Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 5
emilia.m spune:
Gaby, daca vrei, cand mai vin in Franta iti aduc No-Spa
Mi se pare extrema interzicerea Metforminului, il iau de atata timp si cunosc multe persoane care il iau si nu au probleme de la el. In fine.. in unele tari si anticonceptionalele Yasmine si Algocalminul sunt interzise, ceea ce din unele puncte de vedere e bine, din altele nu asa bine...
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls !
Eu azi am ultima zi de lucru si iau mini-concediu. N-am niciun chef de munca Maine avem programate cumparaturi ca sufla vantul prin camara si prin frigider . De gatit, voi gati putintel dar bun: coaste de miel, 1-2 garnituri usoare (gen spanac cu pilaf sau fasole verde si cartofi copti), salata multa, un pandispan cu fructe de compot (n-am facut niciodata, dar mi s-a recomandat un compot de piersici de la Olimpia si vreau sa vad care-i treaba).
Nu plecam nicaieri, voi fi acasa, am sa intru si atunci sa va urez toate cele bune, dar, celor care sunt mai voiajoare si pleaca de acasa de Paste le urez de pe acum sa aiba sarbatori frumoase si linistite si neaparat multa intelegere in casa !
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Fetelor stiti cumva daca se poate face vaccin pentru rubeola si rujeola? Trebuie sa stiu daca am avut boala inainte? Parca as face daca nu exista contraindicatii ca vad ca la mine in oras se cam extind cazurile, am citit ca sunt vreo 300 de cazuri si e un oras mic. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Miha, trebuie sa stii inainte daca ai anticorpi sau nu
se face vaccin insa 3 luni stai pe bara
asta e motivul pentru care nu l-am facut (eu nu am anticorpi de rubeola si altele din aceeasi familie)
Aspenter (75 mg) 1/zi
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu sunt cu pregatirile de Paste . De maine ies si eu din casa in sfarsit, au inceput sa pice bubitele de varicela. Mi-a ramas o bubita urata pe frunte si imi este teama ca voi ramane cu semn. Va pup pe toate si va doresc spor la pregatiri. Dupa paste am si eu per fertila asa ca ma inscriu pe listuta de testare pentru 4-5 mai, in cazul in care nu apar urataniile pana atunci.
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.
IuliaCospy spune:
Neata fetelor!
Miha, da se poate face vaccin, dar asa cum spunea si Moni, trebuie sa astepti cateva luni dupa. Nu stiu sigur daca chiar 3 luni, dar 1 cel putin.
Dar inainte de vaccin trebuie sa vezi musai daca ai anticorpi deja sau nu. Ca daca ai n+are rost vaccinul.
Miha, Moni, si toate aspirantele, sugestia mea e sa faceti testari la tot ce inseamna boli contagioase, mai ales cele ale copilariei, sa vedeti daca aveti sau nu anticorpi si sa va faceti vaccin daca e cazul. Nu mizati pe faptul ca nu o sa faceti/ luati vreuna din ele ca viata nu te scuteste si dupa atata chin pt un bb e pacat sa riscati asa. Eu am trecut anul trecut prin experienta asta si nu o doresc nimanui.
Am fost la doctor ieri dupa amiaza, cum va spuneam. Zice-se ca ar fi vazut ceva la eco - locul unde se implanteaza, desi cred ca mai degraba a zis asa ca sa ma linisteasca pe mine. Nu de alta dar initial nu-l vedea, iar dupa ce i-am spus de beta brusc l-a gasit. Apoi ma tot intreba daca sunt panicoasa de fel. Oricum nu ma asteptam sa vada ceva ca e mult prea mic, dar beta e ok, deci momentan e in regula. Mi-a dat utrogestan de 200 si m-a chemat vinerea viitoare.
pe toata lumea!
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
daena spune:
Buna dimineata fetelor! Velvet, multumim de cafeluta!
Miha, bafta si tie la dr, sa vii cu vesti bune! pe toate.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed