Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (42)
Raspunsuri - Pagina 19
Cuchilici spune:
Am veniiiitt!! Miracolul s-a intamplat!!!!!!
Chisturile s-au evaporat / resorbit / au fost sau n-au fost, nici nu ma intereseaza. De data asta am mers la dl dr Hamid de la Medicover care am inteles ca este foarte bun, si a si insistat sa caute chisturile foarte mult, siiii NU SUNT. Nu exista. Bebe Vladut e perfect si rotofei pe deasupra, are niste falcute numai bune de rontait. Raportam 2.2 kg deocamdata.
Va pup!
Corina 33+ cu Vlad Alexandru
Andra_C spune:
Ioana (Asparagus), da, cand mergem la ferma mergem pe jos, noi stam la 4 km de Cora Normal ca ne vedem cand veniti in tara deabia astept!!!Poate se mai "baga" fete la intalnire
Cuchi Corina, te astept cu vesti minunate de la doctor, Doamne ajuta!
Andreea Aever, si pe noi ne-a apucat frica, al meu zicea azi ca e greu cu un copil, fetita e inca mica la 2 ani, ce ne facem noi cu 2? Sunt convinsa ca usor nu va fi, dar se fac ei maricei repede. Plus ca din cauza hormonilor probabil sunt foarte sensibila, plang din orice.
Bine ca a mai trecut o saptamana pentru Elisor, mai are un pic si scapa de stres, desi de acum chiar ca nu mai este nicio pb pentru babyboom
Diana, ce putin mai ai si tu! Virgi , Onutza, Irina, la fel!!!
Blanca, nu e musai sa se dea cu poneii, sunt multe lucruri de facut acolo! Cand vreti/puteti voi, mergem
Eu am altceva acum, mi s-a invinetit gingia in dreptul unei lucrari (doare rau de tot) si simt ca mi s-a imflamat si ganglionul de pe partea aia, ma deranjeaza cand inghit. Sper ca nu e vorba de vreo infectie, mai stau un pic si daca nu da inapoi ma duc la stomatolog, Doamne ajuta!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 31s+
Andra_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cuchilici Am veniiiitt!! Miracolul s-a intamplat!!!!!! Chisturile s-au evaporat / resorbit / au fost sau n-au fost, nici nu ma intereseaza. De data asta am mers la dl dr Hamid de la Medicover care am inteles ca este foarte bun, si a si insistat sa caute chisturile foarte mult, siiii NU SUNT. Nu exista. Bebe Vladut e perfect si rotofei pe deasupra, are niste falcute numai bune de rontait. Raportam 2.2 kg deocamdata. Va pup! Corina 33+ cu Vlad Alexandru |
Ce veste minunata!!!!!!!!!Exact cum ma asteptam!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cuchilici Am veniiiitt!! Miracolul s-a intamplat!!!!!! Chisturile s-au evaporat / resorbit / au fost sau n-au fost, nici nu ma intereseaza. De data asta am mers la dl dr Hamid de la Medicover care am inteles ca este foarte bun, si a si insistat sa caute chisturile foarte mult, siiii NU SUNT. Nu exista. Bebe Vladut e perfect si rotofei pe deasupra, are niste falcute numai bune de rontait. Raportam 2.2 kg deocamdata. Va pup! Corina 33+ cu Vlad Alexandru |
Ma bucur ca e totul bine...
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
Anitta_O spune:
Cuchilici draga, ma bucur ca ti s-a mai luat o piatra de pe inima! Rasufli si tu usurata!...
Eu m-am apucat de ordine prin camera lui M, n-am nici o tragere de inima... Trebuie sa spal si perdelele, sa le calc... Dar sincer, m-as cam culca, as lenevi. Abia astept patul, sa reorganizez dormitorul nostru.
Ma bucur tare mult ca bebelinul lui Elly e cuminte si sta sa creasca, Doamne, cata rabdare si cat echilibru are Elly!
Andra, eu admir foarte mult parintii care au curaj sa aiba copii la diferenta atat de mica de varsta, mi se pare greu tare si nu stiu cat de rezistenta as fi sa ma ocup frumos de ambii copii, care solicita foarte mult atentia si resursele fizice si psihice. Bravo voua! O sa va fie mai usor in viitor, cand copiii se vor juca impreuna, vor avea interese comune. Copiii mei, la diferenta de 8 ani intre ei, nu prea vor avea puncte de interes comune, dar imi doresc tare mult sa se iubeasca.
In legatura cu gingia, poate intra mai pe seara Virgi sa te sfatuiasca.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bebelina 30+
tigruta spune:
Corina ma bucur pt tine
Diana multumesc de informatii despre epidurala, acum nu stiu ce sa zic despre cum ar fi fost fara, dar stiu ca a fost bine cu ea, nu am stat foarte multe ore in travaliu de la 8 seara la 4 cand am nascut, iar anestezia mi s-a facut in doze, la final am simtit destul de bine dar tot nu cred ca am putut controla foarte bine miscarile pe acolo..ideea este ca eu m-am internat si a trebuit sa imi provoace nasterea, dar de data asta stau acasa pana ma apuca contractiile sau se rupe apa..
Andra ma tot tin sa iti spun ca aceleasi dureri le experimentez si eu, exact cum ai descris tu, mai ales daca stau mult intr-o anumita pozitie, zici ca ma arde asa ceva..
Onutza aceeasi stare o am si eu..ma oboseste si enrveaza toata lumea
Ma bucur ca ne aduci vesti bune despre Ely parca vad ca ajunge la 40 de sapt
ce frumos povestiti voi despre ferma animalelor, intalnire cu bebeii, va invidiez
Eu uit de la mana pana la gura
A Anitta unde locuiestu tu mama ca eu tot n-am inteles?
Voi ce analize ati facut in trim 3?? ca eu n-am mai facut nimic, oare n-ar trebui? sau deja trebuyia pana acum?
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 35+
Andra_C spune:
Anitta, daca nu faceam acum pasul, nu cred ca-l mai faceam. Am zis sa facem al doilea copil ca sa se aiba unul pe celalalt sprijin in viata (noi suntem singuri la parinti si am observat ca prietenii vin si pleaca, sangele e altceva). Dar stiu ca ne va fi greu, Amana acum e la varsta cand invata foarte multe, are nevoie de toata atentia, vad ca a inceput sa fie si geloasa: ieri am intrebat-o daca vine sa ma iubeasca si a raspuns categoric ca nu, apoi la nici 2 minute s-a urcat Tomita (Topisi cum ii zice ea) pe mine si a inceput sa imi faca masaj :)) cand a vazut aia mica asa ceva s-a urcat si ea pe mine si a inceput sa ma pupe =))
E diferenta intre copiii tai, dar de iubit sigur se vor iubi, tata are un frate mai mic cu 13 ani, si au o relatie foarte frumoasa, prietena mea la fel, are o sora mai mica cu 10 ani, de la o varsta in sus nu mai conteaza diferenta de ani.
Cat despre gingia mea, vad ca a inceput s asangereze acum
Mmamita spune:
Saluty!
Fetelor, am citit in fiecare zi ce-ati mai ''mesterit'', de scris n-am scris o boaba asa ca vin acum sa recuperez!
Cuchi, ma bucur mult pentru rezultatul super la eco, Andra, imi pare rau pt gingia ta..asa cum a zis si Anitta, asteapt-o pe Virgi cu sfaturi, Elly - ma bucur pt bebe cumintel, Anitta, Virgi - bravo voua ca va mai si relaxati si pt restul cu irascibilitate crescuta..putin zen ca sa va calmati!
Am vazut ca ati ajuns iar la tema epiduralei - pentru mine a fost cea mai buna chestie inventata vreodata - procedura nedureroasa, rezultat exceptional, 0 efecte adverse! Eu nu m-as duce nici la dentist fara anestezie (desi suport super bine durerea), daramite sa nasc ''pe viu'' cand se poate muuuult mai usor!!!Consider ca sunt chinuri la care n-are niciun sens sa ma supun doar asa din vitejie, plus ca aici se practica o doza muuult mai mica de anestezic asa ca nu se pune nicidecum problema sa nu simti cand ai contractii si cand trebuie sa impingi. Grija mea acum e sa apuc s-o fac, nu daca o fac sau nu.
Diana, despre durata travaliului..eu l-am intrebat pe dr...ca va ziceam ca eu sta cu frica-n san pt ca spitalul e cam depate si daca prind vreo ora de varf nasc in trafic...mi-a zis sa stau linistita, ca va dura cam jumate din cat a durat prima data..Deci m-a linistit de numa'...de data asta vor fi ''doar'' 15 ore!
Chiar ma gandeam la tine..eu am nascut in ultima zi din sapt 37, deci cum ar fi duminica asta in cazul tau!
Cica am fost certata in weekend ca nu fac miscare - hahahahahah, nu, nu fac miscare propriu-zisa cu scopul declarat de miscare, dar lucrez pana la 5 ( jobul e de scaun, intr-adevar dar asta chiar n-am cum s-o schimb!), ajung acasa la 5 jumate si pana pe la 11 nu stau jos nici 5 minute ( si nu exagerez deloc!) - gatesc si trebaluiesc, ma joc cu piti, ii fac baie, o culc, fac eu baie..si dimineata la 6 o iau de la capat. Cred ca pot numara pe degetele de la o mana de cate ori am dormit extra in sarcina asta sau de cate ori am stat sa citesc sau sa fac un rebus sau mai stiu eu ce ( in afara de cele 2-3-4 ore de asteptat la gine). Si mi se sugereaza frumos sa ma mai si plimb, sa ies la miscare - caaaaaaaaaaaand, dom'le, cand??? Sa vina vremea frumoasa si soarele si atunci o sa pot iesi la joaca in parc mai des..pana atunci, asta este!
Raportez o stare buna de spirit, astazi mergem la o ceremonie de circumcizie la niste prieteni evrei - sunt super curioasa, n-am mai participat la asa ceva pana acum! Durerile de coaste vin si pleaca, in rest sunt super fresh, ma tot minunez in oglinda de ce brate balenogene am reusit sa fac..de picioare si fund nu mai zic nimic, ca vad numa' jumate din ele in oglinda..cealalta jumate da pe dinafara!
Va pupacesc cu drag!
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
Mmamita spune:
Fetelor, ajutati-ma cu un raspuns pls pls: de cand se poate lua prenatal in Ro? Am o prietena insarcinata si e cam debusolata, doctorul mai mult a bagat-o in ceata si m-am gandit ca voi sigur ma lamuriti cum sta treaba.
Merci
Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (31+)
mi_bebelina spune:
Vin si eu sa va zic de epidurala si adicatelea sunt intru totul de acord cu Mammita. Cand te apuca durerile de vine sa te dai cu capul de pereti si toata lumea zice sa rabzi ca mai e putin desi iti spun asta de 4-5 ore, ai face orice sa nu te mai doara asa de tare, sa poti respira cat de cat. Chiar maine vreau sa vb cu dr mea sa imi mai spuna ce si cum cu epidurala la Municipal. Cand am nascut prima oara auzisem eu ca cica nu s-ar mai face decat in cazuri exceptionale si cand am ajuns in sala de nasteri pe toti peretii erau afise cum ca epidurala se face doar cu acordul sefului de sectie sau cam asa ceva. Noroc ca am nascut cu o buna prietena care ,-a pus sa-i promit ca o sa imping atunci cand imi zice ea si am ascultat-o. A fost infinit mai bine dupa epidurala si fara reactii adverse. Asa ca sper sa o pot face si acum.
Cuchilici, bravo mamico, stiam eu ca va fi totul bine!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu