Bobocei de sept-oct 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
anda82 spune:
tzitziri m-am decis sa comand is eu o fust de blugi de pe site-ul indicat de tine.Insa am o dilema la parimea 42 circumferinta soldului trebuie sa fie 92, iar la marimea 44-96, circumferinta soldului mie mi-a dat 94, si nu stiu ce marime sa comand.le-am scris un email si sper sa-mi raspunda.Am vazut ca fusta e destul de lunga,65 de cm.Eu am o inaltime de doar1,59, sper sa se aseze cumva
Tzuki ma bucur ca ai trecut cu bine de amnio, si mie mi-e teama de rezultatele de la tt, care pe langa faptul ca nu sunt certe, iti creaza si stres, care se poate dovedi inutil.
Ramona eu sunt absolut sigura ca bble tau e bine, insa uite, ca, numai o amnio te va linisti.Sa te interesezi bine, unde faci amnio, si banii sunt importanti, insa siguranta lui bb e si mai importanta.
Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 10 saptamani
Adriana_77 spune:
Buna dimineata fetelor
Ieri am ajuns la eco din cauza unor contractii care nu cedau la no-spa, dr mi-a dat sa iau Gynipral doar daca mai am dureri de burtica sau daca se intareste. La eco am vazut putza, deci inca un carucior albastru.
Va doresc o zi frumoasa
17+
anne`mary spune:
Anidaz in sfarsit o fusta.... deja ma ingrijoram ce ma fac cu baietii mei
Ramona imi pare rau pt rezultat. La Sanador in bucuresti mi-a spus cineva ca amniocenteza a costat-o 1400 lei dar daca Tzuki spune ca pretul depinde de cat de complexa este analiza, atunci nu stiu sa-ti spun ce a intrat in acesti bani caci nu am ntrebat-o. Colegei mele i-au facut anestezie IV generala si au tinut-o peste noapte ca sa ii monitorizeze contractiile. Mai multe nu stiu sa-ti spun. Iti tinem pumnii sa fie bine
+ 13
sandy_2008 spune:
merci de info, tzuki...dar pe mine injectiile ma dor, nu stiu de ce spui ca nu doare daca este ca o injectie :)
eu ma duc maine dimineata...
nu stiam de perfuzie, mi-e nu mi-a zis dr ca mi-ar pune perfuzie si daca am inteles eu bine nu imi face nici anestezie inainte...
am amintiri neplacute despre o perfuzie pusa cand am facut cezariana, asa de tare m-a enervat cateterul ala...nici epidurala nu m-a durut cat m-a durut perfuzia...
ramona7575, imi pare rau sa aud ca mai sunt si altii cu problema asta...tu ce varsta ai? daca nu sunt indiscreta...
eu nu stiu cat costa aminocenteza, pentru ca fac CVS (biopsia vilozitatilor coriale - daca am inteles eu bine)si din cauza ca am riscul foarte mare, ma incadrez pe nu stiu ce program la spitalul Filantropia si nu platesc nimic. pe usa la spital scria ca aceasta interventie costa 800 lei.
vad ca ai 12 saptamani, ai putea sa faci CVS (ca se face pe la 13 - 14) fata de amino care se face pe la 16 saptamni...
va pup
ramona7575 spune:
Neata fetelor,
Merci pentru info, cat priveste CVS, nu am auzit de el...
Sandy - am 37 de ani... poate si din cauza asta a iesit cu risc mare rezultatul... pe la 10:30 ma duc sa-mi ridic rezultatul cu pagina a doua (aia cu grafic) unde voi vedea procentul...
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 12
Mirabelac spune:
Of mai fetelor, imi pare rau sa aud de aceste rezultate proaste la DT. Si cand ma gandesc ca eu nu voiam sa le fac... ma gandeam eu ca am un copil sanatos si doar 33 ani si ca nu e vreo problema.
Ramona sper sa nu fie riscul prea mare si sa fie ok pana la urma, Doamne Ajuta!
Sandy succes la investigatie, tinem pumnii si ne rugam pt tine, ai sa vezi ca o sa fie bine!
Felicitari celor care au aflat ce putza are bb, tare ma bucur sa vad cum se coloreaza carucioarele, important e sa fie cu totii sanatosi.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 17
Tzuki spune:
neata
hai, mai, Sandi, cum sa doara o injectie? da, n-as zice ca e cea mai placuta senzatie, dar nici asa incat sa fie insuportabila. de dragul copiilor ce nu facem noi? nu stiu, eu ma tot gandesc atunci cand ma inteapa pt diverse ca totusi am nascut de 2 ori natural fara nicio anestezie. si daca am suportat durerile alea, apoi nicio alta durere nu mi se va mai parea vreodata mare scofala .
in timp ce ma intepa dr eu ma gandeam cum o sa-mi anunt copiii ca vor avea un fratior , ca tot nu gasesc momentul si metoda potrivita.
e drept acum ca fiecare are toleranta ei la durere, insa motivatia trebuie sa ne intareasca cumva.
mai mult ca sigur se face o anestezie locala cu xilina, sa nu simti mare lucru cand preleveaza. eu as fi refuzat din start anestezia generala, care presupune niste riscuri destul de mari (sau cel putin asa am eu teama, nu stiu, poate gresesc). mie una nu-mi place sa nu mai stiu de mine, vreau sa fiu constienta de tot ce mi se intampla.
sa ma monitorizeze o noapte intreaga, iar n-as fi fost de acord, am copii acasa care ma asteapta sa le fiu alaturi, chiar nu cred ca ar fi fost cazul, cel putin la mine. v-am zis, dupa 10 min am plecat acasa, pe picioarele mele, fara sa am vreun fel de neplaceri. si desi m-au avertizat sa ma menajez vreo 2-3 zile, tot a trebuit sa ii mai iau pe copii in brate, si nu-s deloc usori.
asa ca eu zic ca procedura trebuie adaptata la fiecare caz in parte, anestezie generala doar cand nu se poate altfel, monitorizare o noapte doar daca sunt probleme...etc.
Anne Mary, eu cred ca a costat-o 14 mil doar analiza propriuzisa, ca la pretul asta se adauga si procedura de prelevare, care mai costa si aia 5-6 mil.
felicitari celor care au aflat ce au in burtica , se pare ca baietii conduc detasat numeric. se vor bate pe fete .
`
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
anidaz spune:
Neata!
Pe cumnata mea a costat-o 800 de lei amniocenteza in matern la Timisoara,atat nimic mai mult.
Din fericire ,multumesc lui Dumnezeu ,mi-a iesit bine si triplu test ,sper sa fie rezultatele reale ca nu fac amniocenteza,a zis doctorul ca nu e cazul.
Felicitari pentru noul baietel din echipa!
16+
BB Zepa
sept.oct2012 spune:
Pana acum stam asa:
lalu85
stella87
Adriana_77
tzuki
marikaki
Simonix
raluca22
danageodoiu
anidaz
Daca e cineva care stie culoarea caruciorului si a fost omisa sa strige in gura mare!!!