nu te tratezi de ea
trombofiliile- aceste sunt mai costisitoare , acum astept sa vad ce-mi va zice joia viitoare d-na doctor la care merg pt prima data
MariaBcf spune:
Olimp la Dr Surcel ma duc de 2 ani ,l-am sunat ieri si i-am spus de analize ca le-am facut si m-a chemat azi la 11 sa le vada.
MariaBcf spune:
Olimp o sa vb cu o colega care lucreaza la Sp de infectioase sa vad daca se fac la ei ( toxoplasmoza) , iar daca se fac o sa vb sa mergem amandoua sa le facem