Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Velvet, imi pare rau de test negativ.Stiu ca dezamagirea nu poate fi exprimata in cuvinte , nu pot decat sa iti tin pumnii pentru luna viitoare.Cand repetati spermograma?

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Raisa, se poate sa fie si de la naturiste.Eu am luat intr-o luna branca ursului si mi-a venit mai tarziu cu 5 zile.Oricum, daca vezi ca tot asa va fi si luna viitoare eu zic ca ar trebui sa vezi un dr.Din cate am citit eu ciclurile prea scurte sau prea lungi sunt anovulatorii.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

daenaluna viitoare cred ca mergem la bucuresti pt o alta serie de programari la dr.si ginecolog si androlog.si repetam si sperm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

La multi ani celor care poarta nume de flori!
Velvet, dar tu daca o sa faci stimulare pt prima data o sa faci cu clomid, deci e clar ca o sa fie ieftin tratamentul. Acum despre inseminare alta poveste.
Si cum Fiv-ul de la stat, va asigura numai procedura? nu si tratamentul?
Mihacor ce bine ca mai treci pe la noi. Ce mare flacau ai facut! Nu a fost grea nasterea?

Mergi la inceput

gaby,FIV ul compensat e doar la procedura.n-are nici o legatura cu tratament,monitorizari,etc.aici e romania.iar in legatura cu IA,dupa ultima sperm nu aveam sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Velvet, ce porcarie, rambursari pe jumatate
Oricum, nici eu nu sunt incantata de IA, sansele sunt prea mici.

Mergi la inceput

gaby,eu as vrea sa avem sanse de IA.ca FIV ul e ultima solutie.macar 2 IA sa fac.poate ne-o ajuta Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

velvet, am gasit pe internet niste preturi care te-ar putea inveseli:
Centrul de Reproducere Umana Asistata (CRUA), Timisoara -> Inseminare artificiala = 150 euro.
Centrul de Reproducere Umana Asistata ISCARE, Iasi ->
Inseminare artificiala cu partener = 150 euro
Inseminare cu donator sperma = 600 euro
Clinica BEGA, TIMISOARA
- DR.Bernad Elena
- IA: 150 EURO
- FIV: 600 EURO, cu totul inclus colectarea ovocitelor,fertilizarea si embriotransferul doar stimularea se plateste extra
HUNEDOARA
- cabinet privat - dr.Romeo Stanescu, tel: 0254/745000
- consultatie cu eco vaginala: 150RON
- control fara eco: 50RON
- inseminare: 350RON

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

emilia,multumesceu merg la dr in bucuresti la medlife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna

La multi ani tuturor cu nume de floare

velvet imi pare rau de testul negativ, daca nu e nimic luna asta si sotul continua tratamentul eu zic ca ai sanse mari, toate fetele care doar sotul avea probleme au reusit in mai putin de jumatate de an de la inceperea tratamentului, am ramas doar noi, fetele cu probleme care sunt mult mai complexe

emilia velvet are dreptate cu costurile, acolo scrie pretul procedurii dar cand ajungi acolo e altceva, inafara de prepararea spermei care e 500 roni, monitorizari,tratamente, drumuri ,cazare..

daca e cineva care a platit doar 150E toata procedura sa ne spuna si noua, va fi coada sigur luna asta

gaby ce fac foliculii?

toate fetele

Mergi la inceput