Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Elena, sunt ok; habar nu aveam ca esti pe forumul celalalt. am o problema de incredere in medici in general si ii verific. asa am descoperit ca mi-a dat un unguent interzis in sarcina. ce mi-au auzit urechile de la sefa clinicii, nu vrei sa stii. prostie si incompetenta cat cuprinde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza! pentru cine doreste, pentru cine pofteste sau o Inka sau un fresh sau un laptic!
Enona, stai linistita, bb va fi bine, o sa vezi!
Eu incep sa vad luminita de la capatul tunelului, astazi cred ca termin marea curatenie si ma apuc de spalat hainutele de bb ramase de la fiica-mea, vad ce imi mai trebuie si saptamana viitoare bag un shopping mic. Legat de hainutele de scos din spital.....un body cu maneca lunga sau scurta, pantalonasi cu botosei, iar pe deasupra bluzita si pantalonasi sau un costum de-a intregul plus caciulita. Si o paturica mai subtire. Cred ca e suficient.
Viitoare mamici de fetite, voiam sa va intreb....cercelusi ati cumparat? Eu inca nu, dar vreau neaparat sa ii cumpar. ASa i-am avut pregatiti si la prima fetita si in ziua externarii i-a adus tati la spital caci i-a facut asistenta-sefa gaurele. Era mica pitica, avea 2 zile si nici pas n-a zis cand a intepat-o....decat sa ii fac mai tarziu si sa o doara mai tare sau sa nu fie obisnuita si sa traga de cercelusi....mai bine asa.
REferitor la candida, si la mine a reaparut....dr mi-a dat Gynie L, cica se pot folosi si oral si vaginal......mi-a dat sa le iau oral. Azi le cumpar si ma apuc de treaba.

OK, fug sa ma apuc de treaba, revin in pauza!

O zi buna sa aveti!

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Neata!

Stirea asta cu revenirea la indemnizatia de crestere copil la 2 ani cu 85% m-a pus pe ganduri. Eu saptamana viitoare trebuie sa fac formele la HR si sa optez pentru 1 sau 2 ani. In situatia actuala optez clar pentru 1 an cu 75%, dar am inteles ca daca ma razgandesc pe parcurs pot sa modific si sa trec la varianta de 2 ani.

Intrebarea mea este : daca optez acum pentru 1 an si peste o luna intra in vigoare varianta cu 2 ani cu 85% mai am sanse sa am acces la ea? Sau este ca un contract, cand am intrat in prenatal, la data respectiva era in vigoare legea cu 2 ani - 12 mil si gata?

Zilele de nastere si lauzie (cele 126) ar putea fi considerate ca o zona neutra pana la adoptarea legii ca apoi sa putem beneficia si noi?

Stiu ca ipotezele astea ale mele sunt cam fanteziste, dar chiar pentru cateva zile/ o luna pana se hotarasc desteptii astia sa nu beneficiem parca e un ghinion fantastic.

O zi buna!

Corina 33+ cu Vlad Alexandru

Mergi la inceput

si am uitat sa va spun ca am postat si noi 4 eco cu bebe Vladut pe picasaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cuchilici

Neata!

Stirea asta cu revenirea la indemnizatia de crestere copil la 2 ani cu 85% m-a pus pe ganduri. Eu saptamana viitoare trebuie sa fac formele la HR si sa optez pentru 1 sau 2 ani. In situatia actuala optez clar pentru 1 an cu 75%, dar am inteles ca daca ma razgandesc pe parcurs pot sa modific si sa trec la varianta de 2 ani.

Intrebarea mea este : daca optez acum pentru 1 an si peste o luna intra in vigoare varianta cu 2 ani cu 85% mai am sanse sa am acces la ea? Sau este ca un contract, cand am intrat in prenatal, la data respectiva era in vigoare legea cu 2 ani - 12 mil si gata?

Zilele de nastere si lauzie (cele 126) ar putea fi considerate ca o zona neutra pana la adoptarea legii ca apoi sa putem beneficia si noi?

Stiu ca ipotezele astea ale mele sunt cam fanteziste, dar chiar pentru cateva zile/ o luna pana se hotarasc desteptii astia sa nu beneficiem parca e un ghinion fantastic.

O zi buna!

Hai ca am scris ditamai mesajul si s-a sters. Deci......cei de la HR nu au cum sa-ti ceara sa le spui de acum cat vei sta acasa. Teoretic ai 126 zile de sarcina si lauzie, dar prin lege esti obligata sa-ti iei doar 42 dupa nastere. Restul, doar daca vrei. Poate nu te avantajeaza financiar si atunci intri mai repede in CIC. PLus ca eu cred ca acesta de 126 de zile e o tranzitie catre CIC. POate nu te poti obisnui acasa si atunci gasesti o modalitate sa nu intri deloc in CIC sau poate te razgandesti si intra tatal in CIC, de unde sa stii toate astea acum? Eu inteleg ca cei de la HR ar vrea sa stie repede decizia ta ca sa stie cum sa aranjeze ploile pentru inlocuirea ta temporara, insa.......RABDARE, asta e reteta. Si pe mine au inceput sa ma cam preseze la munci, vor sa stie exact cand vreau sa intru in concediu, insa eu sunt hotarata sa merg cat mai pot....la o adica as pleca direct de la munca la spital sa nasc. Acasa imi este foarte rau, vomit mereu, nu am un program definit...asa ca pentru mine mai bine e la munca. Dar ei nu, ar vrea sa le spun: "Peste 5 zile gata, nu mai vin" si iaca....nu se poate. Pana la urma e dreptul meu, curiozitatile si aranjamentele lor nu ma intereseaza.

Offfff, nu stiu daca m-am facut inteleasa. Important e ca inca mai ai timp de gandire, pana atunci se hotaraste ce se intampla cu CIC....om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Neata burtici!

Corina, dulce rau bebe Vlad. Ma uimeste cat a stat dr sa-i prinda fatuca atat de clar. Dupa Paste imi fac si eu o programare ptr o sesiune foto la Medicover

Deea 31+ cu fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor! Eu trebaluiesc de la 7 dimineata. M-am apucat de un drob la care mesteresc de aproape 2 zile. Si am zis ca nu se mai poate asa si m-am mobilizat sa-l prepar acum de dimineata. Sunt incantata ca acum e la cuptor, sper sa nu dureze chiar o vesnicie sa se coaca.

Am azi un pic de treaba si intalnire cu o prietena pe care n-am mai vazut-o dinainte sa fiu gravida. Nici nu stie saraca de bebe, cred ca o sa aiba un soc cand ne vedem. Sper sa reusesc azi tot ce mi-am propus.

Eu habar n-am in ce-l scot pe micut de la maternitate, nu mi s-a parut ca ar trebui sa fie ceva festiv. Eu am incercat sa ma gandesc cam ce fel de hainute ne-ar trebui pentru vremea respectiva. Nu stim cum o sa fie vremea, de fapt nu stim sigur nici cand o sa nasc, dar banuiesc ca va fi destul de cald si n-am luat body-uri mai grosute. Am unele de bumbac cu maneca lunga si niste salopete cu maneci si "picioare" lungi, ma gandeam ca daca pare racoare sa-i iau si un plovaras. Acum daca o fi foarte frig mai avem paturici, nu conteaza pentru mine asa mult aspectul acum, important e sa-i fie lui confortabil.

Nici noi nu ne-am hotarat la nume, dar nici nu am mai vorbit despre asta. Eu tot astept o revelatie, un semn divin, un vis, ceva despre asta. Dar se pare ca nimic.

Andreea, 30+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza burtici!
Va invit la un ceai de fructe!
Astazi avem morfologia de trim 3...Doamne ajuta!
Josefine ma bucur ca sunteti bine, si eu verific medicii, din pacate.
Anitta te admir ca nu esti clienta fidela la ecograf...eu stresez bebsterul.
Elly te asteptam acasa!
Va doresc o zi linistita!

Elena 31+ cu Bebster AMR 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Citat:
citat din mesajul lui Cuchilici

Neata!

O zi buna!

Hai ca am scris ditamai mesajul si s-a sters. Deci......cei de la HR nu au cum sa-ti ceara sa le spui de acum cat vei sta acasa. Teoretic ai 126 zile de sarcina si lauzie, dar prin lege esti obligata sa-ti iei doar 42 dupa nastere. Restul, doar daca vrei. Poate nu te avantajeaza financiar si atunci intri mai repede in CIC. PLus ca eu cred ca acesta de 126 de zile e o tranzitie catre CIC. POate nu te poti obisnui acasa si atunci gasesti o modalitate sa nu intri deloc in CIC sau poate te razgandesti si intra tatal in CIC, de unde sa stii toate astea acum? Eu inteleg ca cei de la HR ar vrea sa stie repede decizia ta ca sa stie cum sa aranjeze ploile pentru inlocuirea ta temporara, insa.......RABDARE, asta e reteta. Si pe mine au inceput sa ma cam preseze la munci, vor sa stie exact cand vreau sa intru in concediu, insa eu sunt hotarata sa merg cat mai pot....la o adica as pleca direct de la munca la spital sa nasc. Acasa imi este foarte rau, vomit mereu, nu am un program definit...asa ca pentru mine mai bine e la munca. Dar ei nu, ar vrea sa le spun: "Peste 5 zile gata, nu mai vin" si iaca....nu se poate. Pana la urma e dreptul meu, curiozitatile si aranjamentele lor nu ma intereseaza.

Offfff, nu stiu daca m-am facut inteleasa. Important e ca inca mai ai timp de gandire, pana atunci se hotaraste ce se intampla cu CIC....om vedea.

Diana eu vreau incepand cu 24.04.2012 sa intru in prenatal, deci sa incep cele 126 de zile. Cred ca tot acum ma pun sa optez pt 1 an sau 2 ca altfel cand ma mai prind sa le zic? Pot sa optez si dupa ce se termina cele 126 de zile sa ma duc la ei si sa completez cererea respectiva atunci? In felul asta intr-adevar le-as da ragaz astora sa adopte legea...

Deea mersi Sunt convinsa ca toti bebeii nostri sunt cei mai frumosi si cei mai destepti Cat despre session-ul foto - eco iti recomand sa faci programare la Mediocover la dr Hamid cat mai curand, intrucat am mai incercat sa ma programez la el si era full. Am prins acum pentru ca anulase cineva. Face o groaza de poze si ti le da pe CD

Elenabafta la eco azi!

Andra sper ca esti mai bine cu maseluta. Cum te mai simti?

Elly te asteptam acasa. Esti intr-adevar eroina odiseei

Diana bebe Mirciulica ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
ELENA bafta la morfologicate asteptam cu vesti bune!
AEVER abia astept sa mananc drobtu il faci de miel sau pui!O sa fac si eu sambata de pui ,azi inrosim oua (eu cu Alex)
ELLY te asteptam!
Citeam mai devreme de pierderea dopului gelatinosam de ceva vreme o scurgere mai abundenta dar nu stiu daca e scurgere sau dopulNu are firisoare rosioare sau maronii dar e destul de abundentaoricum luni am control la gine si sper sa vada daca e dopul sau altceva.
Ma duc sa calc vreo 2 scutecele si sa pun totul in geanta
Revin !

Ella34+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)

Mergi la inceput