Spitalul Louis Turcanu Tm
Spitalul de copii din Tm a inceput o campanie de strangere de fonduri pt. ca isi va pierde cladirile:
http://www.tion.ro/da-un-leu-pentru-copilul-tau-campanie-a-spitalului-louis-turcanu-din-timisoara/1089285
Nu este anunt umanitar aici, este mai mult pt. cei din Tm care nu au aflat inca de povestea asta.
Raspunsuri
Nati spune:
Spitalul asta e privat sau de stat?
Ca daca e de stat, sa sara guvernul cu niste fonduri de la buget, mai ales daca e singurul spital de copii din Timisoara.
Hai ça am citit pe net de spitalul asta, ce nu se zice e de ce sunt nevoiti sa elibereze cladirile?
Sunt in stare deplorabila?
Succes in acumularea de fonduri!
sdcristian spune:
e de stat, cladirile au fost castigate de niste oameni in instanta parca, am vazut ceva la tv saptamana trecuta
Nati spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sdcristian e de stat, cladirile au fost castigate de niste oameni in instanta parca, am vazut ceva la tv saptamana trecuta |
Atunci e nasol, sper ca cei care au castigat in instanta sa astepte pana strang fonduri si ridica un nou spital.
sdcristian spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Nati
Atunci e nasol, sper ca cei care au castigat in instanta sa astepte pana strang fonduri si ridica un nou spital. |
ideea era ca nu asteapta, de asta si urgenta
ch_dana spune:
Nati, au asteptat 22 de ani, cat sa mai astepte...?
Era vorba ca guvernul va construi 6 mari spitale regionale, in ce stadiu e proiectul ala ?
Nati spune:
ch_dana , nu am stiut ca au asteptat 22 de ani cei care au castigat in instanta.
Am scris ceea ce am scris pe baza celor spuse de sdcristian, ca a vazut saptamana trecuta la stiri legat de subiectul asta.
Daca au asteptat 22 ani si nimic nu s-a facut in construirea unui nou spital, atunci e dreptul lor sa ceara evacuarea cladirilor, si sa intre in posesia lor.
XIO spune:
Si cladirea de la oncologie a fost castigata in instanta de niste rromi care au spus ca nu asteapta, vor cladirea.
Nati spune:
XIO, nu vad ce importanta are ca sunt rromi, unguri ori sasi.
Daca ei au acte pe terenul respectiv, e dreptul lor sa intre in posesie.
Pe mine ma mira faptul ca s-a stiut ca ,cladirea ori terenul nu apartine spitalului, ministerului sanatatii ori guvernului si nu au luat masuri din timp in cazul construirii unor noi spitale pe care le detin cu acte de proprietate guvernul sau ministerul sanatatii.
La ce criza economica e, si ce are sa mai vina, sper sa adune fondurile necesare pentru construirea noilor spitale.
Acu e vina proprietariilor rromi ca isi cer drepturile?
a_alinta spune:
nati, vina e a romilor pentru ca nu au rabdare ( oare pentru cati zeci de ani ?) nu ca isi cer drepturile.
sdcristian spune:
nu e vina lor, ca doar au castigat prin proces cladirile. desi nu inteleg de ce in unele cazuri s-au dat bani in contul cladirilor la care aveau proprietarii dreptul, dar cand e vorba de spitale de ex nu se poate lucrul asta.