Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 71 -
Raspunsuri - Pagina 17
myhadavid spune:
sylena, imi pare rau pt pierderea suferita, e greu, dar capul sus...totul va fi bine
balanta, vad ac esti din TM, la ce dr mergi (ginecolog si hematolog)? daca mi se confirma trombofilia nu vreau sa bajbai
sylena spune:
Myha, tu ce analize ai efectuat pana acum? Ai vreo sarcina pierduta?
Acum am observat ca i-am trimis si eu lui balantaTM un e-mail sa ma ajute cu adresa de e-mail a dnei Uscatescu. Sper sa vada mesajul si sa ma ajute...sau oricare dintre voi care o stiti.
MeAlex spune:
Sylena, dupa ce scrii 10 mesaje, ti se activeaza optiunea PM (private message) si iti pot trimite adresa dr. Uscatescu. Nu o scriem direct pe forum niciodata. Sau trimite-mi pe PM-ul meu adresa ta de mail si iti scriu eu.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
sylena spune:
Ma multumesc fetelor de informatii! Am primit e-mail de la balantaTM.
Va voi tine la curent cu ce rezultate voi avea dupa analize.
ANI.G spune:
Buna
fetele cu analize de trombofilie(in special facute la dr. Uscatescu) ce inseamna APS negativ ? mi-a scis de mana langa celelalte analize
Sindromul antifosfolipidic ?!
Despre infertilitate si nu numai :)
myhadavid spune:
sylena, pana acum am facut doar screeningul, cele de tiroida, prolactina. Am un baietel de 4 ani si anul trecut 2 sarcini oprite in evolutie. Marti voi discuta cu un genetician, si vom vedea ce pachet imi recomanda (din toate mutatiile). Ar trebui sa mai fac si sind.antifosfolipidic...Oare din ce analize e compus???
Sa aveti un week minunat
sper spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G Buna fetele cu analize de trombofilie(in special facute la dr. Uscatescu) ce inseamna APS negativ ? mi-a scis de mana langa celelalte analize Sindromul antifosfolipidic ?! Despre infertilitate si nu numai :) |
Da, nu ai SALF.
balanta_tm spune:
myhadavid, ginecolog am pe dr ciupa. hematolog nu am in timisoara. le-am cunoscut pe dr mihaescu, ionita (hortensia si pe nora ei), dar nu mi-au placut.
ANI.G spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sper
Da, nu ai SALF. |
ok, mersi
dar poti avea trombofilie totusi sau "sansele" sunt mai mici din cate stiti voi ?
Despre infertilitate si nu numai :)