Bv Chito,Amy,kovacsc! Hai danaang,lakioana!
Raspunsuri - Pagina 10
carstea spune:
[qFetelor
Mi s-a angorjat un san de ieri si nu pot sa mai scot decat cativa ml la pompa desi acum doua zile producea 125ml la cateva ore.
Am incercat comprese si dusuri fierbinti dar pare ca se intareseste si mai tare si doare .Zici ca are o tona.
Ce alte remedii mai erau?Varza aplicata?
SOVI sper ca esti prin preajma .... ca tu le stii pe toate Azi noapte i-am dat lapte praf .
monna3 spune:
Carstea daca se ontareste si doare e posibil sa fie vreo infectie. Incearca cu varza dar daca se intareste mai tare as zice sa suni medicul. Eu am avut asa si moasa mi-a dat antibiotic pt 7 zile. Din a doua zi de luat antib. a trecut. Joi mi se intarise si celalalt san si eram cat pe ce sa sun iar moasa sa-mi prelungeasca reteta dar n-a mai fpst cazul pt ca dupa un supt s-a rezolvat.
Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)
Povestea nasterii
dana_cp spune:
Pup gagicile!
Intru cu o intrebare rusinoasa pt proaspetele mamici. Voi aveti lohii urat mirositoare? Pe mine ma dispera, ca nu cred ca m-am infectat sau ceva de genul, insa oricat de des m-as spala, parca something died inside me
Oi fi eu stricata? sau e normal?
Sar'na!
Tala spune:
Hai Cristina!!!
Hai Danaang!!!
Hai Lakyioana!!!
Dana esti foarte plastica Stai linistita si eu put, de am impresia ca toata lumea simte
(iar adunat cu privelistea oferita sotului cu hemoroizii mei de cosmar am senzatia ca nu voi mai avea parte de ever)
Simt emotiile in the air de la JD, Dia.
Carstea incearca cu masaj chiar daca e dureros la inceput si cu varza. la mine a functionat cu masaj si comprese fierbinti inainte de supt si reci dupa.
Dara sper ca sunteti bine acasica si ca Miruna nu va da alinierea prea drastic
Amy ati ajuns acasa?
Chito cum esti?
La noi a venit padiatra ieri, a vaccinat baiatul si a consultat fata. Suntem bine, e vanjoasa (stiam deja) a luat f bine in greutate. Ne-a dat schema vaccinurilor si ne-a recomandat eco de sold (desi nu pare sa fie o problema, doar de control). M-a bulversat putin cand mi-a zis sa ma mulg dupa ce alaptez (pt ca eu nu reusesc sa-i dau la o masa ambii sani, ca nu mai vrea si cica risc sa scada productia in timp). Totusi la fel am procedat si la David si am avut lapte fara probleme. Ma ingrozeste gandul ca noaptea dupa ce ca sunt chiauna sa mai stau dupa sa si mulg (operatiune care imi displace maxim oricum).
Eu inca nu stiu ce o sa facem la botez, unde, pe cine chem....parca n-as face galagie prea mare.
Monna felicitari pentru flacaul vanjos si papacios. Si noi mai avem icter slab si mi-a spus ca la o luna jumatate sa mai verificam si atunci facem si analize daca se mentine.
Nu prea ma lasa piticii sa citesc din urma, dar recuperez eu.
SuperMami_1 spune:
Hello,
Suntem si noi acasa de joi...si ne descurcam din ce in ce mai bine.
Prima zi acasa a fost cam horror:sotul racit cobza, cu frisoane si moleseala si tot tacamul, Rares usor racit si el, pe bune de nu-mi venea sa ma intorc inapoi la maternitate sa ii rog sa ma interneze din nou. eu ma refac usor usor dupa operatie, mobilitate greoaie, dureri de cap crunte...dar sper sa trecem cu bine.
Vlad e cuminte, mancacios...cere san la greu si il ofer cu toata dragostea, mai ales ca e si mult laptic. eu nu reusesc sa mulg cu pompa si imi pierd repede interesul...asa ca de cate ori cere,il ofer, mai ales ca e cel mai comod si practic mod de evacuare a laptelui.
folosesc cu succes lansinoh dupa fiecare alaptare...si face minuni...nu am rani, dar sunt ff sensibile sfarcurile.
Dana si Tala,am ras copios la post-urile voastre, tinandu-l pe bebe pe burtica mea....si a tras si un caca sanatos pe vibratiile astea.
Rares e foarte incantat si intelegator, nu stie cun sa ma ajute, i l-am dat sa-l tina in brate,sa-l bata pe spate...si a vazut si el ca nu e chiar usurel...asa ca acum se rezuma la dus scutecele murdare la cos, dat la mana creme,comprese,etc.
va pup cu drag pe toate si sa auzim numai de bine, bebei sanatosi si familii fericite
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
Tala spune:
Miha ce ma bucur sa aud vesti de la tine! Vreau sa vad si eu frumosul!
Ma bucur si ca am fost de ajutor la scos cacutza . sa treaca repede durerile si de la operatie si de cap (asa am avut si eu la prima si te compatimesc). Pup si frumosului cel mare ca e de ajutor (al meu nici nu vrea sa auda de pampersi folositi ). Sotului nu-i trmiit pupi sa se faca bine , te ocupi tu de asta
dana_cp spune:
Tala si eu la fel ziceam, ca n-o sa mai apuc sa fac al doilea puradel cu Mister.. cand imi amintesc ce 'sexy' eram in spital, cu suncile afara, cu tzatzele curgand non stop, cu doctorii care una-doua veneau si jos textila la control... insa de cateva zile ma tot "ataca".. fara succes, desigur, dar de atacat ma ataca.. asa ca sper sa ne indragostim din nou (in special dupa ce reusesc sa dau jos the remaining 12kg).
Legat de muls, eu una nu m-as mulge noaptea in locul tau. Intreab-o si pe Ionela, insa din ce stiu eu, daca ii dai sa suga noaptea (indiferent cat suge), se face laptic mult ca noaptea se secreta prolactina, etc. Acu'... cum crezi tu
Supermami mi-era dor de tine! Pup si tizul lui Gaza, sa creasca mare, frumos, voinic si sanatos!
Tala spune:
Asa o sa fac Dana, intru pe FB si o intreb si pe Ionela
Daca ai pomenit de spital mi-am adus aminte cum imi atarna burta peste operatie si nu stiu daca bate momentul cand am realizat ca brancardierul mi-a montat shomoiogul de vata intre picioare dupa operatie
SuperMami_1 spune:
Si mie mi-era voi de voi,fetelor!
Am pus poze noi pe facebook.
N-am apucat sa citesc mult din urma, dar felicit pe toate care ati devenit mamici si le urez bun venit si multa sanatate bebicilor
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
titi143 spune:
Fetelor as avea o intrebare, cum arata dopul gelatinos. Am tot cautat pe internet si unii spun ca ar trebuii sa aibe ceva firisoare de sange alti spun ca nu e obligatoriu. Eu cred ca saptamana trecuta am eliminat o parte din el. Era ceva asa (scuzati) ca mucusul dar mult mai solid, se intindea si era opac. Se putea sa fi fost el? Si daca era oare ce inseamna?
Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 36+ Robert Aaron
AMR 3+ SAPTAMANI