Bobocei de sept-oct 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 12
lulutza_1980 spune:
buna dimineata .
e ceva vreme decand nu scriu , dar v-am citit .ma bucur pe deplin de vacanta .din paccate numai in casa , pentru ca afara e f frig si ploua bine ...
ma bucur ca ati aflat ce culoare vor avea carucioarele , vreau si eu !!! mai am aproape 2 saptamani pana la vizita urmatoare .( cu rabdarea stau rau ).
aici ( la spitalul unde voi naste ) am inteles ca-mi vor da o lista cu ce voi avea nevoie de cumparat pentru BB cat voi sta in spital . nu stiu cand o vor da , dar deabia astept sa fiu "nevoita" sa cumpar lucrusoare .multi m-au sfatuit sa nu cumpar prea multe , pentru ca la varsta asta cresc f repede si risc sa nu ajung sa pun un body , pentru ca nu-i mai vine .
deabia astept sa stiu culoarea "predominanta" .asa ma feresc acum sa ma dezlantui la cumparaturi !!! cumpar doar culori mixte ... cu toate ca eu am sa folosesc si rosu daca va fi baiat cum si albastru daca va fi fata .
va doresc o zi senina si plina de bucurii !!!
16 +
anidaz spune:
Eu am deja doua body bleumarin cu masinuta de la sora mea care spera ca e baietel ,dar sigur o voi imbraca cu ele ca tare frumusele sunt,
16+
Ariana Stefania
anne`mary spune:
doar 2 fete . Eu am 2 baieti dar ma bazez doar pe visul mamei caci la ultimul eco nu s-a vazut nimic. Dar eu sunt 100% sigura ca mama nu greseste caci a visat toti copii din bloc, ale prietenilor, rudelor..si nu a dat gres niciodata.
Ati stabilit numele bbilor?
tzuki eu la 29 de ani am 3 anestezii generale la activ. Am avut de fiecare datat noroc caci nu s-a intamplat nimic.
Adinaz te dor sanii? :( dar fluctuatii de "consistenta" ai avut? Sapt trecuta aveam 2 bolovani pe post de sani, iar sapt asta sunt mai moi. Probabl tot de la hormoni o fi.
lulutz ce faci iubita? Acolo se tine pastele? sunt pline magazinele de iepurasi si oua?
+ 13
anidaz spune:
La mine e invers ,erau asa moi sapt.trecuta ca mi-am facut griji chiar ,mai ales ca am scapat si de raul zinic de nu-mi venea sa cred ca nu mai vizitez baia,iar acum ,ah ce bine stiu cum e cu ”bolovanii”,
16+
Ariana Stefania
Tzuki spune:
anne mary, din fericire nu patesti nimic in urma anesteziei generale (ca altfel nu mai facea nimeni), dar presupune si asta un risc, daca il adaugi peste riscul amniocentezei...zau, chiar nu cred ca e cazul in cele mai multe situatii.
eu n-o sa mai cumpar lucruri de bebe, poate un dispozitiv de purtare -un wrap sau un mei tai...ca vreau sa incerc sa renunt la carucior. nu de alta, dar am nevoie mereu de maini libere, sa-i tin pe ceilalti nazdravani. si o mana in plus nu da semne sa creasca...
o sa fiu nevoita sa mai cumpar pt varsta 2-3 ani, cred, ca la varsta asta se strica cele mai multe, se pateaza, se rup, sunt exploatate la maxim si s-au mai stricat din ele. dar cele de bb sunt aproape intacte . iar ca varsta, se nimeresc perfect, ca bb1 e nascut tot in septembrie, asa cum va fi si bb3.
eu am alta tema de gandire acum...numele! e greu, ca niciun nume nu mi se pare suficient de frumos pentru copilul meu , iar cele care mi s-au parut frumoase, cu rezonanta, puternice, potrivite si asupra carora am cazut de acord cu sotul au fost deja puse celor 2 de dinainte.
deci, cautam, cautam...
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
corinuka_g spune:
'neata burtici!
felicitari pentru sau ...incet-incet se umple de carucioare...
ramona imi pare rau de vestile primite...sper ca ti le-a interpretat medicul tau si nu te bazezi doar pe ce-ai citit pe net...
tzuki asteptam vesti bune la amnio...
sandy tinem pumnii si pentru voi..
vai, fetelor, nici nu-mi vine sa ma gandesc la cum as reactiona eu...
cum stati cu treaba? cu pregatirile? noi suntem rasfatati, mergem la mama...iar face mama saraca de toate
va pupam!
14+ Multumesc Doamne!
anidaz spune:
Eu abia azi fac curat dupa Florii,ca de am avut sarbatorit(sotul) ,iar ieri am fost plecata toata ziua,dupa amiaza o sa coc niste foi de dobos ca vreau sa-l fac original nu cu foi din comert,asa ca si azi am activitate.
Ce nu mi-a placut ieri din ce am auzit este ca am flux sanguin cam mic la bebitza si nu stiu de ce ,ca tensiunea imi era buna.Nedicul a zis ca depinde si de varsta mamei ,dar io stiu?!
16+
Ariana Stefania
lulutza_1980 spune:
anne`mary eu astept inca pastele pe duminica , dar sa nu crezi ca nu am "profitat" de pastele de saptamana asta !oricand e motiv de ralax .
sunt iepurasi si oua de paste , dar la niste preturi pana la cer ..eu am motiv ca nu am "chef" sa mananc ciocolata si nu cumpar ...poate pentru ca am crescut intr-o alta perioada , dar la mine nu au efect iepurasii sau ouale in staniol , umplute cu surprize .( vor avea sigur pentru copilul meu ) .prefer sa vopsesc eu in casa niste oua si sa ma spal pe fata in dimineata pastelui cu apa (cu banuti ) unde stau ouale rosii !!! asa fac de cand eram mica si daca sar un an , parca nici nu a fost pastele .
problema e ca anul asta nu cred ca voi gasi vopsea si va trebui sa fierb frunze de ceapa rosie ; dar daca tot veni vorba stie cineva cum se poate obtine o altfel de vopsea naturala ?
16 +
lulutza_1980 spune:
Da , eu m-am trezit tarziu dar : LA MULTI ANI !!! tuturor sarbatoritilor de florii . noi am petrecut in familie ; sotul e Florin si eu Liliana ( de la liliac ) si ne-am alintat unul pe altul ...ce-mi mai "pace" alintata si pupacita , mai ales ca acum suntem "doua" ( noi inca speram la o fetita) ...si terorizam la maxim .
vreau si eu acasa la mamica ...ea face cel mai bun cozonac si cea mai buna pasca .( da poate o conving sa trimita pachet )
17 +
lalu85 spune:
Salutare burticutze
Felicitari fetelor pt carucioarele albastre si roozz
Tzin pumnii pt fetele care urmeaza sa faca amnio si tzuki asteptam vesti bune de la amnio
Fetelor si eu am 2 anestezii generale si o rahie am 27 ani neimpliniti si vreau daca se poate sa nasc natural dar cu epidurala si imi este asa frica de inca o anestezie...pt ca stiu ca nu sunt ok prea multe anestezii
Noi cu pregatirile stam binisor....curatenia am terminat-o, am calcat perdele si rufe de mi-a venit rau dar sunt pe finish iar maine ma apuc sa fac un tort si o prajitura pt ca joi seara plecam la socrii mei si facem acolo Pastele. Abia luni dimineata ajungem si la parintii mei fetelor eu obosesc fff rau cand ma apuc de curatenie sau de gatit
Pe nostru cred ca il va chema Petru Mihnea
lalu85 20+ cu