Fumatul in locurile de joaca pentru copii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ciinii de o anumita talie(uite ca nu stiu sa spun cu exactitate de unde incepe granitza)TREBUIE sa poarte botnitza si sa circule in lesa!

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

De fapt cainii agresivi de ORICE talie tebuie sa poarte botnita. Alaturi de anumite rase (ciobanesc german, pitbull si metisii sai, tosa inu, rotweiller etc, ii gasiti pe net.) care sunt considerate by default cu potential agresiv.

Ina,cum se stabileste daca un ciine este agresiv?
Eu sunt de acord cu mentziunea ta,insa am dilema asta1

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ina,cum se stabileste daca un ciine este agresiv?
Eu sunt de acord cu mentziunea ta,insa am dilema asta1

Dana

am zis, doua randuri mai jos.

Citat:

Ar fi, dar n-ar fi hazliu sa iti composteze de glezna copilul. Indiferent daca e cat un iepure sau cat un bou, un caine agresiv trebuie sa aiba botnita. Prin agresiv se intelege cel ce ataca sau incearca sa atace neprovocat oameni sau alte animale.

Daca esti proprietarul unui caine stii de obicei - in afara babelor ticnite cu "cearta-l mamica" - daca e agresiv sau nu, si este responsabilitatea ta unica sa il "echipezi" corespunzator cu temperamentul si gradul sau de risc individualizat. Nu cu talia sau rasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

am intzeles,multzumesc,problema este ca stapinii nu VOR sa vada gradul de agresivitate nici macar atunci cind este ceva vizibil!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

asa cum nici unora dintre fumatori nu le pasa de raul pe care il fac copiilor :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

in Romania am vazut loc de joaca chiar langa benzinarie...nu mai tin minte in ce oras...parca Pitesti...dar or mai fii si altele.

michelle

Sunt si prin alte tari, nu doar prin Romania!
Ma refer la Europa!
Sunt puse in ideea ca pana alimentezi tu , copilul sa se dezmorteasca un pic la topogan! Sau pana bei o cafea ....(sau pana fumezi o tzigara:))))
Ca benzinariile sunt practic mici popasuri pe care le faci pe traseu..cand calatoresti mai mult evident....

Eu si Raducu (22.04.2005)

asa ar mai face un pic de sens, dar locul de joaca nu facea parte din incinta benzinariei. era un gardulet care le delimita.
si se vedea clar ca mamicile nu erau acolo cu copii doar cat sa puna benzina, erau cu ei la joaca...

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PQ007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ligia13

[quote] Sunt si prin alte tari, nu doar prin Romania!
Ma refer la Europa!

De ce doar la Europa? Nu-i corect sa restrangem aria. In Canada, Quebec, Montreal (exceptie un cartier / orasel care a votat un bylaw anti-fumat in acest sens), in mod curent in parcuri sunt fumatori in preajma copiilor si chiar langa ei... Semne de fumat interzis nici macar nu sunt puse...Cand am mentionat lipsa lor la primarie, parca am auzit si ridicatul sprancenelor, pe langa exclamatii de mirare...

Iar cainii zburda liberi pe trotuare si in parcuri (in ciuda semnelor de interdictie la fiecare cativa stalpi din parcuri), mult inaintea stapanilor.... Destul de mult ca sa aiba timp destul sa si poata devora pe cineva.

Sunt mii de oameni muscati anual de caini in toata tara. Un caine Husky a omorat un bebelus fiindca o mama a considerat ca poate iesi la o tigara afara (undeva in Alberta)si sa lase bebele cu cainele familiei... A fost scandal mare. Si? Victimele sunt victime, raul poate fi de nereparat. Iata in acest caz o combinatie nefericita de tutun si caini...

Mergi la inceput