Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 6
emilia.m spune:
Eu mi-am mai trimis sotul la o spermograma azi si sa-si faca si el grupa sanguina. Si ieri am inceput o noua luna de stimulare cu Closty, tot cate o pastiluta pe zi pana duminica. Poate iepurasul de Paste ne aduce bebelus...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
velvet spune:
emilia,succes la sperm!
neata,blue
mie imi curge de cateva zile doar maro.doar ieri seara putin rosiatic.eu oricum de cateva luni,cred ca dupa HSG nu am mai avut menstra rosie.dar acum nu prea curge nimic decat maro.progesteronul l-am facut.totul bine.o sa il repet si la synevo.de ce credeti ca mi se intampla asta?
draguta spune:
buna fetele
mi-a mirosit a graviduta pe aici dar vad ca nu e nimic deocamdata
velvet daca nu e rosu ia vezi sa nu fie implantare de care nu stii cum a decurs la tine HSG, te-a durut? si daca poti sa-mi spui cat ai dat la dr. sa ma orientez si eu.
fetele voi cand rositi oualele?
Katy82 spune:
Velvet foarte ciudat ce povestesti tu. HSG-ul in mod normal nu ar tb sa -ti modifice menstra. Dupa parerea mea, una neavizata, este ca fie aveai o infectie care a urcat mai sus si ti-a dat aceasta menstra maro, fie sa fie vorba de acea ”menstra peste sarcina”. Inclin sa cred ca s-ar putea sa fie prima varianta. Tie ti-a facut analize inainte de HSG sa vada daca nu cumva e vreo infectie pe acolo? Eu zic ca ar tb sa te duci la doc si sa spui problema aceasta pt ca nu este deloc una de neglijat.
Iulia felicitari pentru bebe, sa ai o sarcina usoara si la termen
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
draguta spune:
Bob sa ai spor la bunatatile pe cate le pregatesti, un si pentru burtica, ma bucur ca intri pe la noi
velvet spune:
draguta eu am facut HSG in septembrie anul trecut,nu cred sa fi fost implantare in f luna.nu,nu m-a durut.am trompe permeabile.putina anexita pe stanga,ca e mai subtire,dar permeabila.am facut-o la o clinica privata unde m-a trimis dr mea.m-a costat 320 lei.mie cam de atunci nu imi mai curge rosu si nici secretie EGG nu mai am.desi inainte era totul normal.acum ma tot astept sa imi curga o data,da vad ca nu.doar maro.
katy,da,am facut chlamydia,ureaplasma,mycolplasma -negative.si secretia.mi-a iesit vaginita nespecifica.dar dr a zis ca pot face HSG.sper ca nu am ceva si in privinta asta.mi s-a modificat total menstra.dar de curs imi curge rosiatic vreo 2 zile.acum vad ca nu.
Katy82 spune:
Draguta, eu am facut la stat si am dat 150 la doc si 50 la radioloaga.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.