Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Corina, cat te-a costat sesiunea foto la Hamid? Ca daca e ok pretul sun de pe acum sa ma programez.
As vrea morfologica la el daca e mai ieftin decat la Iosup.
Nu mai stiu la cate sapt se face morfo 3...

Azi intru in prenatal. Merg acum sa-mi iau scrisoare medicala de la ginecolog si am scapat de stresul concediului medical

Ellyshor, abia astept sa-ti vad scrisul

Va

Deea 31+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cuchilici, stai linistita ca te prind ei. Dupa ce termini cel de sarcina si lauzie trebuie sa faci cerere la director sa intri in CIC, apoi oricum vei avea nevoie de la ei de adeverinta cu veniturile pe ultimele 12 luni. Nu le tine lor hangul, toate vor veni la timpul lor. Cand am nascut prima fetita aveam cel mai infect sef, insa stia ca legal nu ma poate obliga sa-i spun ce am de gand.
Deci, mai ai timp sa te gandesti si razgandesti.

Aever, parca esti sor-mea...si eu tot de la 7 sunt pe baricade, dar cu curatenie....mancare nu fac ca sambata dimineata plec la soacra.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Neatza burticute

Ma pregatesc sa ma duc la epilat Sa vedeti acum durere, sper macar sa rezist pe picioare, mai mult cred ca e fantezie:)))

Astazi la 3 am si eu control, de abia asteot sa mi vad mandretea si sa veden ce spune dr. Si eu ac niste scurgeri mai ciudate adica abundente si ieri erau si lipicioase insa fara firicele de sange, nu stiu daca e din dop insa aflam astazi.

Ioana, mamica lui Cristian 34 / 36 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Elena, bafta la morfo azi!

Ella, citeam mai zilele trecute ca sunt normale scurgerile mai abundente in trim III, deci nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Dar oricum menajeaza-te!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deea_Deeutza

Corina, cat te-a costat sesiunea foto la Hamid? Ca daca e ok pretul sun de pe acum sa ma programez.
As vrea morfologica la el daca e mai ieftin decat la Iosup.
Nu mai stiu la cate sapt se face morfo 3...

Azi intru in prenatal. Merg acum sa-mi iau scrisoare medicala de la ginecolog si am scapat de stresul concediului medical

Ellyshor, abia astept sa-ti vad scrisul

Va

Deea 31+ cu fara nume

Mie mi-a dat dr ginecolog cam tarziu sa fac eco morfo de trim III.....in perioada 1-13 mai, in fine, m-am programat pe 7 mai la 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Deea eu am abonament la Medicover prin firma si nu platesc nici o ecografie. Chiar nu stiu sa-ti zic cat e, dar cred ca iti pot spune la tel daca ii suni.

Diana mersi mult pentru informatii Tare m-as bucura sa pot sta si eu cu Vladut 2 ani, dar va fi posibil doar daca se revine la vechea versiune.

Joana bafta si tie azi la control

Corina 33+ cu Vlad Alxandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Neata, burtoaselor!!!
Cori, mi-e mult mai bine gingia, aproape ca nu ma mai doare

Ieri sau azi trebuia sa vina mobila lui bebe dar nu e gata, cica vine saptamana viitoare, sper sa vina, ca pana nu vine nu am chef sa fac nimic altceva, cum ar fi perdea, draperie, covor etc.
Am avut aseara niste dureri ingrozitoare de burta, nu am facut nimic, am stat un pic pe afara cu Amana, azi chiar ca nu ma ridic de la orizontala decat sa fac tot ce tine de aia mica pana cand vine ta-su de la treaba.
Maine fac 7 luni de la inseminare, Amana s-a nascut la exact 8 luni de la inseminare, si a fost totul ok, deci daca sta bebita pana pe 13 mai sunt fericita
Elisorule, te astept acasa!

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Neatza fetele, dam si noi o cana de lapte cu cereale

Cuchilici, optiunea pentru CIC se face la terminarea celor 126 de zile ale concediului de sarcina si lauzie si se face pe formularul pe care il depui la Directia de Asistenta Sociala si Protectia Copilului de care apartii, adica la ghiseu, in momentul in care te duci sa iti depui dosarul. Nu are de ce sa te puna HR-ul tau sa le dai scris de pe acum cat vrei sa stai, eventual doar informativ sa ii anunti, ca sa stie pentru cat timp sa iti caute inlocuitor... oricum ar trebui sa fie doar o discutie de principiu, fara vreo obligatie din partea ta. Poti sa le spui ceva de genul: "intentionez sa stau atat, dar totul depinde de copil si de cum se va acomoda el"
Referitor la aceasta revenire la 85% si 2 ani, eu una nu mai cred nimic din ceea ce spune guvernul, deci sunt cam sceptica. Oricum nu avem ce face decat sa asteptam. Daca se aproba pana intram noi in CIC e simplu... daca nu, chiar nu are rost sa emitem ipoteze de genul daca putem schimba 1 an pe 2 ani, daca se ia in calcul retroactiv in cazul in care legea se aproba dupa ce intram noi in CIC etc.Iar in momentul in care se da legea, daca se da, vedem ce e de facut. Pana atunci eu cred ca nu ar trebui sa ne facem planuri. Mergem in continuare pe actuala lege.

mi_bebelina, eu i-am cumparat cercelusi, de Craciun, pt ca am vazut unii absolut suberbi si nu am putut sa ma abtin
II poti lua de pe acum cercelusi, chiar e indicat sa ii faci gaurile inca din maternitate, dar vezi ca unele maternitati iti dau posibilitatea sa ii pui cercei medicinali cu surub, special pentru bebelusi. Costa in jur de 100 lei cu tot cu manopera gaurilor si poti sa ii lasi pana la 1-2 luni (asta in cazul in care nu ai timp sa cumperi acum). Mare atentie insa la ce model de cercei ii iei. Daca sunt cu tortita, sa nu fie nici prea mari, dar nici mult prea mici (in primul an cresc fff repede si te vei trezi ca trebuie sa ii schimbi). Daca optezi pentru sistem cu surub, vezi ca exista unii cu sistem special pentru bebe, nu ii lua normali, pt ca se raneste. Gasesti niste modele aici: www.cerceifetite.ro Eu personal am luat unii cu tortita. Daca esti din Bucuresti, in Unirea la parter gasesti multe modele. Ai acolo Royal Caro + Cellini + B&B + inca vreo cateva... sunt vreo 5-6 magazine unde gasesti cercei de bebe

Ioana, bafta azi la echo. Abia astept sa imi spui noutatile

Eona, eu zic sa stai linistita cu bebe... fiecare are ritmul lui de crestere. Si mie mi-au zis acum 2 saptamani ca pitica e mica si ca are retard de dezvoltare de 12 zile... iar acum 2 zile era bine merci, avea 2500 g. Oricum 2200 g nu este atat de putin, iar aparatele sa stii ca pot fi cu erori. Si unele destul de mari, diferenta la nastere fiind chiar si de 1 kg. Important e sa vezi o evolutie de la echo precedenta. Asta inseamna ca este ok si creste

Andra, cum te mai simti? A trecut maseluta? Mai ai contractii? Asteptam vesti. Sper ca esti bine, ca ieri nu ai mai zis nimic de tine

Virgi, esti ok? Da-ne un semn...

O asteptam si pe Elly cu bine acasa

Noi raportam o noapte interesanta Am senzatia ca mi s-a intors pitica, pentru ca ma preseaza rau pe osul pubian si in general ma doare putin la nivelul vaginului... fetele, confirmati simptomele? Burta e ceva mai jos si mai tare decat pana acum, plus ca de aseara au inceput sa apara miscari noi si mai puternice decat pana acum. Stiti ca va tot spuneam ca e atat de cuminte, incat abia o simt... Eh, azi noapte chiar am simtit-o si destul de puternic. O sa mai urmaresc azi ce se intampla si sper sa aflu marti cand am consultul cu anestezistul si neonatologul daca s-a intors. Trebuie sa aiba aia in maternitate echo ca sa arunce o privire scurta pe acolo

O zi linistita va doresc si aveti grija de voi. Fara prea mult efort, da?

Ioana 35+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Neatzaaaaaaa
Vin cu vesti mariiii mariii.Am primit sms de la Elishor si vine azi acasaa ,ajunge la amiaza ca acu sta mufata la o perfuzie:) Te asteptam cu drag curajoasa noastra si sa dea Doamne Doamne ca Mister sa stea pana la 40 de sapt in burtik ta:)
Noi suntem bine ,ne pregatim psihic ptr ziua de maine ca vreau sa fac cozonac.Ce o iesi o iesi:))) Important e ca vreau restul nu mai conteaza:)))))AM avut un vis ciudat aseara..ca am nascut pe 21 mai??????? si ca dr mea a zis ca sa il nasc atunci sa fie rege??????DPN la mine e pe 9 ..si m-a dus la operatie in camin????ca is mai bune conditiile :)))) si mi-a pus perfuzia de amorteala am simtit asa o presiune si o caldura in coloana dar nu se prindea ca imi simteam picioarele:))) dupa care am fujit acasa pe jos si m-am intalnit cu un caine mare mare care ma urmarea si eu ii ziceam sa plece si el ma lua de mana cu gura si ma ducea inspre casa:)) prostii neneeeee...de unde si vb mintea prostului e odihnita:))))
Va las ca ma apuc de spart nuci si ma duc si pana la sora lui tata sa imi dea o masina de tocat nuca:P..Ea face azi cozonacul poate ma lipesc de o bucata calda:))) cu toate ca am fost avertizata ca nu imi da ca nu mai am pofte ca de acu tre sa nasc

Oana cu Bebe Tudor 35 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

TRe sa schimbam si noi semnatura ca ieri am facut 36 sapt!!!!!

Oana cu Bebe Tudor 35 +AMR UN PICCCCC

Mergi la inceput