Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
Camitu spune:
Geani fetita mea stie de cand am facut testul de sarcina.E cea mai fericita.Vorbeste de atunci cu burtica mea si asteapta sa creasca.
E foarte incantata ,Are si nume pentru copil:daca va fi fata si asta isi doreste o
va chema Rapunzel , daca va fi baiat Papa Gheorghe.
CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
NovDec2012 spune:
Buna dimineata
burticile
Alina din cate am inteles de la Luciana, tu ai IgG pozitiv (valoarea 188,0 o incadrezi la ">=11 pozitiv"), deci ai anticorpi la Rubeola
(sper sa nu gresesc)
Rog burticile Pety, Irilac si Douradoudousa ma ajute la completarea listutei de pe prima pagina, am nevoie de date de la voi daca ati aflat care sunt ele(stiu ca acum cateva zile ati spus ca inca nu stiti): UM si DPN. UM doar de la Pety.
Va rog sa va uitati fiecare la listuta si daca e nevoie de schimbari de date, imi ziceti, sau lasati PM la acest user.
andie_n spune:
Buna! Ce mai faceti? Am ajuns si eu la munca si am recuperat ce ati mai scris in ultimele zile.
Sanatate Bubu, sa iti treaca raceala si sa te simti bine!
Bine ai venit Nicoleta, sa ai parte de o sarcina usoara si sa fii sanatoasa si tu si bb!
Popi, imi pare rau ca ai o perioada nasoala acuma, dar sunt convinsa ca o sa treaca. Iar despre sfaturile si ajutorul familiei, eu sunt de parere ca sunt binevenite, dar doar cand ai nevoie si ce ai tu nevoie, ca doar e familia ta.
Mami_de2, imi pare rau ca esti si tu "mutanta", dar, asa cum mi-ai zis si tu mie, bine ca ai descoperit acuma si poti face tratament. Daca nu iti da Clexane doar pentru mutatiile pe care le-ai descoperit pana acuma, sa iti faci si analiza pt gena PAI (mie hematologul la care am mers mi-a zis ca doar la o mutatie sau 2 heterozigote nu ar da Clexane, dar pt ca mi-a iesit si PAI-ul homozigot, mi-a dat). Cat despre unde ai facut analizele, eu personal am mai multa incredere in Medlife decat in Medsana(dar e o parere strict personala). pt ca spre exemplu, mie mi-a iesit ok electroforeza hemoglobinei la Medsana, desi aveam tot timpul anemie, valorile fierului fiind normale; la Medlife, in schimb, nu mi-a iesit bine, ceea ce a confirmat diagnosticul de thalasemie minora. Si eu mi-am facut analizele de mutatii tot la Medlife, sper sa nu fie vreo problema cu ele.
Apropo de Clexane, aseara m-am chinuit pentru prima data cu injectia. Cred ca m-am intepat de vreo 5-6 ori si de fiecare data nimeream cate un vas de sange. Sper sa am mai mult noroc in continuare, ceea ce va urez si celorlalte care tb sa faceti injectii.
Azi ma duc si eu la o ecografie si la testul de sange pentru bittest. O sa intru diseara sa va spun cum a mers. Sanatate tuturor!
Andreea 10+
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe
pety1981 spune:
Ziua buna dragi burtici! Am vazut ca mi-ai cerut UM ...este 15.03.2012...ce bine-mi sta la burtici:):)
5 +
Geani80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Camitu Geani fetita mea stie de cand am facut testul de sarcina.E cea mai fericita.Vorbeste de atunci cu burtica mea si asteapta sa creasca. E foarte incantata ,Are si nume pentru copil:daca va fi fata si asta isi doreste o va chema Rapunzel , daca va fi baiat Papa Gheorghe. CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png |
bune alegeri! :)cu Rapunzel, o mai inteleg, dar Papa Gheorghe... a, sau i-o fi plancand de Jorge Papagheorghe? :)
A.C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NovDec2012 Buna dimineata burticile Alina din cate am inteles de la Luciana, tu ai IgG pozitiv (valoarea 188,0 o incadrezi la ">=11 pozitiv"), deci ai anticorpi la Rubeola (sper sa nu gresesc) Rog burticile Pety, Irilac si Douradoudousa ma ajute la completarea listutei de pe prima pagina, am nevoie de date de la voi daca ati aflat care sunt ele(stiu ca acum cateva zile ati spus ca inca nu stiti): UM si DPN. UM doar de la Pety. Va rog sa va uitati fiecare la listuta si daca e nevoie de schimbari de date, imi ziceti, sau lasati PM la acest user. |
Multumesc inca o data.
Alina 10+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)