INSEMINARE 88

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Testul era cu o sensibilitate de 25mui/ml .oare sa nu se vada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Maria hai sa mergem la un Beta HCG, in Cluj oare unde se face rapid?

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Se face bhcg la Sinevo , dar sunt la lucru pana diseara la 19. Azi nu pot merge . Testul nu a fost facut cu prima urina .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Eu sper in continuare. Trebuie facut cu urina de dimineata. Cel mai sfant e BHCG. Ala nu te inseala. Daca beta e sub 25, si a mai fost si urina diluata, a iesit negativ. Synt cu sufeltul la gura sa aflu ce ai facut cu beta.

Participam la Concursul Klorane
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=momente%20klorane%20bebe&page=1" target="_blank"> Va rugam votati pozele da1 si da2. Multumim

Mergi la inceput

Dancutza mai astept cu BetaHCG ,daca nici Maine nu vine CM ,miercuri ma duc la beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Fetelor doresc sa mai incerc si eu cateva inseminari pana la urmatorul fiv, ovulez luna de luna, nu vad rostul sa bag hormoni in mine dc am fol dominant. Problema este ca in trecut am mai incercat pe CM natural si mi se spargea sub injectia de pregnyl, ajungeam cu el spart la clinica. La Polisano Sb fac inseminari la 24 ore de la injectie, voi la cate ore o faceti? Sa-i propun dr sa mi-o faca la 12 ore? Cum as putea proceda?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna sper si eu am facut inseminari , dar din pacate fara succes , si acum citindu-va pe voi imi dau seama de ce . Dupa injectia de brevactid sau pregnil ma chema la inseminare dupa 36 de ore , am avut o data ocazia sa fac injectia joi seara si insemnarea sambata . Niciodata nu a verificat daca folicolul s-a spart sau nu , acum imi dau seama cat de superficial se lucreaza cateodata la noi.

sper cred cu siguranta ca daca vorbesti sitautia ta cu dr ar trebui sa te primeasca mai repede pentru inseminare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

O sa-l intreb pe dr meu dar mai intai as vrea sa stiu cum fac fetele, dc fac inseminare si la 12 ore de la pregnyl. Dr mea gineco din orasul meu era mirata ca ma chiama la 24 ore de la injectie pt ca ea are un baietel obtinut prin inseminare la 12 ore de la injectie (cu Cocei) . Cand faceam stimulare nu mi se spargeau fol pana la inseminarea care o faceam la 24 ore de la pregnyl, fara stimulare faceau poc Nu vreau sa bag hormoni in mine doar pt ca sa nu mi se sparga foliculul pana la inseminare , mi se pare o tampenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Sper ,eu injectia cu Ovitrell am facut-o intotdeauna in aceeasi zi cu inseminarea ,de obicei dimineata la ora 08 mergeam la eco si apoi faceam injectia,apoi dupa amiaza pe la 14-15 faceam IA....

Maria,hai odata cu rezultatul ca ne tii pe jar ...si rezista fara teste ,fa doar beta

Mergi la inceput