Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

La multi ani Alina!!

Mai fetele, am o mare nedumerire, stiu ca ati mai discutat subiectul asta dar nu gasesc pe unde...In seara asta am studiat problema testicolelor baiatului , unu e coborat de tot si celalalt urca si coboara..eu o sa merg cu el la medic, dar sper sa nu ajung cu el la operatie..acu ce sa mai zic...

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani, Btz!

La multi ani, Palomina!

Sa aveti parte de sanatate, bucurii si cat mai multe impliniri!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

la multi ani Palomina!
la multi ani Gabitza!

mie nu imi place plita electrica. mi se pare muuult mai puturoasa decat cea pe gaz. bine, dupa cateva zile de folosit numai plita electrica, nu mi se mai pare asa lenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

La multi ani Alina!!

Mai fetele, am o mare nedumerire, stiu ca ati mai discutat subiectul asta dar nu gasesc pe unde...In seara asta am studiat problema testicolelor baiatului , unu e coborat de tot si celalalt urca si coboara..eu o sa merg cu el la medic, dar sper sa nu ajung cu el la operatie..acu ce sa mai zic...

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 8+

Laura nu este problema daca unul este coborat si celalat urca si coboara....Problema era daca nu erau coborate Am inteles ca daca la baie (in principiu la caldura) ambele sunt in pozitie regulamentara nu este nici o problema. Dar pentru linistea ta poti vorbi cu un medic

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Fetele, stiti vreo reteta buna de inghetata, sa fie testata si sa se faca cu oua, (fierte ulterior la bain-marie), smantana+lapte? Nici nu am multe pretentii. Dar am dat peste niste retete de genul 1/2 l apa, 1/2 kg zahar...

ooana, ti-ai mai luat masinaria aia de facut inghetata?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

b]
La multi ani si de la noi pt Gabi si Palomina!!![

Crissy[/b],reteta aici am gasit dar nu am incercat-o. Eu de aici mai iau retete si sunt ok :
http://amainbucatarie.blogspot.com/2010/07/inghetata-de-mascarpone-cu-capsuni.html

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Laurika f. frumoase pozele, ce vreme superba era in Martie

Rodi cum e Isa?

da, e superba vremea in martie . dar si in aprilie, mai, iunie... tot anul

Isa e maraita rau. va mai amintiti cand delfinasii nostri il luasera pe mmmmmmmm mmmmmmmm in brate?! no, Isa face tot aaa-ha-ha-haaaaa, maraie intruna daca nu e calare pe mine! n-o poate lua nimeni, nu se poate nimeni apropia de ea!! asa ca in seara asta asa nespalata am iesit cu ea prin cartier (doar noi doua), apoi la magazin dupa paine si inapoi in casa... acum ii pun Adele si Michel Telo si fug sa spal vasele . si apoi poate galinha pintadinha partea a II-a, sa-i pregatesc Mariei gentuta pentru excursia de maine. si dupa ce o culc pe Isa, poate apuc sa si mananc si sa pregatesc mancarea pentru maine. offf, tot mai tare imi intra timpul la apa, asa printre picaturi si sorbituri de capuccino mai citesc si despre voi si asa as vrea sa va spun la fiecare cate ceva ...

bumble, neaparat sa te pup . succes la noul job!

btz, palomina, sa traiti multi ani fericiti si impliniti!

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onimir spune:

La multi ani, Btz!!! La multi ani, Palomina!!! Sa fiti fericite si implinite si copilasii sa va aduca numai bucurii!!

Bumblebee vreau sa te felicit si eu pentru noul job. Bravo pentru curajul de a incerca altceva.

Victoras e din ce in ce mai alintat.A inceput sa se smiorcaie din orice, nu mai vrea sa stea cu nimeni daca nu sunt si eu prin preajma.
Pe mine ma distreaza ca el nu prea stie sa planga si mai face exercitii in oglinda si se schimonoseste probabil cum mai vede pe la copii afara.Tot de la ei a invatat sa se tranteasca pe jos daca nu-i convine ceva.Eu insa abordez calmul Sfinxului cu Victor si ma mai descarc seara pe sot.

Testicole flotante avem si noi, ne-a spus dr cand am fost la decalotare sa-l urmarim la baita si mai vedem prin iulie cum se prezinta. Nu mi s-a parut asa de ingrijorat pe cat eram eu cand mi-a spus medicul de familie despre asta.Bine, asta nu inseamna ca nu am grija sa-l verific la baie daca-i coboara amandoua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Eu am inteles asa: laptele de vaca provoaca inflamarea mucoaselor. Daca la nivelul mucoasei apare o inflamatie cronica, riscul de formarea a polipilor este crescut. Din pacate sunt putini pediatri care sa iti spuna ca LV ar avea vreun efect negativ asupra aparatului respirator. Eu am intrebat cativa daca ar putea avea vreo legatura cu bronsitele repetate. Doi din 6 au zis ca da...Pentru mine este suficient.

La fel cum parerile sunt impartite si referitor la medicamentele care fluidifica mucusul (de genul fluimucil, mucosolvan) administrate copiilor prea mici, care nu pot sa elimine cum trebuie secretiile. Am luat la verificat toate retetele lui Sasha: cand i-am dat astfel de medicamente, a facut bronsita, cand nu i-am dat, nu a facut.

Eu sunt cu capsa pusa pe medici pt ca in ultimele doua saptamani am primit trei retete pline de medicamente (doua pt Bogdan si una pt Sasha) printre care si Sumetrolim, Flixotide etc pt nimic. Bogdan tusea violent, in trei zile nu a mai avut nimic, fara nici un medicament. Sasha a tusit cateva zile, maxim 10 minute, dimineata, la trezire. Fara nici un alt simptom. I s-a prescris totusi Sumetrolim, "pt ca virozele care sunt acum sunt deosebit de puternice". Plus inca o caruta de medicamente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ma duc si eu la culcare, am stat sa mai lucrez pentru serviciu, e horror, plec foarte devreme de acasa, pana se trezeste Andrei. cand se trezeste plange putin (mi-a zis mama) , intreba unde e mama, si tot el raspunde la iciu si seara asa ma mai pupa si ma iubeste

voiam sa va zic ca si mie pediatra mi-a spus ca laptele in exces provoaca mucus...ma tot plangeam eu ca noaptea face muci...

ei, de cand Andrei nu mai bea lapte noaptea nu mai are mucisori si doarme mult mai bine.

ne-a mai prescris si nux vomica, 3 granule o data pe zi, timp de 5 zile, apoi 3 granule pe saptamana / 1 luna.

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

gabrielaene, ainotna

ainotna, am eu o pediatra care sustine notiunea de "toaleta de dimineata" referitor la tusea de dupa trezire si atat.

Mergi la inceput