Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)
Raspunsuri - Pagina 8
ramonavlas spune:
Bumblebee, sa fie cu noroc noul loc de munca si cu multe satisfactii!.
Miha,eu o sa fiu in 8 luni cand mergem in concediu in Antalya. Vorba Oanei, ce se poate intampla? Sa nasc pe acolo....nu mi-ar parea rau pt ca anul trecut, acolo, Raisa si-a facut un super program pe care il pastreaza si in ziua de azi.
Gata, ma apuc de studiat!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
23+
crispro spune:
Bumblebee, sa fie cu noroc noul job! Si sanatate multa puiutului!
Paula, drum bun la Cluj si sa faceti poze daca va vedeti!
Laurika, frumoase pozele! Vrem si noi vacanta!!!
V e iar pasare de noapte, aseara la 10 juma abia a adormit, la 5 era fresh! Povestea, numara, batea din palme.
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonavlas Bumblebee, sa fie cu noroc noul loc de munca si cu multe satisfactii!. Miha,eu o sa fiu in 8 luni cand mergem in concediu in Antalya. Vorba Oanei, ce se poate intampla? Sa nasc pe acolo....nu mi-ar parea rau pt ca anul trecut, acolo, Raisa si-a facut un super program pe care il pastreaza si in ziua de azi. Gata, ma apuc de studiat! Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 23+![]() |
nu cumva luna a 7a?
plecati peste o luna nu?!
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
histamina spune:
bumblebee,sa fie cu noroc noul loc de munca!
sanaatate delfinasilor maraiti,bolnaviori.
azi noapte strumf iar a venit peste noi in pat.intre 2.45 si 6 dim a fost de planton.
cred ca o sa-si vada visul cu ochii,adica va dormi cu noi.
vedeti voi alta solutie?
cand a dormit cu noi , a dormit mult mai mult.
cred ca vrea sa se asigure ca-s langa el.
eladea2005 spune:
salutare fete dragi!
n-am mai reusit sa intru, timpul meu e mult mai putin, acum...
Bumble, te felicit mami, va fi bine, o sa vezi...ori aici, ori in alta parte... sanatate puiutului...
nicole, eu n-am nimic impotriva cu dormitul copiilor in pat cu noi...vor avea vreme sa doarma si singuri...eu personal ma simt atat de bine cu el langa mine...![]()
![]()
laurica, sa va fie de bine vacanta...frumosssssssss....
ochidut, abia astept sa ne vedem...
intrebare: aveti careva plita din vitroceramica? pareri?![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
histamina spune:
da,eladea.am vb cu sotul si va dormi cu noi in pat.![]()
mi-e somn.
fetelor, ii plac ouale de nu s epoate.
cam cate oua de prepelita o avea voie?
crissy77 spune:
LMA palomina&btz!
Sanatate bolnaviorilor
bumblebee, bafta!
eladea, nuuuuuuuuuu, nu vitroceramica
. Eu am, mare greseala am facut (nu-mi place inoxul
). Nu ma plang de calitatea ei ci de cat de repede se murdareste (eu am neagra), la 5 min dupa ce o stergi se vad deja particulele de praf. Daca nu stergi imediat dupa ce se murdareste (se murdareste chiar si cand fierbi apa intr-un ibric), pe urma ai ceva de muncit pana sa o cureti (petele de grasime). Daca nu esti f atenta se mai si zgarie. No, asta e parerea mea. Oare am nimerit eu plita care nu trebuia
? 
Eu o am pe www.compari.ro/plita-c4172/whirlpool/akt-424-nb-p5069632/galerie.html" target="_blank">asta.
Electrocasnicele le-am comandat prin 2008, garniturile la gratare sunt dezlipite-arse de mult, gratarele nu mai au stabilitate, imi joaca oalele pe ele. Le mai lipeste Stef din cand in cand cu picatura
, dar cedeaza repede.
eladea2005 spune:
crissy, mersi de info...m-am lamurit...si alte mamici mi-au spus treaba asta...desi unele sunt incantate si zic ca e ok...dar cred ca renunt totusi la ea...
nicole...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...

de
Cristian Alexandru 10.08.2010 si
8+