Asp.opt(784)Felicitari IuliaCospy,Corina87,Mica26!
Raspunsuri - Pagina 10
velvet spune:
miky,n-am facut niciodata stimulare.mi s-a schimbat dintr-o data menstra.si mi-a disparut si secretia EGG.eu imi amintesc ca asta s-a intamplat cam in perioada cu HSG ul.dar nu sunt 100% sigura.nu stiu ce am.
miky82 spune:
Astazi am fost la Dr Corina Manolea si mi s-a parut foarte ok, mi-a explicat pe intelesul meu exact asa cum sta treaba, in concluzie luna asta ma ocup de dosar pentru FIV, urmatoarea menstruatie ma va monitoriza sa vada exact ce se intampla, ea ar mai vrea sa fac o stimulare dar cu injectabil pana sa fac FIV-ul, cica este mare diferenta intre pastile si injectabile dar sincer am uitat explicatia pastilele fac un lucru iar injectiile fac altceva, mai mi-a dat o lista de analize si mi-a zis sa le fac la Bios Diagnostic ca ar fi cei mai buni pe hormonale, dar am verificat preturile si sunt destul de scumpe unele dintre ele de ex AMH-ul este 350 fata de medlife unde este 210.... in fine.... ideea este ca trebuie sa imi fac urmatoarele analize:vdrl, hiv, anticorpi anti rubella, fsh, lh, anti tpo, testosteron, testosteron liber, dheas, amh, insulina. Hai ca m-am lungit destul.
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet miky,n-am facut niciodata stimulare.mi s-a schimbat dintr-o data menstra.si mi-a disparut si secretia EGG.eu imi amintesc ca asta s-a intamplat cam in perioada cu HSG ul.dar nu sunt 100% sigura.nu stiu ce am. |
chiar nu stiu ce sa zic, ai zis ca in mai ai programare la dr, atunci sa ii spui exact cum se comporta la tine menstruatia......sau cum au zis si fetele sa nu fie de la implantare, trebuie sa ia si Corina pe cineva de aici, ca doar nu pleaca singura la odisee
Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite
velvet spune:
miky,sa dea Dumnezeu sa fie bine la FIV si sa vina bebe la tine!nu,nu este implantare,din pacate,din septembrie am asa.e ceva acolo.o sa vb cu dr in mai.
gabyv spune:
Miky, dr tau are o buna idee cu injectabilile si eu zic ca nu e la fel. Iar dr meu a zis la fel ca sunt diferente, dar am uitat discutia, ca era acum mai bine de un an.
Cert este ca eu reactionez mai bine la injectabile.
Corina, felicitari
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor.
Eu vin cu vesti proaste, pe ovarul drept am un chist sigur, ca folicul nu poate fi in ziua 9 de 4cm, adica 40mm, pe dreptu am mai multi foliculi dar mici, endometru de 4,5, in concluzie dupa doctorita luna asta s-ar putea sa fie anovulatorie.
Mi-a dat sa fac si gena PAI si factor XIII, sa fac testosteronul si dheas ca sa vada daca nu am probleme cu tiroida, mi-a zis si de T3, T4 dar am vazut ca nu a mai scris pe foaie.
Recomandare dupa ce am rezultatul la analize sa merg la Fundeni, ca sa vprbesc cu DR Uscateasca si sa mai repet o parte din analize acolo, a zis ca in ultimul timp pe cine a trimis la sinevo a iesit proteina C si S marite si nu ii place ca folatii si Vitamina B12 au iesit marite si in profil trombofilie imi scrie ca mutatia poate fi data din cauza ca nu asimilez acidul folic si vitaminele.
Mi_a dat duphaston din ziua 16-25 pentru chist sau ce o fi ala, oricum sunt amarata, inca o luna pierduta.
Sunt rupta de oboseala, am plecat la 9 dimineata si am ajuns la 7 seara acasa.
Corina felicitari, sarcina usoara.
mai intru mai tarziu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
daena spune:
Miha, imi pare rau de vesti, mai greu e ca nu te asteptai.Sigur va trece chistul cu tratament.
Corina, felicitari, sa fiti sanatosi pana la termen!
Va pup pe toate, noapte buna!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Blue_sea spune:
Neata!
Maha, imi pare rau! Sigur se va rezolva cu tratament. Ramai optimista!
Corina, felicitari!
La mine au sosit uratii asa ca pregatesc planul de bataie pt luna urmatoare!