Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 11
Mihaelafalt spune:
Neata si spor la treaba tuturor.
Asbea ceai de coada soarecului dar nu stiu cand e ovulatia, nu stiu daca o sa ovulez sau nu, sunt in ceata totala.
daena ma bucur ca macar la tine e bine.
Eu de acum v-am zis maiputin pe la voi ca sunt cu paznicul acasa.
Va urez de pe acum un Paste fericit si pace si liniste in familie.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Moni si imi doresc sa fie ameteli din cauza lui Corina ce simptome ai avut inainte de a face test, |
merci mult draguta dar nu stiu daca are legatura
Aspenter (75 mg) 1/zi
draguta spune:
neata fetele
Daena frumosi foliculi, bafta
Velvet cautand ceva am gasit ce te intereseaza pe tine, petele maro si cauza lor
Buna ziua, d-le doctor! Am 33 ani, nici o sarcina, nici un avort pana acum. De aproape 1 an incerc sa raman insarcinata si pentru ca nu s-a intamplat nimic am inceput cercetarile. In aprilie 2005 am avut o boala inflamatorie pelviana pe care am tratat-o cu flamexin si cefalexin, iar in august 2005 am facut dozari hormonale cu urmatoarele valori: *ziua 7: E2 = 39,2 #956;g/mg (30-120); *ziua 14: LH =34,9 muI (40-200); FSH = 11,7 muI (7-20); Test ovulatie: LH pozitiv; *ziua 21: PROG=14,5 ng/ml (5-25); In urma acestora am facut stimulare ovariana cu ova-mit din octombrie, 2 luni in zilele 6-10 ale CM. In cea de-a doua luna am facut o echo vaginala in ziua 13 cu urmatoarele valori: * uter RFV; * grosime endometru 8-9 mm; * ovare cu foliculi evolutivi voluminosi: 4 foliculi pe OD si 2 pe OS, toti cu diametrul peste 20 mm. Pana sa incep stimularea aveam un ciclu de 25-28 zile, in primele 2 zile cu greata si dureri. Dupa stimulare, CM a durat 29 zile la prima stimulare, iar dupa a 2-a 31 de zile, iar sangerarea a durat cam 3 zile, fata de 5-6 zile cum aveam inainte. Sotul meu nu si-a facut inca spermograma.. Intrebari: 1) efectul clomifenului se mentine si luna urmatoare incetarii stimularii? 2) faptul ca au rezultat multi foliculi in urma stimularii poate determina aparitia unor chisturi? 3) reducerea perioadei de sangerare poate afecta pe viitor fertilitatea ? 4) ar trebui sa fac si alte analize/investigatii pt a descoperi de ce nu raman insarcinata? 5) ce ar trebui sa fac in continuare ? Va multumesc anticipat pt raspuns si va doresc succes in tot ceea ce faceti. :) Raspuns: 1. nu 2. este posibil acest lucru. 3. nu. este cauzata de catre endometrul subtire. 4. sunt convins ca da. 5. cred ca sa ma sunati :)
deci o cauza este endometrul subtire
velvet spune:
dragutaneata.multumesc mult pt postare.eu incep sa ma gandesc la ce mi-a zis katy ieri-ca mi-a urcat o infectie la trompe.eu am o vaginita nespecifica.altceva nu.dar poate si aia imi face rau.dr mi-a zis ca daca iesea altceva,tratatam intai si apoi faceam HSG.incep sa am o mie de ganduri si pe tema asta...
eu endometrul l-am avut ok,nu mi-a zis nici un dr din cei 3 unde am facut ecografii transvaginale ca ar avea ceva.
miky82 spune:
Neatza fetele!
Velvet multumim de cafeluta!
Miha imi pare rau de vestile proaste de la dr, incearca sa fi optimista si voi sa prestati ca nu sti de unde sare iepurasul
Moni tu cum mai esti? tot ametita lasa ca e de bine.
Daena felicitari pt fuliculi! spor la prestat.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
draguta spune:
Velvet eu am facut legatura ca spuneai ca nu ai nici egg si cred ca e cea mai buna explicatie
pentru linistea ta cand poti sa faci o secretie acolo in orasul tau dar eu zic ca tot prima e valabila
miky82 spune:
Draguta tu cum mai esti? ai mai mers la eco, parca trebuia sa iti faci test dar nu am vazut postarea daca ai cris ceva despre asta.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
draguta adica endometrul nu e ok,nu?si secretia si toate investigatiile le fac in orasul unde stateam pana acum cativa ani,unde sunt si parintii mei,cam la 100 km.aici nu am incredere in dr.