Gravidute cu tromobofilie -cap 17-

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

Danezza, ai un pm de la mine, dar vad ca nu mi-l afiseaza in outbox. oare l-ai primit?

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
Tratament: Fragmin 5000X2/zi, 3 NoSpa forte, 3 Magne B6, Femibion 2 alternat cu Medyn forte, acid folic 5 mg, Vitamina C 1000
in 33+ cu Marin Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

balanta_tm sotul meu are o rinita alergica foarte urata..dupa ce s-a chinuit cativa ani cu vizite pe la alergolog si fel si fel de tratamente a gasit leacul ca sa zic asa...la el functioneaza foarte bine Avamys-ul..e un spray nazal si Alerid sau varianta nemteasca Zyrtec-pastilute...Claritine nu functiona la el absolut de loc.
Acum nu stiu ce sa zic despre administrarea lor in sarcina..dar poti intreba la farmacie sau medicul.

10+
_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament: Clexane 0,4/zi; Thrombo Ass de 75 mg - 1/zi, Magne B6 1/zi, Elevit - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, acid folic, arefam 200 mg-3/ zi, nospa 3/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

ies si eu la raport cu morfofetala-care este in regula.mi-au spus sa ma linistesc cu artera aia aberanta(doar sa consult un pediatru cardiolog,cand o sa avem bebelina in brate,ca deocamdata nu pot spune daca vor fii simptome suparatoare),placenta gr 2....dar iar n-am ce-i face si cam atat...control peste o luna.incer luna asta sa stau si ei linistita.no-spa sa iau oricum-ca sunt slaba-am doar 50kg si-s predispusa la contractii.
fluxuri pe artere bune,bebelina e in grafic si sa speram ca ramane asa.cuiul tot imi ramane-pana nu o sa stiu ca e sanatoasa si artera aia nu-i pune probleme.
sapt viitoare merg la fundeni pt antiFx-a si sa vad ce mi-o spune despre placenta.....
pupicei si sanatate maxima.

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+22 sapt, doamne ajuta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

musette, da-mi te rog pe mp detaliile. merci.

irina, multumesc de mesaj. la avamys reactionez si eu f bine (inainte de sarcina am facut un trat intensiv cu allergodil, avamys si aerius si am avut rezultate f bune, dar tocmai mi-a zis orl-ista ca acum am voie sa pun doar apa de mare in nas sau sa fac aerosoli cu ser fiziologic. pt gat sa fac gargara cu citrolin sau tantum verde dilute in apa, iar antihistaminice n-am voie sa iau).
valy, felicitari pt morfo.

am fost si la ginecolog tot azi sa vedem colul si am tras o speritura...
colul aparea iar in palnie la orificiul interior si parea scurt rau, dar dr a constat ca aveam o contractie exact in momentul ala. pai normal ca aveam contractie, ca eram de vreo 2 ore pe drumuri.... cand s-a dus contractia, a verificat colul ci era ok, inchis si avea tot cam 2.9 cm. ideea este ca trebuie sa evit contractiile cat de mult pot, ca am vazut cu ochii mei cum se deschide orificiul intern al colului sub contractii...
apoi am vazut ca bb care e situat langa ovare si care era agitat azi dimineata la 5, isi schimbase pozitia si cu o manuta impingea spre col . ca sa il indepartez de acolo, o sa stau cat mai mult cu perna sub fund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Valy, o sa vezi ca va fi bine totul pana la final, tinem pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Fetele, imi pare rau ca nu apuc sa recuperez ce ati scris, dar ma mulg cu pompa dubla si am mainile ocupate la muls si in rest nu am timp. Minunea noastra s-a nascut pe 2 aprilie la 05:25, s-a rupt apa pe la 2:20 noaptea si mi s-a facut rahi la 9 ore de la Clexane 0,6, au zis ca la epidurala e prea mare riscul, dar ca la rahi e mai mic (ca voiau initial sa.-mi faca rahi+epidurala) si a fost bine, n-am facut hematom. Deci bebe a venit fix la 38 de saptamani. Fac in continuare clexane 0,6 si incerc sa nu uit seara.
In rest ne luptam cu icter, somnic prea mult, nu prea sugem, dar incercam sa crestem si noi cum putem si cred ca in mare va fi totul bine.
Numai bine tuturor!!!

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Va doresc sa aveti un Paste linistit! Bucurati-va de frumusetea acestei sarbatori, de cei dragi si de tot ce conteaza!
Hristos a inviat!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Adevarat a inviat!
va doresc o zi linistita alaturi de cei dragi!

suzi, spune-mi te rog, dupa eco, dr Murariu da un raport ecografic? sau se pleaca de la el doar cu niste poze de la eco? merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzieq spune:

Sarbatori fericite tuturor!

Balanta, primeam pe langa poze si ceva rapoarte, dar nu am stiut niciodata sa le interpretez si nici nu am incercat, atata timp cat medicul zicea ca e ok totul. Te-ai hotarat sa mergi la el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Hristos a Inviat! Va doresc tuturor Sarbatori Fericite alaturi de familie si de cei dragi!

Mamica implinita de bebe Matei Gabriel (17.02.2012)
"Homo sum, humani nihil a me alienum puto!"

MTHFR C677T - heterozigot, A1298C - heterozigot, Gena PAI - 675 4G/5G - heterozigot, O sarcina oprita in evolutie la 15 sapt.

Mergi la inceput