Spitalul Louis Turcanu Tm

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu, problema este mafia imobiliara, dar mna, a alinta stie mai bien de acolo din America sau unde e, ce se intampla in Timisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba :

http://www.adevarul.ro/locale/timisoara/Mafia_imobiliara_tiganeasca_din_Timisoara_0_176382705.html
www.ziare.com/timisoara/articole/mafia+imobiliara+timisoara

Citind putin din articole veti intelege de ce a simtit XIO nevoia sa precizeze ca cei care au castigat cladirea in instanta sunt rromi.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

dar e si de inteles de ce unii care traiesc in tari normale nu inteleg situatia, ca nu oriunde se poate intampla ce se intampla la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Am inteles ca sunt probleme cu mafia rromilor in Timisoara, orice tara are mafia ei, nici Japonia nu duce lipsa de mafie (yakuza),dar asa ceva nu am auzit sa se intample in Japonia, poate o fi si nu stiu eu.
Dar acei rromi care au castigat in instanta cladirea de oncologie, au actul de proprietate valid ori act fals?
Oricum nu conteaza, cu asa justitie si politie in Timisoara care le tine partea mafiei, oamenii se pot astepta la orice posibil.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

dar e si de inteles de ce unii care traiesc in tari normale nu inteleg situatia, ca nu oriunde se poate intampla ce se intampla la noi

De-aia mai intai intrebi ca sa fii sigur, si dupa aceea lansezi ironiile, ca sa nu se intoarca impotriva ta.

Mergi la inceput

XIO, acum nu trebui sa te superi pe ce scriem, dar daca nu vroiai sa iasa ironii, scriai in primul mesaj problema mafiei rromilor si cum unii membrii din justitie si politie sunt brat in brat cu unii infractori si uite ca spitalele trebui sa elibereze cladirile.
Eu una nu am timp la dispozitie sa citesc care judet din Romania are probleme majore cu mafia rroma.
Cand e vorba de sanatatea oamenilor, unde intra si spitalul ca si loc de tratare a bolii, nimanui nu-i arde de ironii.
Sper sa se adune fonduri, ori o solutie pentru situatia spitalului de copii din Timisoara !

Mergi la inceput

Eu nu ma supar doar ma distreaza ironia asta atunci cand nu stii despre ce este vorba.
Eu inainte sa aplic un misto ma interesez de situate, ca sa nu ma fac eu de ras . :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Eu nu ma supar doar ma distreaza ironia asta atunci cand nu stii despre ce este vorba.
Eu inainte sa aplic un misto ma interesez de situate, ca sa nu ma fac eu de ras . :))

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Ti-am pus o intrebare si nu mi-ai raspuns, acei rromi care au castigat in instanta cladirea de oncologie, au actele de proprietate in regula sau nu?
Trebuia sa explici de la primul mesaj din ce cauza se cere eliberarea cladirilor, si anume mafia imobiliara.
Nu era mai simplu asa? Ca tot esti din Timisoara si ai informatiile pe plan local.

Mergi la inceput

Idem mai sus. Credeam ca se subintelege, ca pana acum n-am fost rasista si am sustinut mereu drepturile egale pt. rromi.
Dar da, eu sunt de vina. Acum ca s-a lamurit acest aspect, sa mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Nati, e o adevarata nebunie...exista retele care cumpara asa numitele drepturi litigioase (fosti proprietari in varsta care nu mai au timpul si resursele sa duca la capat un proces care dureaza uneori mai bine de 20 ani vand pe nimic dreptul lor de a da in judecata statul unor astfel de insi verosi). In Timisoara, astfel de retele de cumparatori de drepturi litigioase sunt formate in majoritate din tigani (m-am saturat de corectitudina asta politica !!! Si in ungureste se cheama csigany si nu mai zice nimeni nimic !), de asta zicea XIO de romi.

Mergi la inceput