INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

e super ok , aici totul e pe bani ..., sa DD sa ne indeplinim cat mai repede dorintele !

tu ai facut pana acum doar inseminari ? si eu , de fapt plecasem initial in Ungraria pentru FIV si mi-au spus ca pana nu-mi scot fibromul nu imi fac caci sansele nu prea sunt datorita lui, asa ca l-am scos, acum astept sa vad , ma rog la DD sa reusesc natural daca nu plecam inapoi in Ungaria pt FIV .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Am si eu analizele hormonale din ziua 3 .toate sunt in limite normale.

Mergi la inceput

Olimp tu Ti-ai facut progesteronul tot in ziua 3?

Mergi la inceput

La ora 11 ma duc sa mi le vada Dr Surcel ,iar saptamana viitoare la alt medic sa vad si alta parere

Mergi la inceput

Olimp mi-am facut toate analizele de care spuneai tu ( chiar mai multe din uzuale) toate sunt in limite normale ,calciu ionic un pic mic .

Mergi la inceput

maria m-am uitat mai bine pe fisele de la analize am facut in ziua 3 - FSH , LH , TSH , estradiol si prolactina . Scuze progesteronul mi-i la-u facut in Ungaria in perioada postovulatorie , era bine . din pacate nu am rezultatul a ramas la ei , nu mai stiu cat era scris d-au au spus ca e buna valoarea.

Succes la dr Surcel , sa ne spui si noua ce impresia ti-a lasat.

Mergi la inceput

Ma bucur ca iti sunt bune analizele , si ale mele sunt toate bune doar ca nu reusesc sa raman insarcinata....e frustranat ma simt asa de aiurea caci nu stiu de unde sa o apuc.

Ca - se rezolva , si eu iau mg si ca caci imi erau cam mititele . Sper sa dam de capat o data si sa facem bebei cat mai curand

Mergi la inceput

maria sti ce analize nu mi-am facut si cred ca va trebui sa le fac

toxoplasmoza - stiu ca daca esti puratoare nu poti ramane insarcinata pana cand nu te tratezi de ea

trombofiliile- aceste sunt mai costisitoare , acum astept sa vad ce-mi va zice joia viitoare d-na doctor la care merg pt prima data

Mergi la inceput

Olimp la Dr Surcel ma duc de 2 ani ,l-am sunat ieri si i-am spus de analize ca le-am facut si m-a chemat azi la 11 sa le vada.

Mergi la inceput

Olimp o sa vb cu o colega care lucreaza la Sp de infectioase sa vad daca se fac la ei ( toxoplasmoza) , iar daca se fac o sa vb sa mergem amandoua sa le facem

Mergi la inceput