Aspirante optimiste(782) Felicitari andreeaalina !
Raspunsuri - Pagina 19
emilia.m spune:
imi pare rau velvet. stiu ca esti dezamagita dar nu te descuraja. pana la urma vom vedea si tu si eu II sunt convinsa.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
emilia.m spune:
raisa, continua cu pastila de arefam cum ti-a zis doctorul, nu cred ca e menstruatie ci pur si simplu o scurgere cauzata probabil de un mic deficit de progesteron.
velvet spune:
emiliasperanta ca eu sa raman natural,s-a cam dus...dar ma rog sa va ajute pe voi Dumnezeu sa vina bebe!
raisa28 spune:
Emilia multumesc de raspuns.
Velvet imi pare rau ca esti dezamagita dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta,eu am 6 ani de cand ma chinui si cred cu adevarat ca Dumnezeu ma va ajuta sa am si eu macar un copil pe cale naturala ca oricum Fiv nu-mi permit sub nici o forma.
velvet spune:
raisa,sper sa iti dea Dumnezeu un bebe!noi avem probleme la spermograma.sper sa fie imbunatatiri cand om merge sa repetam.dar,mai greu se ramane natural.tu ce probleme ai?eu ma rog sa am sanse de IA.nu vreau sa ma gandesc la FIV inca.e ultima solutie.de fapt ma gandesc,dar sper sa nu apelez la el.sper sa se fi imbunatatit sperm.si sa avem sanse de inseminare.
emilia.m spune:
Hai fetelor, curaj, ca stimularea poate da rezultate, inseminarea costa vreo 4-5 sute de lei si avem dreptul conform legii la un FIV gratuit. O sa fie bine!
dana0000 spune:
Neata fete dragi!
La multi ani pentru floricele,tuturor va doresc sa vi se indeplineasca visul!
Emilia pana la urma te simti mai bine? A fost Z1 sau doar un spotting?
Velvet imi pare rau de test negativ.Ce zi esti?Nu mai sunt sanse luna asta?
emilia.m spune:
Dana, ma simt mai bine, multumesc de intrebare. Nu mai am febra decat o stare sub-febrila un 37,5 asa si nu ma mai dor amigdalele cum ma dureau ieri pe vremea asta.
Fusese spotting dar acum, de azi dimineata adica, a inceput sa semene bine a menstruatie. Din ziua 5 o sa iau Clomifen din nou si sper sa gasesc Brevactid la Catena sa nu mai dau atatia bani pe Ovitrelle.
velvet spune:
emilia,inseminarea costa 1400 lei.nu fac la stat.tratamentul inca atat cel putin.drum,cazare in bucuresti.deci ...si sanse mici.iar FIV ul in romania nu e gratuit.e compensat.iar pe langa ce iti compenseaza ei,iti mai trebuie vreo 100 milioane.analize,tratament,care nu e ieftin deloc,drum,cazare,pt cine nu e din bucuresti...deci o gramada de bani.plus ca nici FIV ul nu e sigur ca iti va reusi din prima.
danasunt Z 28.nu,nu sunt sanse.