Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Azi am implinit 40 saptamani!!!!!!
De joi am avut ceva dureri de burta si spate ca la menstruatie dar azi am fost la control si nimic nou!Sta bebelina cuminte la mami la caldurica ca doar azi a nins pe la noi.
Citesc cu drag ce scrieti de strengarii vostri,imi pare rau ca unele mamici aveti probleme cu lapticu si sanii dar se rezolva toate asa incet.
Va pupic pe toate

40+ Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaang spune:

Buna fetelor, noi avem maine 41 de sapt, eu sunt bine , dar ma simt tot mai grea, Titi , dupa descrierea ta s-ar putea sa fie dopul respectiv, dupa unii mai ai cateva zile pana la nastere, dupa altii poti avea 1-2 saptamani, eu am eliminat de luni pana joi dopul si azi e sambata, sarcina la termen si totusi nu am nascut, va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania82 spune:

Titi, eu am eliminat din dopul gelatinos cu 8 zile inainte sa nasc, dar era fara firicele de sange. Doctorul meu a zis ca nu e un semn ca ar urma sa nasc.

Noi suntem bine. Stefan doarme mai mult ziua decat noaptea. Eu ziua nu prea pot dormi, asa ca sunt obosita. Noroc ca mai sta tata cu el. Papam doar san. Problema e ca nu reusesc sa-l fac sa ragaie dupa ce mananca. Imi iese uneori, dar de cele mai multe ori nu.

La Stefan i-au prins buricul cu o clema de plastic ce era foarte aproape de pielicica lui si mereu se misca din cauza scutecului. Aseara a cazut clema, dar nu stiu daca a cazut bine. Nu a ramas nimic in afara, dar nici nu a iesit nimic cand a picat clema. Si azi dimineaata am vazut ca parca i s-a facut o mica rana in jurul buricului. Nu pare sa-l doara nimic cand curat, dar nu stiu daca e bine asa.

Multa bafta fetelor care urmeaza sa nasca!!! Refacere rapida si bebei sanatosi!

Tania, mami de Stefan (28.03.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Buna proaspetelor mamici, am revenit si eu, ieri am venit acasa, desi nu voiau sa imi dea drumul acasa decit azi. A fost o experienta excelenta in spital, am avut de toate, moasele si doctorii super draguti, fizio teraoist in fiecare zi, un nene trimis sa imi faca masaj etc. Plus ca am un bebe cuminte cum nu am sperat. Maninca si doarme, maninca si doarme. m-am refacut destul de repede dupa operatie, a fost la 8 dimineata si dupa amiaza deja a venit o moasa sa ma ridice din pat, iar a doua zi dimineata mi-au scos sonda si am avut voie sa ma misc de colo colo. Pe "spucki" l-am avut linga mine tot timpul si a dormit cu mine in pat.

Iaca si poze https://picasaweb.google.com/104468900608969333891/RobinPhilip#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

pe masura ce apar strengarii se posteaza tot mai rar pe aici..hehe!!!

saptamana viitoare matei e in vacanta asa ca voi fi singura cu ambii copii pana seara la 7-8...asa ca pe mine sa nu contati la palavrageala.

danaang , marci , laki , titi ..ce putin mai e!

cristoiu, bun venit acasa!

dia, citesc cu f mare drag postarile tale! sunt tare calde si echilibrate!

supermami, am admirat si eu poze pe FB!

dana, si mie mi se pare incredibil ca barbatii astia ne curteza, si al meu se tot da pe langa mine si intreaba cand expira cele 6 saptamani, desi sunt grasaaaaa . cu lohiile..ale mele nu au avut miros iar ginecologul mi-a zis sa le urmaresc si ca daca apare un miros naspa sa il sun ca nu e ok; tu in rest te simti bine, nu? afra dureri de burta, febra, alte cele? eu in locul tau as suna sa intreb, ca doar asa m-as linisti.

dara, te asteptam cu vesti-povesti cand iti mai intri in ritm! pupam mirunica mica!

edit: ana-mea a implinit azi o luna!! i-am luat de la cofetaria "anapan" o prajitura "ana" in care am pus o lumanarica..si apoi am mancat-o eu constiincios sa ajunga in laptic la ea

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Ana de Meg!
Dana si mie mi-au zis de la spital ca daca lohiila au miros urat sa-i anunt pt ca nu e ok. Zic si eu la fel ca Meg, mai bine dai un telefon sa intrebi. Pup
Cristoiu bine ati venit acasa! Superbe pozele iar de personaje nu mai spun :).
Miha am vazut si pozele tale, foarte frmoase, pup.
Kovacsc asteptam vesti de la tine.

Pupici

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Buna fetele!

Of, am ratat motatele pt kovacsc Sper ca ai nascut cu bine si sunteti ok amandoua

Hai Marci!!!
Hai Danaang!!!
Hai Lakioana!!!

La multe lunite Ana de Meg!

Monna: ce inaltut ai tu acolo, bate recordurile
Dia_tm: cum sa nu fii in stare sa faci nimic? Faci un copil, al 2-lea chiar
Carstea: esti mai bine?
Dana: nici la mine nu au avut miros lohiile
SuperMami: bine ati venit acasa! Pfuuu, prima zi e oricum grea daramite cu raciti prin casa Ma bucur ca e laptic si ca Rares e intelegator, sunteti o familie fericita
Titi: dopul poate fi asa cum il descrii tu. Eu am eliminat o parte din el cu 2 sapt inainte sa nasc.
Tania: ragaie mai usor daca bati sustinut pe spate cu mana caus, cum explica Anca.
Cristoiu: bun venit acasa! Wow, masaj si fizio terapie Frumoase poze, sa-ti traiasca minunile!

Eu azi am facut o aroganta si am lasat bebica acasa cu soacra si am mers sa-mi caut rochie de botez ma bucur ca mi-am gasit, m-am deformat toata si in ce aveam pe acasa ba nu-mi avantaja burta ba nu-mi mai incapeau sanii care inainte de sarcina erau minusculi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Neatza!

La multe lunite Rares de istrategreta!

La multi ani de ziua numelui monna si tuturor mamicilor si taticilor care se sarbatoresc azi!!!

Bun venit acasa proaspetelor mamici! Am vazut poze cu bb de cristoiu, e un frumusel si e asa scumpa surioara lui cum il tine ea in brate

Ce drag imi e cum povestiti deja de bilantul bebeilor la o luna, de pregatiri de botez si ma bucur ca toate mamicile s-au recuperat bine dupa ceza !
Eu nu am nici un semn ca voi naste prea curand, nu elimin nici bucati de dop, am vagi dureri pe sub burta dar din ce am citit daca nu doar si spatele nu le pot considera contractii asa ca.....nush daca al meu col se scurteaza sau nu..... Din pacate si eu am tot felul de ganduri, daca o fi bebe bine, daca reusesc sau nu sa nasc normal, daca.....daca....daca..... , dar ma rog la Doamne-Doamne sa ne dea sanatate si putere si sa imi alunge toate gandurile nashpa.

Va pup si urez Paste fericit celor ce il sarbatoresc azi!

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

La multi ani sanatosi tuturor care poarta nume de flori!
Cristoiu, ti-am admirat si eu copilasii adorabili.
Dia, si eu iti admir posturile si ma bate gandul sa incep un jurnal de mamica...chiar daca mai tarziu....insa parca n-am har la scris...si ma oftic de numa...ca nici memorie buna nu am si uit amanunte pretioase din aceasta minunata perioada din viata
Ronina, chiar ca ai facut o aroganta....cum ai lasa tu frumusete de nora pe mainile soacrei sa-ti iei rochie de botez
Meg, si eu sunt de luni in aproximativ aceeasi situatie, numai ca la mine sper sa vina si mama sa ma ajute...macar 1-2 ore pe zi...ca trebuie sa se imparta si cu nepotelele care-s racite si sora-mea nu face fata, si ea fiind racitam-am saturat de racelile astea...sper sa tina bine anticorpii din laptic la puiu mic si sa nu ne ia si pe noi vreo raceala...ca intru in depresie
Dara, cum mai esti? e pustiu fara tine pe forum
Dorinutza, pai vrei semne asa devreme? mai ai ceva pana la nastere...rabdare, mami....sa vezi ce pui sanatos si voinic scoti tu din burtica
Tala, eu lui Rares ii dau Cavit...cand facem cumparaturile in hipermarket...e grija lui sa trecem pe la standul respectiv si sa facem aprovizionarea si vreau sa-ti spun ca are o pofta de mancare...ca ma uimeste uneori....dar acum cat e sezon de fructe si legume facem pauza la Cavit
Marci, tinem pumnii sa fie bine si sa nasti Vbac, asa cum imi doream si eu, insa nu s-a putut.
Hai Marci! Hai bebe Bianca!
Happy, voi ce mai faceti?

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Daaaa, pai ultima data aveam col de aprox 5 cm, cu un asa col nu nasc nici la 42 de sapt. Peste 2 zile fac 38 de sapt, deci nu e prea devreme si recunosc ca mi-as fi dorit sa nasc inainte de Paste, dar nu cred ca am sanse. Asta e, o asteptam cand vrea ea sa vina, ca inducere nu fac daca nu am un pic de dilatatie.

Ce vreme e aici.... as dormiiiiiiiii, dar Stef e speedy gonzalez pe aici si cum nu poate iesi cu tati la joaca afara tre sa improvizam ceva prin casa ca se plicti...

Dorina, mami de Stefan (14 mai 2008) si 37+ cu

Mergi la inceput